ניצוץ

hadash

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifניצוץ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היי לכולם איך עובר עליכם החג? מקווה שהכל טוב אתם נחים ונהנים. שאלה- לפני כמה ימים התחיל לי מעין נקודות אור זעירות בעין, מעין ניצוצות קטנטנים, שמופיעים לי מדי פעם... סתם ככה. רציתי לדעת אם זו תופעה מוכרת או אם מישהו חווה את זה? יש סיבה לדאגה? חג שני שמח (איזה כיף נפטרים
וחוזרים
!!! הדס

RomiVais

New member
היי הדסי ../images/Emo13.gif

אמא שלי לא יודעת בוודאות אבל היא אומרת שיכול להיות שהיתה לה התופעה... בזמן שמצבה לא היה מזהיר במיוחד... אבל זה עבר לה!!! אני מקווה שגם לך זה יעבור עם השפעם הסטרואידים... תרגישי טוב ושיעבור הניצוץ במהרה!! רומי

אורית...2

New member
בטח שמוכר ....../images/Emo8.gif

ניצנוצים בעין ...מוכר ,חכי כמה ימים ואם זה לא יעלם לבד ....אז לרופא, אבל רוב הסיכויים שזה ילך כמו שזה בא ! נראה לי ששינוי מזג האוויר ...לי בכל אופן עושים לא טוב
היום אני בלונה פארק (סחרחורות)...ואני בכלל לא קניתי כרטיס....

hadash

New member
לונה פארק../images/Emo8.gif

יופי הלונה פארק שלך הזיקוקים שלי... יהיה אחלה פיצוץ של לונה פארק.... כל הכרטיסים נמכרו!!

רחלית

New member
כן מוכר

לי היה פעמיים בדיוק בחילופי מזג אויר - בפעם הראשונה נסעתי בהיסטריה לבדיקה ובפעם השניה התעלמתי - אל אצלי זה עבר תוך כמה שעות.

למעלה