חשוווווווווווב!!!!!

dorkiflitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחשוווווווווווב!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בראש 1 בעמוד 58 במדור פופקורן, חדשות הפופ כותרת- אירופה על המפה "שימו לב: יש לנו פרטים על טקס פרסי MTV אירופה של ערוץ המוזיקה האהוב עלינו. האירוע יתקיים במינכן, גרמניה ב1 בנובמבר וינחה אותו סנופ דוג. כרגע אנחנו יכולים לספר לכם שהפו פייטרז ומיקה יופיעו בטקס, אולם אין ספק שהרשימה תתארך בשבועות הקרובים (בטוח שטוקיו הוטל יקפצו להגיד שלום מפני שהם מועמדים במספר גדול של קטגוריות, ביניהן הלהקה הטובה ביותר ואמן הרוק הטוב ביותר) כמו כן נמסר שבפעם הראשונה בהיסטוריה, הציבור יהיה זה שיקבע מי יהיו הזוכים בכל הקטגוריות דרך אתר אינטרנט מיוחד שהוקדם במיוחד לטקס. כמעט בכל אחת מתשע הקטגוריות יש יותר מ-20 מועמדים. מדובר במהלך מהפכני, שכן אנשי MTV לא בחרו מראש ארבעה- חמישה מועמדים סופיים בכל קטגוריה, אלא נותנים לקהל חופש בחירה כמעט מוחלט. גם אם אתם מוזמנים להצביע לאמנים האהובים עליכם, בכתובת ema.mtv.tv" אעהעהעהעהעעההה!! הם פאקינג מועמדים בטקס של MTV!!!! להצביעע ומהררררר!!!!

Rock This Party

New member
עאאאאאאאאאאאאא

ודווקא אתמול החלטתי שאין לי כוח לקרוא את העמוד הזה! ותמיד אני קוראת! XDD

dorkiflitz

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאיך להצביע באתר! פשוט מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוקיי תקשיבו כולם! זה ממש לא מסובך להצביע לטוקיו באתר! רק לחיצה אחת! נכנסים לכאן->http://www.ema.mtv.tv ואז לוחצים על vote now הם מועמדים בקטגוריות: אמן הרוק של השנה (rock out) להקת השנה(band) שיר השנה עם (Monsoon (most addictive להקת/זמר המפורסם והמרשים של השנה (headliner) אלבום השנה עם סקרים ורום 483 (album) הלהקה עם המעריצים הכי פעילים באינטרנט (inter act) לוחצים על הפס האדום שכתוב select catgory ולוחצים על כל אחת מהקטגוריות שציינתי עכשיו כשמגיעים לטוקיו הוטל (תחפשו טוב טוב) עומדים עם העכבר על השם ולמטה מופיעה המילה vote לוחצים עליה והתקבלה ההצבעה שלכם! עכשיו לעשות ככה 50 אלף פעם!!! חחחחחח יאללה צריך שהם יזכו בהכלללל%#@#

N i t z a n 42

New member
כנסו!

מה רק עכשיו ראיתם את זה?! טוב בכל מקרה אתם יכולים להצביע יותר מפעם אחת! פשוט תלחצו מלא פעמים עד איפה שכתוב תנקיו יהיה כתוב סורי ...

סנפ XD

New member
הצבעתי אבל שאלה ! - ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif

הצבעתי בכול מה שרשמת למעלה אבל אבל , ב .. להקת/זמר המפורסם והמרשים של השנה , לא מצאתי אותם , או משו שקשור אליהם \\= אם מישו מצא , שיגיד לי איפה בידיוק ואני יכנס שוב להצביע :)

dorkiflitz

New member
../images/Emo208.gif

זה ממש חשוב!! שכולם יקראו ויצביעו!!! זה פאקינג טקס פרסים של MTV והם מופיעים כמעט בכל הקטגוריות!!!

dorkiflitz

New member
בחיים שלי לא כתבתי את המילה "קטגוריה"

ונטיותה כל כך הרבה פעמים -_-" גאד אני מציפה!

למעלה