דעות שלכם...

SHOGER HTE BABE

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדעות שלכם...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני רוצה לעצב את החדר ממש הכול מחדש, צביעה, רהיטים הכול הכול.
מה המקום הכי נורמלי לדעת לשים מדפסת, מערכת סטריאו עם רמקולים שנתקעו לי בנשמה
בקטע על של זה אני יילך על אין ואאוט..
איזה צבע הכי אין לצבוע את החדר?
איזה צבע רהיטים הכי נקרא "צעיר"..? LOVE U ALL,SUGARֱ

dark eyes

New member
סיימתי לפניי

כמה ימים את החדר שלי.. הסגנון שלי אומנם אין אבל לא מתאים לילדה שרוצה סגנון תעיר.. צביעה של קירות בעיקרון ממליץ ללכת על 2 צבעים לקיר שמנוגדים אחד לשני דוגמא יפה יכולה להיות: צהוב גלידה ואדום מדיום. מקום למערכת ורמקולים ומדפסת יכול להיות או כוורת נחמדה או אפילו ספריה נמוכה בצבע מעניין

אין לי רעיונות משהו בשבילך

אבל אם לי הייתה את האפשרות שלך,או שהייתי צובעת את כל החדר בתכלת ושמה רהיטים כהים,מעץ או שהייתי עושה את כל החדר לבן חוץ מכמה ארונות למשל,שאותם הייתי עושה בצבע אדום,או טורכיז בכל מקרה יש לי טעם מוזר לגבי עיצובים..החדר שלי זה חדר מטר על מטר ככה שהרבה אפשרויות לעיצוב אין בו.

dark eyes

New member
יש לי רעיונות נחמדים לעיצוב פשוט

תחשבי שאת חייבת שהחדר יהיה כמה שפחות עמוס בדברים כי זה לא יפה ועושה בלאגן. תנסי את המערכת והרמקולים להכניס למקום שהם לא יהיו מובלטים. תחשבי שהחוטים צריכים להיות מוסתרים זה לא יפה חוטי חשמל בחדר
. קחי משהו אתני קצת כמו וילון בצבע מזרחי ומעניין מבד אורגנזה זה מאוד יפה היום וקליל. שימי משהו מסגנון האט דקו ז"א לכי לאיקאה ותקני איזה כד חמוד הם לא יקרים שם והם בכל מיני צבעים יפים ומדליקים. מובייל יכול להוסיף המון או נרות ריחניים (לא בהגזמה בכמות). תמונה או לוח שעם מעניין יכולים להוסיף לקירות סתמיים ולא יפים. את החדר שי סיימתי כבר והוא יצא גדול צבעו את הקירות באפור תעשייתי ועשו פרקט מעץ כהה מאוד (למרות שחשבתי ללכת על בהיר) הרהיטים משולבים מעף בצבע הפרקט ומתכת בצבע הקיר. העיצוב מינימליסטי וקצת לפי הפאנג-שוואי מהחדר עשינו חלון לשירותים ואמבטיה למרות שזנ מוזר בהתחלה בהתחשב שזה חדר פרטי זה בסדר ויצא מהמם

לבנות ורוד ובורדו משהו בסגנון "מיה"

מהמורדים..... להנים כתום למרות שגם לבנות זה סופני! או ירוק תפוח (לבנים)

למעלה