EMAs מחר

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifEMAs מחר ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חבר'ה, לא לשכוח, מחר EMA, ההצבעות נסגרו. השטיח האדום מתחיל אצלנו בשעה 21:00 והטקס בשעה 22:00, מקווה שאני לא טועה, בדקתי לפי השעון של מדריד. הלהקה הולכת להופיע בטקס, אם תסתכלו באמ.טי.וי תוכלו לראות את ההוט ליסט שג'ארד מציג- שזה רשימת המועמדים בחלק מהקטגוריות ואולי תצליחו גם לתפוס אותם. 30 מועמדים ב-3 קטגוריות best rock best video best world stage perfomance לוח השידורים - אם כן תרצו לראות את סרטוני המועמדות שלהם מחר- 11:00,12:00 בצהריים. כל שינוי - שרשרו לכאן לעוד אינפורמציה האתר של הEMA http://ema.mtv.tv/ והאתר של MTV אירופה http://www.mtv.tv/

DarkSecretLove

New member
אני מקווה שלא יעשו לנו בעיות כמו עם הויאמאייז

לא רוצה לשבור את הראש שוב באתרים פירטים

DarkSecretLove

New member
../images/Emo41.gif השתתפו בקדחת הטוויטים ../images/Emo41.gif

אם אתם בעלי חשבון טוויטר הצטרפו אל המאמץ! הוסיפו לכל ציוץ שלכם את הטופיק #30secondstomars המטרה היא להיות הטופיק המדובר ביותר בטוויטר,מתחת לטופיק הפרסומי שהוא #TheWalkingDead.כי אותו אי אפשר לעקוף. אז קדימה בואו למאבק עד לEMAs!!

RenanaD

New member
קאניה שר את שתי השורות שלו מדף שהיה על הרצפה

דף ליריקס מודבק ועדיין לא עשה את העבודה כמו שצריך

STEMINEM

New member
חח איזה גרוע

10 דקות הוא עובד על זה וזוכר בע"פ חוסר מקצועיות מצידו

מה רע בזה?

שתדעי לך שגם ג'ארד עושה את זה לפעמים. או לפחות עשה את זה בטור הקודם. היו לו כמה דפים על הרצפה עם מילים לשירים שהוא היה מתבלבל בהם הרבה. זה לא כל כך קורה בטור הנוכחי אבל בטור של הדיסק הקודם הוא היה מתבלבל.

RenanaD

New member
לגיטימי, אין שום בעיה. אבל לא כשאלה 2 שורות!

טבעי להתבלבל במילים של שירים, גם אם את בעצמך כתבת את השירים האלה. קורה, המוח שלנו אנושי ומוגבל. וכשיש הופעות ערב אחרי ערב וג'ארד לא רוצה לעשות פאדיחות מול קהל שלם, סבבה, שידביק מה שבא לו. מקובל עלי. אבל כאן לא מדובר על שיר שלם עם בתים וסדר שאפשר להתבלבל בו. מדובר על בית אחד - שלו, עם מספר מאוד מצומצם של שורות. בואי לא נזלזל בקאניה ווסט... אני בטוחה שיש לו את היכולת המינימלית לזכור את המעט הזה בע"פ. ואחרי זה אם הוא עדיין לא בטוח בעצמו ולא רוצה לפשל מול כל העולם - סבבה, שידביק גם דף על הרצפה. אבל גם להדביק דף עם הליריקס וגם להתבלבל ולא לשיר כמו שצריך?!

just me48

New member
לדעתי...

זה הפרס הכי שווה!!!!!! ומגיע להם אותו מכל הלב!!! עכשיו אפשר לומר לילה טוב, כי הוא בהחלט לילה מצויין!!!!!!!!!

למעלה