סקר חדש

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נו, אז מה אתם אומרים על "המצב"? עד עכשיו לא כתבנו (המנהלות) על המצב. שתינו מעדיפות שהפורום יהווה מעין מפלט. אבל, אין ספק שזה משפיע עלינו. בימים האחרונים אנו רואות את זה יותר ויותר כשאנו רוצות להפגש עם חברות, וגם כשאנחנו צריכות לעשות סידורים. אז מה יש לכם לומר על ההשפעה הישירה, של הפיגועים והטרור בעיקר, על החיים שלכם? האם אתם עדיין יוצאים חופשי מהבית? האם אתם משוחחים עם האנשים הערבים שברשימת האייסיקיו שלכם כאילו לא היו דברים מעולם? או שיוצאים מהבית רק ללימודים בביה"ס? אתם מוזמנים לספר, לשטוח, לענות לסקר, להחוות דעה על החיים כאן ולגלות, שאפשר לעשות את כל זה בלי להאשים אף אחד ובלי להכנס לויכוחים פוליטיים למהדרין. איך אתם חיים? ואיך זה משפיע עליכם?

Catty

New member
סוף סוף סקר ../images/Emo6.gif

אז ככה..... בטח שזה מעציב אותי.. אבל איני נותנת לזה להשפיע על מהלך החיים האישיים שלי.. אני ממשיכה להיות מאושרת למרות הכל.
ואין לי ערבים באיסיקיו.. האיסיקיו בכלל משוגע.

יופי שיש סקר חדש!!!!!

כמובן שפיגועים,טרורים דברים כאלה מאוד משפיעים על חיי, אני כבר לא מרגישה בטוחה לחיות כאן כמו בעבר. כל יום שומעים על הרוגים,נפצעים,כבר נמאס לי מכל האלה. ואני יותר יותר מפחדת, לחשוב שעלול בכל רגע לקרות לי משהו. בכל זאת אני ממשיכה לחיות,פחות יוצאת. לא, באיסיקיו שלי אין ערבים, רק יש לי את חבריי.

המרחפת

New member
זו מלחמה לכל דבר

שלוש הודעות שבהחלט שוות קריאה, כדי להבין מה עובר על חיילים, מה הם עושים ולמה.

למעלה