ערב טוב לכולם

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ערב טוב לכולם

בסרגל האפור שלמעלה הוסף סקר. אתם מוזמנים להצביע, על מנת שנראה במה אפשר לשפר לגולשים, את שהותם בפורום. שיהיה לכולם אחלההההה ערב ואחלה בכלל

TWEETY =^.^=

New member
ובנוסף, ניתן להוסיף את הפינה הגאה

אנחנו יכולות להקים לנו פינה גאה, לי עדין אין צאצא שיהווה מקור לגאוותי, לכן הוספתי בנתים את תמונתו של החתוכלב שלי.
אשמח לקבל ממכם תמונות של הילדים המופלאים שלכם ולהוסיפם לפינה הגאה. את הפינה הגאה ניתן למצוא, בסרגל האדום תחת הכותרת גלריות. כמו כן,,,,,ניתן להקים לוח מודעות - את אופיו אתם תקבעו, זה יכול להיות כל דבר, מוכרים קונים מטפלים ועוד. בביייי

tipid

New member
tweety תבורכי על הרעיון!

ועל השקעתך ורעיונותיך וחשיבתך לפיתוח והצלחת הפורום! עלי והצליחי! כל טוב תמר.

tipid

New member
מתוקה שלי ערב טוב ונעים!

קצת קשה אחרי היום הקשה שעבר עלינו אבל אסור לאבד תקווה ונאמין שיהיהו אלה המאורעות הקשים האחרונים שקרו לנו. נקווה לבשורות טובות! תמר.

TWEETY =^.^=

New member
אכן יום קשה../images/Emo7.gif ועצוב מאוד

הלוואיייי מהפה שלך לזה שיושב למעלה. מספיק עם הבלאגן, עם השנאה, עם ההרג, מספיקקקקקקקקקקק

tipid

New member
TWEETY הצדק איתך

והלוואי ויותר לא יישנו מקרם כאלה. כל טוב תמר.

פשוטמאד

New member
הפינה הגאה

הפינה הגאה בפורום הישן היתה שייכת להומואים ולסביות.גם הם/ן מקימים משפחות שונות ולכן יוחדה להם פינה בפורום הישן....

TWEETY =^.^=

New member
הפינה הגאה,,,למה התכוון המשורר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הכוונה היא לתמונות ילדים מקור הגאווה שלנו

יובל2

New member
טוויטי החתול השיכור הוא גם שלך?

רציתי להגיד שהתמונות והסקר הם אחלה רעיון
לגבי הסקר רציתי לשאול, האם אתם מתיחסים לתוצאות?

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif לאאאאא- הוא ממש מצא חן בעיני

הוא ממש מתוק אה? וודאי,, בשביל זה הוא קיים הסקר הוא חודשי, כל תחילת חודש יהיה סקר חדש - גם אתם יכולים להציע נושאים לסקר. ובסוף חודש נפרסם את התוצאות. לגבי הבאת מומחה לפורום, זה כבר מזמן מנקר לי במוח, רק לא ידעתי מה תירצו יותר. והכל כמובן בהנחה שיהיה לנו מספיק גולשים קבועים, אחרת אין טעם, וגם לא בטוחה שהם יסכימו להגיע.

Shani 1

New member
היי טוויטי../images/Emo79.gif !

עדיין לא כתבתי לך לדואל כי הי לי שבוע עמוס של טיפולים
בשבוע הבא אכתוב לך. ראיתי את החתול שלך , מקסים ונראה שובב ! גם לי יש שתי חתולות גזעיות מקסימות . אני רוצה גם להוסיף תמונה של אחת מהן איך עושים זאת
. ביי ושבוע טוב ! שני .

TWEETY =^.^=

New member
אלוההההה שני ../images/Emo39.gif

הכיייייייייייי הכיייייייייי הכיייייייייי חשוב זה שיהיה בהצלחה
אני מתחילה טיפול חדש כנראה בשבוע הבא וכבר מכינה נפשית אותי ואת הישבן שלי
כמה שאני שונאתתת זריקות. בחתוכלב שלי ישמח לחברה בדף, הוא די בודד
אז ככה,,,בתחתית בדף הזה (בדף התגובות) יש אפשרות לצרף קובץ, אז הכי פשוט זה לצרף קובץ לאחת ההודעות,,,,,,או שאת יכולה לשלוח לי לאיימל את התמונה, זו גם אפשרות - רק אנא תעדכני אותי שיש קובץ בדרך אלי, כי אחרת אני לא אפתח (הוירוסים פה חוגגים לאחרונה). וחצמיזה שיהיה לך אחלה שבוע ו

Shani 1

New member
היי Tweety ../images/Emo102.gif

שיהיה לך בהצלחה
ניסיתי להעביר קובץ של החתולה שלי לאתר ולא קיבלו אותו , בהמשך אני אשלח לך לדואל . ביי שני

TWEETY =^.^=

New member
עכשיו אני מבינה למה הם לא קיבלו../images/Emo123.gif

הקובץ הוא מעל חצי מגה. ניסיתי להעביר אותו, וגם לא הלך כי הוא גדול מידי. שילחי לי אחד עד חצי מגה אחרת זה לא מצליח. בביייי ושב"ש

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שני לא תאמיני מה קרה

חחחחחחחחח אתמול חצי לילה התעסקתי עם התמונה של קנדי וניסיתי להקטין אותה, והצלחתייייייייי יששששש אבל,,,,, המממממ המממממ היא גם התקטנה בגודל וגם במימדים. וי איזה בידור, כנסי לגלריה ותראי מה עוללתי למסכנה. עדין לא הרמתי ידים, כי אני יודעת שאפשר להקטין ולא להפוך למניטורי.
SORRY על התוצאה.

TWEETY =^.^=

New member
הצלחתיייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo106.gif

למעלה