סקר חדש אתם מוזמנים להצביע....
ה המרחפת New member 27/6/02 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אתם מוזמנים להצביע....
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אתם מוזמנים להצביע....
ת תלתלית. New member 29/6/02 #5 יאללה תצביעו את הסקר כי מעניין אותי לדעת כמה יש פה ילדים שהורים שלהם חירשים כמוניייייייי ...מתה על
M morobuse New member 2/7/02 #6 היי גיא זה אחיך סתם קפצתי לפורום, מה שלומך? אני מגיע אליכם בסוף החודש,סיימתי את הלימודים!
א אקסצנטרי New member 3/7/02 #8 היי אח של גיא! יא קוקו מה קורה? כן זה אני אתה בטח בדכאון שהמונדיאל נגמר... אל תשכח שקבענו להפגש לפני שאתה נוסע.. תשלח אימייל.. אם לא אז אכתוב לך בקרוב ממני
היי אח של גיא! יא קוקו מה קורה? כן זה אני אתה בטח בדכאון שהמונדיאל נגמר... אל תשכח שקבענו להפגש לפני שאתה נוסע.. תשלח אימייל.. אם לא אז אכתוב לך בקרוב ממני