סקר!!!!!!

ילדת גן

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif סקר!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

איזה 5 סוגים של סיגריות אתם הכי אוהבים
מה תעדיפו הכי הרבה: סיגריה, נרגילה, מקטרת, סיגר/ אחר...
איזה טעם בנרגילה אתם הכי אוהבים
איזה טעם בנרגילה אתם הכי שונאים
אם יהיה מצב שרק הטעם שאתם שונאים בנרגילה יהיה, תעשנו בכל זאת עם טעם שאתם שונאים
אתם אוהבים לערבב טעמים בנרגילה
כמה זמן אתם מעשנים
באיזה גיל התחלתם
ומה זה היה
(סיגריות/נרגילה/מקטרת/סיגר)
אתם רוצים להפסיק
איזה סיגריות ניסיתם
אם היה מצב שלא היה סיגריה שאתם אוהבים/מעשנים, אבל אתם ממש ממש חייבים סיגריה הייתם מעשנים סתם משהו שאתם לא אוהבים רק כדי לעשן
כמה סיגריות/ חפיסות/ פקטים/ אתם מעשנים ליום
הייתם רוצים לעשן ביום פחות/יותר
איך היה הפעם ראשונה שניסיתם לעשן
ואם לא אהבתם בפעם הראשונה למה המשכתם
איך אתם הכי אוהבים לעשן? עם חברים או לבד
כן אני יודעת שאני משועממת
... שאני ממציאה סקרים בחמש וחצי בבוקר
.. פשוט היה לי ממש משעמם
...... ואני נוראאא רוצה סיגריה
!!!!

ילדת גן

New member
טוב בגלל שאני מאוד משועממת....

אני יענה לסקר של עצמי
איזה 5 סוגים של סיגריות אתם הכי אוהבים? LM לייט
, נובלס
, מלבורו אדום
, LM אדום, ווינסטון אדום. מה תעדיפו הכי הרבה: סיגריה, נרגילה, מקטרת, סיגר/ אחר...? נרגילה ו
סיגריות
. איזה טעם בנרגילה אתם הכי אוהבים? מלון
איזה טעם בנרגילה אתם הכי שונאים? אין משהו מיוחד שאני ממש שונאת...
אם יהיה מצב שרק הטעם שאתם שונאים בנרגילה יהיה, תעשנו בכל זאת עם טעם שאתם שונאים? כן...
אתם אוהבים לערבב טעמים בנרגילה? כן
כמה זמן אתם מעשנים? שנה וחצי משהו כזה... באיזה גיל התחלתם? 14
ומה זה היה (סיגריות/נרגילה/מקטרת/סיגר) והתחלתי עם סיגריות, מלבורו אדום. אתם רוצים להפסיק? ממש לא...
איזה סיגריות ניסיתם? כימעט הכל. אם היה מצב שלא היה סיגריה שאתם אוהבים/מעשנים, אבל אתם ממש ממש חייבים סיגריה הייתם מעשנים סתם משהו שאתם לא אוהבים רק כדי לעשן? כן...
כמה סיגריות/ חפיסות/ פקטים/ אתם מעשנים ליום? בערך משהו כמו 10 סיגריות ליום, אבל לפעמים אני גם מסיימת חפיסה ביום.
הייתם רוצים לעשן ביום פחות/יותר? הייתי רוצה לעשן פחות... איך היה הפעם ראשונה שניסיתם לעשן? השתעלתי המון והיה לי ממש ממש סחרחורת אבל זה עבר ואחרי זה היה ממש כיף. ואם לא אהבתם בפעם הראשונה למה המשכתם? כי רציתי לנסות עוד סוגים של סיגריות. איך אתם הכי אוהבים לעשן? עם חברים או לבד? עם חברים.

יאללה לפני שאצא לעבודה...

לא אוהב סיגריות אבל עישנתי בעבר פרלמנט לייט. נרגילה בבדאי ובבדאי
תפוח+מנטה קיוי לא ! תמיד מערבב 8-9 שנים נרגילה מגיל 17 בערך נרגילה... נרגילה !!! לא ! הרבה הרבה... לא הייתי מעשן בכלל ! עישנתי בעבר קופסא ליום. נרגילה פעמיים שלוש וזה בסדר... פיצוץ (נחנקתי כמעט). המממ...לחץ חברתי ?! לבד ועם חברים.
שיהיה לכולם יום טוב !!!!

lizard

New member
ועכשיו הלטאה

1. DRUM,נובלס, מונטה קרלו(יש לימאים) 2. נרגילה 3. לימון 4. לא זוכר, אבל יש 5. כן 6. כן 7. סגריות כבר איזה 6 שנים, עם הפסקות. נרגילה כבר 3 שנים. 8. סגריות - 20, נרגילות 24. 9. סגריות 10. לא 11. כל מיני 12. כן 13. פעם הגעתי לחפיסה וחצי ליום. 14. אותו הדבר 15. אחלה 16. אהבתי 17. לבד

הופההה...עכשיו גםם בוטן../images/Emo9.gif

מלבורו אדום,וינסטון אדום,פרלמנט,פרלמנט לייט,וכמובן.. קפטן בלאק-שוקולדדדדד.
נרגילה כמובן, אבל גם באנג זה טוב.
לימון,מלון
קפה
כמובן...לרוב אני בכלל לא מרגישה ת'טעם
בשימחה
2-3 שנים
12-13
סגריות
נרגילה לא, סגריות אנלא כולכך מעשנת הרבה
הרבה ניסיתי,אני יכולה להגיד שאף פעם לא ניסיתי VOG
בטח...סגריה זה סגריה...
ליום, לא הולך ככה...שיש חבילה בהשיג יד, זה לרוב בהופעות..או דברים כאלה...אבל בלאט...
לא, תודה
בגיל 6...אם אבא שלי...לא זוכרת.
לא המשכתי מאז...עברו איזה כמה שנים.
אם חברים, או לבד בחדר. יום טוב לכולנו

get well

New member
לבריאות..../images/Emo13.gif

איזה 5 סוגים של סיגריות אתם הכי אוהבים: רק L&M LIGHT במקרה חרום גם ULTRA LIGHT כל השאר חזק לי מידי...
מה תעדיפו הכי הרבה: סיגריה איזה טעם בנרגילה אתם הכי אוהבים:פירות? אבל אני לא ממש מומחית בנושא.. איזה טעם בנרגילה אתם הכי שונאים: מנטה אם יהיה מצב שרק הטעם שאתם שונאים בנרגילה יהיה, תעשנו בכל זאת עם טעם שאתם שונאים:לא אתם אוהבים לערבב טעמים בנרגילה: לא ניסיתי כמה זמן אתם מעשנים:4 שנים באיזה גיל התחלתם ומה זה היה (סיגריות/נרגילה/מקטרת/סיגר):מגיל 16 סיגריה אתם רוצים להפסיק: לא איזה סיגריות ניסיתם:מלבורו לייט, ווינסטון, גולף,כל מיני אם היה מצב שלא היה סיגריה שאתם אוהבים/מעשנים, אבל אתם ממש ממש חייבים סיגריה הייתם מעשנים סתם משהו שאתם לא אוהבים רק כדי לעשן:לא!! כמה סיגריות/ חפיסות/ פקטים/ אתם מעשנים ליום:2-3 סיגריות ליום בממוצע הייתם רוצים לעשן ביום פחות/יותר:נראה לי שאני בכמות סבירה איך היה הפעם ראשונה שניסיתם לעשן:לא זוכרת כי הייתי שיכורה ואם לא אהבתם בפעם הראשונה למה המשכתם:הייתי שיכורה..
איך אתם הכי אוהבים לעשן?עם חברים!!

הופפפפפפ

רק הגעתי וכבר אני עונה
ממ כבר חודש וחצי אני לא מעשנת סיגרויות אבל כשעישנתי הסדר היה כזה : 1:וינסטון לייט 2:פארלמנט ארוך רגיל 3:מלברו לייט 4:פאלמל לייט 5:אלם לייט כרגע ההעדפה שלי היא נרגילה טעם הכי מדהים זה דובדבן הכי גרוע זה קפה ואננס נראה לי שאם הייתי ממש לחוצה וזה הדבר היחיד שהיה לעשן הייתי מעשנת גם את זה אבל נגעלת אחרי כמה שאכטות עירבוב טעמים לא תמיד...רק לפעמים שבא לחזק טעם כלשהו מוסיפה טבק לימון טרגילה מכיתה ו' התחלתי וסיגריות מכיתה ז' או ח' -אחרי חמש שש שנים של עישון אני נגמלת כבר חודש וחצי כמו שאמרתי מקודם אין סיגריה שלא ניסיתי...כאלו הודיות וכאלה של הייפנים...דברים מזעזעים ומוזרים כל הסיגרויות של הרומנים גם ניסיתי...כי ברגע שצריך...היה צריך...אין כמו ניקוטין שישגע את הראש של הבנאדם ויתן לו תחושת "הרגעה" כשעישנתי הייתי על קופסא אולי קופסא וחצי ליום... ברגעי קריזות או דיכאונות 4 חבילות היו יכולות גם להגמר ביום... וואו הסקר הזה לא נגמר :) פעם ראשונה שעישנתי זה שחיפשתי משהו אצל אחותי וראיתי קופסאת מלברו לייט אז הוצאתי והתחלתי לעשן עם עצמי. עד כיתה ט' בערך עישנתי לבד בלי ידיעה של אף אחד מסביב וכשראיתי יותר אנשים שעושים את זה הצטרפתי.

lizard

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

דראם כבר ניסית? מתי אנחנו חולקים נרגילה?

נו, גם אני רוצה להשתתף בניסוי../images/Emo6.gif

5 טופ: פרלמנט ארוך רגיל, לאקי סטרייק רגיל,לאקי סטרייק לייט,ווינסטון לייט, מלבורו לייט טופ: נרגילה טעם:לימון ומנטה!!! איכס:ענבים,קולה,במבליק איכס?: תלוי במידת הנואשות לערבב: תלוי מה, המצוין לעיל-כן זמן: מה, נרגילה? בערך שלוש שנים סיגריות: היתה תקופה של כמה חודשים גיל: 14-הסיגריה הראשונה 15- הנרגילה הראשונה להפסיק?: נרגילה- לא סוגים: כל המצוין לעיל וטיים איכס?: לא פעם ראשונה: מוזרה,לא נחנקתי כמו ברוב הסיפורים כמה פעמים אחרי זה<כשהבנתי מה זה לקחת לריאות> הרגשתי כאילו בלעתי אבן! *הבהרה: היתה תקופה אבל אני כבר לא מעשנת<סיגריות>. שנהיה בריאים

Vindictively

New member
משמעם לי.ואני חדשה.וזה בטח לא יקפוץ

או וול.. איזה 5 סוגים של סיגריות אתם הכי אוהבים- פרלמנט טרוך-->גולף (הפארש הכי מובחר שאפשר להשיג)-->מרלבורו מנטה-->אלאמ ארוך-->ולא יודעת. מה תעדיפו הכי הרבה: סיגריה, נרגילה, מקטרת, סיגר/ אחר... אחר. ג'וינט. איזה טעם בנרגילה אתם הכי אוהבים- דודבן איזה טעם בנרגילה אתם הכי שונאים- בננה אם יהיה מצב שרק הטעם שאתם שונאים בנרגילה יהיה, תעשנו בכל זאת עם טעם שאתם שונאים- אם זה נסבל אז כן. אתם אוהבים לערבב טעמים בנרגילה- דודבן נקי הכי טעים לי. אבל הכל הולך. כמה זמן אתם מעשנים- חצי שנה באיזה גיל התחלתם ומה זה היה (סיגריות/נרגילה/מקטרת/סיגר)- התחלתי עם גראס האמתי..בגיל 15..בעקבות זה סיגריות. ונרגילה מאז שאני זוכרת תעצמי. אתם רוצים להפסיק- סיגריות כן. איזה סיגריות ניסיתם- הכל. רציני. אם היה מצב שלא היה סיגריה שאתם אוהבים/מעשנים, אבל אתם ממש ממש חייבים סיגריה הייתם מעשנים סתם משהו שאתם לא אוהבים רק כדי לעשן- כן. כמה סיגריות/ חפיסות/ פקטים/ אתם מעשנים ליום- בין 3 ל7 הייתם רוצים לעשן ביום פחות/יותר- פחות. ברור שפחות. איך היה הפעם ראשונה שניסיתם לעשן- pak! בריאות. היה מצחיק. ואם לא אהבתם בפעם הראשונה למה המשכתם כי התרגלתי לעישון דרך דברים אחרים. איך אתם הכי אוהבים לעשן? עם חברים או לבד חברים חברים חברים.

Blaaa

New member
בלהה

גם לי משעמם..(_: 5 סוגים - וינסטון, קאמל (לייט), לאקי, או מה שיש. סיגריה/נרגילה/מקטרת/סיגר - נרגילה טעם אהוב - תפוח/תפוח עם פרות. טעם שנוא - לימון.. או בננה. בעעע תלוי, אם ממש יבוא לי נרגילה אני אעשן, אם לא אז לא. לא כ"כ אוהבת לערבב טעמים. אני מעשנת.. קצת פחות משנה. הסיגריות הראשונו שעישנתי היו מוסטנג.. בגיל 14. אני רוצה להפסיק. ניסיתי כמעט הכל... חוץ מסיגריות כמו ברודווי, אירופה, שרתון. הייתי מעשנת משהו שאני לא אוהבת אם ממש הייתי חייבת סיגריה. חצי חבילה ליום, או פחות. הייתי רוצה לעשן פחות..חח. הפעם הראשונה? זוועה. המשכתי כי זה השתפר עם הזמן. עם חברים.

למעלה