iAudio vs. iRiver

Bartleby

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifiAudio vs. iRiver../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כן, אני יודע שהנושא הזה נטחן כאן בפורום. ובכל זאת אני מתלבט בין ה- iAudio לבין ה-iRiver . חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם יש חנות בארץ (חוץ מ'באג') שמוכרת את הדגם הנ"ל של האייאודיו. ודבר אחרון: האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש באנדל מקיף של האייאודיו שכולל בתוכו את הנרתיק, המטען והשלט? (ולא כל דבר בנפרד כמו ב'באג'). תודה.

....

ההבדלים ביניהם: אייריבר: יותר גדול פיזית, מסך יותר גדול(2" לעומת 1.8"), רזולוציה יותר טובה, באנדל עשיר יותר. אייאידוי: USB OTG על ממשק של USB 2, נטען שהוא גם תומך ביותר מצלמות, לגבי זה אני לא יודע. יותר קטן פיזית, דורש את המתאם ע"מ לסנכרן/לטעון.... כעקרון זהו נראה לי, איכות קול יש שאומרים שזה יותר טוב ויש שאומרים שההוא יותר טוב - סובייקטיבי. "יודע היכן ניתן לרכוש באנדל מקיף של האייאודיו שכולל בתוכו את הנרתיק, המטען והשלט? (ולא כל דבר בנפרד כמו ב'באג')." אתה לא תמצא באנדל יותר נרחב, הבאנדל שמגיע עם הנגן הוא קבוע, אם יש מקום שייתן לך במתנה משהו, מה טוב אבל כעיקרון הבאנדל קבוע. ד"א, באג אינה יבואן רשמית של אייאודיו אלא פועלת ביבוא מקביל, שקול זאת לפני הקנייה.

בוזו

New member
בגדול אני מעדיף בדר"כ את iRiver

אבל בין 2 הדגמים הנ"ל - iAudio

למעלה