../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתחרות השבוע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
כמה דקות לפני חצות, נזכרתי שהיום יום רביעי. ככה זה כשחולים, או כשמחלימים, או כשימים כל כך דומים אחד לשני, או כשזה יום רביעי שלא צועק "רביעי רביעי"....שוכחים! (היום באמת יום רביעי, נכון?
) ראשית, לסיכום התחרות של שבוע שעבר: אני חייבת לציין שהתרשמתי לטובה...יש לכם עוד סיכוי אתם...
בתחרות פינות עסקנו, והתחרות הייתה קשה מתמיד. "מה עשיתי כדי לקדם את הצמחונות השבוע", "לזכרם", "בחילת השבוע", "הפינה הרב תחומית" ו"פינת המכתבים"... בהתחלה היה לי קשה לבחור, אח"כ לא רציתי לבחור. יש מספיק מקום בפורום לכל הפינות, חשבתי לי. אבל, בפורום דיקטטורי אפוף אימה ופחד, אי אפשר שכולם ינצחו!
ולכן, הפינה שתיקח את הכתר ותישא עימה את הכותב שמאחוריה אל מרומי הכבוד הפורומי היא.....
פינת המכתבים של אמנון!
ברכות לזוכה המאושר! כמו שציינתי, כל הרעיונות היו נהדרים ושבו את ליבי הגדול והרחום, אך הפינה שאמנון הציע מדיפה ניחוח נפלא של עשיה, ולכן היא הראויה ביותר! אמנון-יום ראשון שלך לפירסום הפינה! מאחר שאהבתי גם את שאר הפינות, ומאחר שהחנופה הצליחה לרומם את רוחי, אני קוראת גם לשאר המתמודדים לנסות את מזלם ולפרסם את הפינות. וזה גם מוביל אותי ל:
תחרות השבוע
(כי כבר אחרי חצות והמחלה שאבה ממני את כל הרעיונות) אני מכריזה בזאת על תחרות המשך בין הפינות שהוצעו! כל מתמודד שהציע פינה מוזמן לכתוב את הפינה הראשונה שלו. הפינה המענינית ביותר תזכה את כותבה ב...כבוד כמובן. כל מתמודד יקבל יום לפירסום הפינה, היכונו היכונו... הקריטריונים הפעם יהיו:
ענין של שאר חברי הפורום בפינה (רמז-שילחו את אבא לכתוב תגובות מרגשות)
שמירה על מסגרת הפינה (רמז-על תיקחו ממני דוגמה)
בחירת סימן לפינה (רמז-"סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה") וכמובן, הקריטריון הנוסף, זה שבשבילו אני חיה ובזכותו אני נושמת:
חנופה לחבר השופטים (רמז-חנופה לחבר השופטים)
יום נעים וצדק לפרחים!
כמה דקות לפני חצות, נזכרתי שהיום יום רביעי. ככה זה כשחולים, או כשמחלימים, או כשימים כל כך דומים אחד לשני, או כשזה יום רביעי שלא צועק "רביעי רביעי"....שוכחים! (היום באמת יום רביעי, נכון?