~
המדחום!
~

LipStiK

New member
~../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo62.gifהמדחום!../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif~

לקוח משרשור עבר של המדחום, כשלפורום עוד קראו אין ואאוט.. אני חושבת שזה עדיין מתאים..enjoy
הכי תופס השבוע במוזיקה:
הכי אאוט השבוע במוזיקה:
הכי אין השבוע בבגדים:
הכי אאוט השבוע בבגדים:
הכי אין השבוע בתחום האביזרים:
הכי אאוט השבוע בתחום האביזרים:
צבע "שולט":
סלנג השבוע:
טיפ השבוע:

קאמבק של "המדחום" אה?...יפה!

הכי תופס השבוע במוזיקה: אני אישית חרשתי על השיר "דוד" של דודי לוי...שיר חמוד...
הכי אאוט השבוע במוזיקה: אבי מסיקה- פינוקיו...כי פשוט נמאס מהשיר הזה!!
הכי אין השבוע בבגדים: הסווצ'רטים חזרו ובגדול...!
הכי אאוט השבוע בבגדים: כל החולצות הקצרות- לארון ומהר!
הכי אין השבוע בתחום האביזרים: הצעיפים...
הכי אאוט השבוע בתחום האביזרים: אין משהו שאני חושבת עליו..
צבע "שולט": אדום ושחור..
סלנג השבוע: לאו דווקא של השבוע..אממ.."תכל'ס" ו"דוגרי".. טיפ השבוע: קחו את החיים באיזי...אף אחד לא מחכה לכם בסוף..

תשובות

שאלון נחמד. הכי תופס השבוע במוזיקה: פינוקיו הכי אאוט השבוע במוזיקה: פינוקיו [כאילו דיי! שיר מעפן גם ככה..] הכי אין השבוע בבגדים: בגדים גדולים הכי אאוט השבוע בבגדים: חולצות קצרות :] הכי אין השבוע בתחום האביזרים: אצלי תמיד היה,ותמיד יהיו הטבעות,שרשראות,וחגורות. הכי אאוט השבוע בתחום האביזרים: צעיפים. מהקיץ הן מתהלכות לי עם צעיפים..מה ניסגר? צבע "שולט": לא יודעת סלנג השבוע: "תאזיני לי דאמט!!!" זה סתם ציטוט מתוך ריב. טיפ השבוע: אל תשבו על כסאות רטובים בתחנה. ביי :]

קים NY

New member
אני ../images/Emo26.gif

הכי תופס השבוע במוזיקה: אני אישית חרשתי לגמרי על דידו.. המוזיקה שלה מזכירה לי את לונדון, אז אני נהנית מדי פעם לשבת ולהקשיב לה.
הכי אאוט השבוע במוזיקה: השיר הזה עם הפרח של קורין אלאל. נמאס כבר!!!!!
הכי אין השבוע בבגדים: בגדי חורף, סוף כל סוף!!!!!!!!
הכי אאוט השבוע בבגדים: חולצות קצרות, כפכפים, גופיות ושאר ירקות, סוף כל סוף!!!
הכי אין השבוע בתחום האביזרים: יש לי כובע סנטה קלאוס מניו יורק שאני לובשת כל הזמן כשקר.
הכי אאוט השבוע בתחום האביזרים: משקפי שמש.
צבע "שולט": אדום.
סלנג השבוע: ....לא יודעת.. מה שבא.
טיפ השבוע: אל תצאו לגשם יחפים עם גופיה וג'ינס, זה יעשה אתכם חולים.

KitiKiti

New member
../images/Emo186.gifתשובות:../images/Emo186.gif

הכי תופס השבוע במוזיקה:לא יודעת..כל אחד ומה שהוא אוהב הכי אאוט השבוע במוזיקה:אין לי מושג הכי אין השבוע בבגדים:מגפיים אולי?לא יודעת..
הכי אאוט השבוע בבגדים:חולצות קצרות?גם לא יודעת.. הכי אין השבוע בתחום האביזרים:מטרייה?
צעיף? הכי אאוט השבוע בתחום האביזרים:אםם..צמידים?(כי ממילא לא רואים אותם) צבע "שולט":צבעים כהים,תחילפת חורף.. סלנג השבוע:אין לי מושג טיפ השבוע:כל שבוע וירוס חדש,אני אישית אוהבת לחלות ולהשאר בבית אבל השבוע המחלה ממש מדכאת וכואבת,היזהרו לא להידבק ולחלות.

למעלה