קדוש!!

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקדוש!!../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

באימאשלי, אם הייתי צריכה לבחור בנאדם אחד לבלות איתו כל החיים על אי בודד - זה היה אתה. כפרע עליך!!!

אזרח111

New member
קחי את המצב התיאורטי הבא ...

אסטרואיד בגודל של מאדים מתקרב לכדו"א במהירות האור. האנושות, בצעד נואש מכינה חללית שיכולה לשרוד בחלל למשך 1,000 שנה, ומחליטה לשגר עליה גבר ואישה לחלל לצורך הישרדות המין האנושי. יש הטלה בגורל, ומבין כל ששת מיליארד בני האנוש, אני ואת נופלים בגורל. במצב כזה תעשי לי ילדים?

Jan22

New member
קחי את המצב התיאורטי הבא:

כתנאי לחתונה עם יו הפנר/בוב דילן/ג'ימי הנדריקס/ברוס ספרינגסטין/וואטאבר מיליארדר אחר ,את צריכה לעשות סקס עם אדון אזרח ... (ותיזכרי שמדובר באנשים עשירים לאלללללה!) . את חייבת לעמוד בתנאי ,אחרת הם זורקים אותך חזרה לאת''א. מה תעשי ?

Lady McBeth

New member
../images/Emo26.gif

לא. יודע מה, אולי בתמורה לסקס עם ג'ימי הנדריקס ומרטי פרידמן... ביחד.

Jan22

New member
קיצר ,לכי מצידי

תעשי גאנגבאנג עם אזרח ,ג'ימי ומרטי. אזרח ,ארגנתי לך חגיגה ,תעוף להכין קפה !

Lady McBeth

New member
אני מוכנה שלירן...

יהיה אחראי על המוזיקה. זה הPLAY היחיד שהוא יתקרב אליו.

Jan22

New member
אני אמרתי מפורשות

רוצה מיליארדר ? רוצה רוקסטאר ? U EZRAH ROCK N ROLL ! טייק איט אור ליב איט !

ק ד ו ש

New member
../images/Emo140.gif כפרה עלייך

כולי התרגשות, ויהיה מצחיק על אי בודד וומאן!! אין אין... זר פור יו (או זר מתוק) בדרך אלייך. ועוגה ענקית עם חשפן שייצא ממנה, כמו שהבטחתי. ובלי שאף אחד יראה... סתם שתדעי, ברגע שיש כבר שני אנשים על אי הוא לא בדיוק בודד.

Lady McBeth

New member
למה, כפרע?

לא אמרתי שאני אדם בודד על אי. אמרתי שניהיה שניים על אי בודד. בטח שזה הגיוני. זה האי בודד, לא אנחנו.
ומה זה משנה בכלל עכשיו, מה עם לונדון!?

למעלה