30 סאות' פארק

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif 30 סאות' פארק ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אמממ, עלה לי רעיון מגניב, שכל אחד ינסה לעשות אחד מהלהקה או יותר בסאות' פארק.. הנה האתר: http://www.sp-studio.de/ למי שלא יודע איך זה פועל אז ככה..קודם תבחרו באנגלית אלא אם כן מישהו יודע את השפה השניה..שיהיה לו בכייף.. אחרי זה יש לכם איש קטן חמוד כזה ואם תעברו עליו עם העכבר אז תראו שכל פעם משהו אחר מודגש...ואז תלחצו על משהו... כדאי להתחיל עם הפנים, תבחרו צבע..אחרי זה תמשיכו עם הפה, עיינים, שיער וכו'.. ואם תלחצו על ההעיגול הזה שהוא מחזיק ביד אז תוכלו להוסיף זקן, חצ'קונים, גיטרות ועוד מלא...אפילו אפשר לעשות כיתוב על החולצות ועוד משהו...תמיד תלחצו על החץ כי יש עוד דברים..אני למשל לא שמתי לב לחץ וחשבתי שזה מה שיש..אבל כשלחצתי גיליתי עוד מלא דברים סופר דופר קולים. ואחרי זה תוכלו להוסיף גם רקעים מאגניבים כמו הופעה או שקיעה בים וכו'.. ואחרי אחרי אחרי שתסיימו הכל תלחצו על print screen (במקלדת למעלה בצד ימין) ואז תדביקו בצייר ואז תעלו לכאן. ומי שיעשה הכי דומה אז..אז...יקבל...אמ...נשיקה. אז תהנו חברייס!

והנה האחרון...תופים בבקשה

דדםדםדםםדרםראאםםדםדםטםטםטםאםארםרםרם אהמ. שאנון אמא'לה לא מצאתי אותו...ואז גיליתי ששמתי אותו בתיקיה הלא נכונה.

its only ma

New member
חיחי

זה ג'ארד שיצא מהמטבח כי הוא הכין חביתה...ואז כולם התנפלו עליו כי היה לו יומולדת...והלבישו אותו במסיכה וכובע...ונתנו לו עוד כמה דברים...[ז"א,אני עשיתי הכל...XD] נראה לי ששמתי לו יותר מידי דברים על הידים...לא נורא הוא מצליח להתמודד עם זה יפה... וזה מה שיצאא!!! טדמ טדמ...:

shaharyy

New member
../images/Emo85.gifXD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי את לא מתארת לעצמך כמה נקרעתי פה!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחח

הנה יצירתה של שחר העצלנית../images/Emo122.gif

שאין לה כוח להעלות לפה...אז אני נחמדה ומעלה במקומה..
הנה ג'ארד

למעלה