תחרות השבוע!

Neta558

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תחרות השבוע! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יום רביעי הגיע, והמתח כבר מזמן עבר את שיאו וחזר לרמתו האדישה הרגילה. ובכן, חיות מחמד רבות ומקסימות זכינו לראות בשבוע האחרון, אך מי מהן תזכה את בעליה (סליחה, מטפליה) בתואר הנכסף? כולם היו חמודים, כולם היו פרוותיים (סתם כי אתם לא מגדלים תוכים או דגים!), כולם גרמו ל"וואי, איזה מקסימונצ´יק!" אצל מי שראה את התמונות, אבל... רק אחד יקח את הכתר! הפוזה הכריעה, ויש לנו מנצח:
תשת
חתול בפח, פשוט ממיס את הלב!
בקרוב תפתח גלרית תמונות של חיות הפורום. מוזמנים לשלוח לי תמונות נוספות לגלריה! (מי שלא רוצה שהתמונה תהיה שם, שישלח לי מסר) ועכשיו:
תחרות השבוע
לקראת מפגש הפורום המתוכנן לחנוכה (כבר שלחתם תשובותכם???), אתם נקראים לחשוב על הפעילות הכי מגניבה שאפשר לעשות במפגש! זה יכול להיות משהו חברתי, זו יכולה להיות פעילות שטח מגניבה, זו יכולה להיות מסיבת תחפושות המחייבת שימוש בחסה... הדימיון כולו לרשותכם! גם הפעם תאלצו לעמוד בקריטריונים נוקשים במיוחד:
מקוריות! (רמז-כבר דיברנו על פיקניק, נסו שוב)
ראליות! (רמז-מפגן אווירי נגד אכילת בשר יתקיים בשבוע אחר)
מאגניביות! (רמז-אנחנו באים בכדי להנות) וכמובן, הקריטריון הנוסף, זה שלקראת המפגש צריך להזכיר שהוא וירטואלי למדי...
חנופה לחבר השופטים! (רמז-חנופה לחבר השופטים!)

וירטואלי למדי?!?

מה??? לא צריך חנופה אמיתית! אני מוחה! רוצה רוצה להתחנף במציאות

aradori

New member
לי יש רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo62.gif

אבל אם אני אכתוב אותו כאן, נטע תעיף לי את ההודעה. בואו נראה: מקוריות... לא נראה שיש פורום אחר שיישם רעיון כזה. ריאליות... בהתחשב במספר שרשורים כאן בפורום - ריאלי לחתולין. מאגניביות... נראה שהנאה די תופס כאן... חנופה לחבר השופטים... כנראה שהשופטים (/ות) יקבלו יחס מיוחד במסגרת אותה פעילות. כן. נראה לי שהעניין מסודר.

../images/Emo93.gif זה לא טבעוני!!!

אלא אם אנחנו רוצים המון ילדי פורום קטנים (ואולי מגפת איידס \ צהבת \ ווטאבר) או אם מישהו מתכנן גיחה קטנה לבריטניה.

Neta558

New member
../images/Emo150.gifכל הזמן צריך להעיר לכם?../images/Emo150.gif

אני מזהירה, הודעות נוספות בנושא ימחקו מהשרשור הזה! סוטים-נמאסתם!
יש לכם שרשור
כמעט בכל עמוד, אתם חייבים להרוס גם את כל השאר? נטע, מפגינה את פוטנציאל ההוראה שלה (ועוד לא ראיתם כלום)

דורון ק

New member
דרך אגב,אלון...

אם זה-
קיבל משמעות אחרת לחלוטין... מה תגיד על
? (ומי שלא הבין-שיחשוב על סוליטר).
+
=?

Veggie John

New member
אני תומכת בהצעתו של אורי

זו גם דרך מצויינת להתחמם
כך או כך, אני מביאה נרגילה.

מעניין שכל הממוסדים...

תומכים בהצעה... (יעל, אורי, ג´ון....) אה, ומצאתי עוד
בה, בהתחשב בגילאים של חלק מהכותבים פה, זה יהיה מאוד לא חוקי...
בכל מקרה, קומזיץ זה אכן רעיון נפלא לאלו שמוכנים להישאר ללילה, הבעיה היא שלא ניראה לי שיהיו הרבה כאלו, וזה סתם יהיה לאכזב אותם.

EaTit442

New member
אתה רומז

שעל אף השעשועים הקינקיים מהולנד, יש עוד צורך בגיוון? אני לא בטוחה אם כדאי לי לצאת לוויכוח הזה, אבל תשמע, זו נטע, ואני בטוחה שהבנזוג יבין את הצורך הכפייתי שלי ללקק אותה ללא הרף. וקומזיץ נשמע כמו רעיון לא רע בכלל, באיזה ים, בכלל יהיה מוצלח (את הים במסיבת גיוס של טלי לא מיציתי בעליל). וחופש, אז דווקא נשמע די הגיוני שאנשים יוכלו להשאר, לא? -יעל- (בחופש המוחלט, מיוגעת) (ענייני הצבא מתחילים להסתדר בסבך שלהם, איכשהוא, אולי, והאבא כמובן מסביר את זה בעובדה שהוא תלה לי סליל מתכת (זה יפה דווקא) בפינה הצפונית של החדר. מה שפנג שוואי עושה לאנשים)

aradori

New member
אני לא רומז כלום.

מה שכן, אהבתי את הפיתוח של הרעיון ש(לא) העלתי. אם גם תבטיחי לקיים את האינטרקציות עם מנהלת הפורום, אז נראה לי שאני גם אביא מצלמה. נשים את התמונות בפורום, ונטע תפתח סקר של איזו תמונה הכי מוצלחת. את התמונה שנבחרה נשלח ל"בנזוג" של יעל (וגם פתרנו לך את סוגיית המתנה לחגיגות ה-5 וחצי חודשים. נראה לי שהוא ימסגר אותה ויתלה ליד המיטה).

xenocide

New member
אני חושבת..

שאיפה זה יהיה ישפיע מאוד.. אישית אני אשמח להגיע לירושלים-ואני מרגישה ממש ילדה גדולה וכל זה כי אני יכולה להשאר עד מאוחר!!! (אח שלי גר בירושלים)-איזה כיף
אני כבר מחכה המון זמן לסיבה טובה להתרחק קצת מהאזור שלי...
הדר

MooN aka asdfgh

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..

שוב אתם עושים את המפגש אני לא יכול לבוא, בבקשה תנסו להזיז אותו בשבילי... בבקשה בבקשה בבקשה!!! אני לא אוכל כל חנוכה ואני מת להיות במפגש!!!

למעלה