גוזלה

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

מחר גמר כוכב נולד- ו.... אני לא אתן אפילו לנו, לפורום "האוליטיסטי והמתנשא" שאנחנו, להתחמק מ*ה*שאלה- מי אתם צופים שיזכה מחר?? מי הייתם רוצים שיזכה מחר בגמר?? עידן?
אוהד?
דיאנה?
[ואל תסכלו אותי בגלל השרשור הזה...]

אוקי.

הייתי רוצה שדיאנה תנצח. לדעתי היא הכי טובה שם בחירת שירים שלה מוצלחת והעיבודים גם. אם זאת, אם היה מציאותית אומר ש עידן יגיע מקום ראשון אחריו דיאנה ואחריה אוהד.

גוזלה

New member
אני חושבת שזה עניין

של בחירה, ככל הנראה השירים שלה הם בגדר הימור, כי לא מספיק אנשים מכירים את השירים שלה, ואז ישנו סיכוי שלא יתחברו לזה.... [למרות שלפני כמה עונות מישהו שר באודישנים את "מבול"... ]

היבה שרה

באודישן את שחמט. אבל זה לא שיר של רונה. אני עדיין מתקשה להאמין שיש מי שלא מכיר את השירים של רונה. כנראה זה אפשרי כי פעם גם אני הייתי כזו.

הדר 0

New member
צר לי,

הייתי שמחה לענות על השאלות אבל אני לא רואה כוכב נולד... מה שכן היה לי חלום לפני כמה ימים שרונה היתה חלק ממנו. היתה הופעה אינטימית כזאת של רונה ובאיזשהו שלב היא כניראה נגמרה או משהו וזה הפך לכוכב נולד שמשתתפים בו אנשים מהעבודה שלי, ולאט לאט הם נפלו עד שנותרו שלושה (השלושה האהובים עלי במציאות) ואז אחד מהשלושה הפסיד ונשארו השניים שאני מעדיפה. וכולם יצאו מהחדר שבו היתה ההופעה/ תחרות. והיינו רק אני והשניים שנשארו וכניראה שלמחרת היה הגמר שלהם, ויצא הבחור עם הגיטרה והלך לדרכו ונשארה לכבות את האור הבחורה. והיא הסתכלה לאיזושהי נקודה והרגשתי שזה סמל לזה שמחר היא הולכת לזכות. אבל אני לא יודעת מי באמת זכה. הלוואי והייתי יודעת לפענח חלומות... ולמה רונה נדחפה לשם? בכל מקרה אני מאחלת להם שהטוב מביניהם ינצח ולא כמו בעונה הקודמת שהדבר הכי מוכשר שם הגיע למקום שלישי או משהו כזה (מיי פיינגולד דההה)

גוזלה

New member
אם אהבת את מיי

בטח תאהבי גם את דיאנה [שתעשה לי צמרמורות לנצח... ] תבדקי את זה.... והחלומות שלך מוזרים. בחיי.

הדר 0

New member
אבדוק.

וזה דווקא החלום השפוי ביותר שהיה לי בזמן האחרון. הכל בו היה הגיוני.

תמרוש5

New member
אבי בן אבו!!!!

אחרי שהוא עף באמת שלא משנה לי מי יזכה..רק שלא יעשו לי יותר מדי פקקים ליד הבית מחר

דיאנה!

אבל גם אוהד יהיה לי בסדר. עידן חמוד, אבל לדעתי הוא לא מספיק טוב בשביל לזכות. מקווה שגם העם יחשוב ככה.

גוזלה

New member
אני איתך...

אף על פי, שברגע שגם דיאנה ואוהד בגמר, כבר לא באמת משנה לי הסדר.... [למרות שדיאנה הורסת אותי בכל ביצוע שלה, מחדש... ]

רק אני לא נפלתי מדיאנה?

לא עקבתי מאוד אחרי העונה אבל ראיתי קצת והכרתי חלק מהמשתתפים. ודיאנה... יש לה כריזמה והיא מגניבה והכל אבל אני לא אוהבת את השירה הצרודה וכל זה. אני אהבתי את תהל (למרות ששמעתי אותה שרה רק איזה פעמיים...), נראה לי גם את רוני, אני חושבת שאני אוהבת את אוהד, ולא זוכרת אם היו עוד. P: אולי אני אצפה בחלק מהגמר הערב, נראה

תמרוש5

New member
גם אני לא נפלתי..

סתומרת היא שרה מאוד יפה ואני חושבת שהיא זמרת טובה פשוט קשה לי להתחבר לזה שזה תמיד באותו סגנון ותמיד ואגרסיבי, אני לא אוהבת שירה אגרסיבית..

גוזלה

New member
את תהל אהבתי

את רוני רק באודישנים. אבל דיאנה מרטיטה לוא דווקא בגבהים, פשוט כי היא יודעת מה היא שרה. היא פשוט שוברת אותי עם המילים שלה.

יש תקווה לעם שלנו ../images/Emo45.gif

אחרי שאוהד הודח היינו כאן בדיכאון קל ואמרנו שאם העם הצביע לליברמן אז אין סיכוי שדיאנה לוקחת. הופתענו לטובה
דיאנה לשלטון! (או לפחות למשרת שרה במדינה של רונה)

למעלה