פליצי בריסטול

pink floyder

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפליצי בריסטול../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לחדשים... פליצי בריסטול היא סדרת שמליוותה את הפורום נראה לי שהרבה זמן... זה צחוק על זהות בדויה... למרות שהכל בצחוק!!! אז תהנו...! ---------------צב עם כורסא על הראש----------------------(שם הפרק) פליצי נכנסה בזעם למשרד של סלואון(סלואון) סלואון: פליצי, מה מעשייך כאן? פליצי: אני... חיפשתי את השירותים...אני מתאפקת כבר 10 עונות! סלואון: כנראה שתתאפקי גם עכשיו... יש לך משימה חשובה... טו טו טו טו... טו טו טו טו טו טו טו טו...(תדמיינו שזה שיר פתיחה...) פליצי: מה המשימה? סלואון: מסתבר שהדיי דרקטור, שוב פעילים... והם מחפשים אותך! פליצי:מה אני יעשה? פליצי מסתכלת על סלואון-סלואון על פליצי-פליצי מסתכלת על סלואון-סלואון על פליצי-פליצי מסתכלת על סלואון-סלואון על פליצי... ואז פליצי עושה פלוץ פלאים- מרעידה את הבניין- הוחת על סלואון גוש אבן... והוא מת! פליצי לוקחת את סלואון עושה ממנו כורסא- שמה פפיון, שולחת מתנה לווהן... בטאיפה- המשימה של פליצי... פליצי נכנסת לחדר של הדי דרקטור-(התחפושת הכחולה שלה... מטאיפה) שומר עוצר אותה וצועק לה... למה את לבושה בצורה מטומטמת כזאת?!? פליצי: כי... אני מטומטמת? ואז חנה(יעני אנה...)... האוייבת הגדולה של פליצי מגיעה... "התגעגעתי!" המשך יבוא...
תמונות מהפרק
תגובות התקבלו בברכה

inbal145

New member
קורעעעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

אני רוצה להגיד לך שזה היה ממש חסר פה

למעלה