It's on with Alexa Chung

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifIt's on with Alexa Chung../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

http://ow.ly/C159 כשתכנסו לקישור, הוידאו אמור להפתח בווינדוס מדיה פלייר במחשב שלכם. כפי שכולנו יודעים הבנים נמצאים עכשיו בלונדון, וזה ג'ארד מתארח באמטיוי בתכנית של אלכסה צ'אנג המהממת

The Fantasy

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

עוד לא ראיתי כי המחשב שלי קצת דביל, אבל אני אגיב שוב שאני אראה. בכל מקרה תודה רבה אני ממש רוצה לראות!

maya254

New member
וואי ג'ארד הזה כזה חמווווווד!

חחח איך הוא חיבק את הילדה ואמר לה כזה "I don't have a idea what we're doing" במילה אחת: מושלם! תודה על הלינק! [;

חעחעע בשבילל זה היה לה מבטא כזהה

לאא קלטתיי למהה היא דיסלקטית כזוו D: וגאדד נפלתיי שהיא אמרה leto with stilleto והואא שבר את האגוזז עם הידד !! איזהה חזק D: חחח יש לי תמונה שמזכירה לי תסיטואציה והואא היהה כזה מקסים למעריצה D: ושהואא אמר אני לא יודע למי יש 30 מיליון דולר לקליפ, ואז הוא הצביע על מישו, והוא עושה לו כזה נראה לי לך יש, יש לך פרצוף של אחד כזה XD חחחחח אותה אווירה כמו בKROQ ביום שהייתה הפרמיירה של K&Q =] חחח ההערכה רק גדלה וגדלהה D:

חחחחחחחחח יואו אחד המצחיקים

קודם כל.. הוא באמת נראה כמו סוניק. ב' חח אהבתי את המעריצה היא התנהגה בכזאת נונשלנטיות בזמן שהחברות שלה שמה בקהל כמעט איבדו את שפיותן.. איך הוא חיבק אותה.. חח.. אני מתה על היחס שלהם למעריצים זה דבר שאין שני לו.

jd30

New member
תודהעל הוידיאו :)

וואי ההתנהגות שלהם למעריצים זה פשוט להתסתכל ולאהוב אותם יותר! D: כל הכבוד לו, ואיך הוא משתף אותה ולא משאיר אותה בצד ומדבר רק עם המארחת. באמת שזה אחד הדברים החשובים ביותר אצל מפורסמים, לראות איך הם מתייחסים לקהל המעריצים שלהם, כי בלי קהל אין כלום. הוא פשוט בנאדם להערצה!. ואני לא מאמינה שיוצא להם אלבום חדש.... !!! וב8 לדצמבר.. כמה ימים אחרי.. זה היומולדת חח לא יכלתי לבקש מתנה יותר טובה מזו!!! D: D: D: D:

tool2

New member
../images/Emo207.gif K & Q היה בטלוויזיה!!!!!!!!

אני כולי מעבירה ערוצים בפרסומות של הישרדות... סתם מחליטה לשים MTV2 אולי יהיה שיר טובב.... פ=ת=א=ו=ם אנישומעת קינגס אנד קווינסססססססססססססססססססססססססססססססססססס איזו אופוריהההההההה תקשיבו מי שרוצה לראות את זה שוב פשוט תחרשו על הערוץ ותשימו כל הזמן עשרת הגדולים כי זה היה שם... וואי הלב שלי עדיין דופק...................

אוי אוי אוי.. למה הורידו מYES את MTV2

אלוהיי.. אם רק היו גם בהוט סדרות טובות.. הייתי עוברת בלי להסס. אבל היי, אם שמו K&Q בMTV2 זה אומר שצריך לצפות בMTV הרגיל בthis is the new shit ואז בטוח נתקל בזה *מחזיקה אצבעות*

orLeto

New member
:)))))))))))

גמני ראיתי!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי הכי מאושרת בעוווווווולם!!! וכמובן מהופנטת מול הטלוויזיה...חח...XDD

liron138

New member
אני בשוק שפיספסתי!!!!!

חיכיתי שזה יהיה בטלוויזיה ולא ראיתי!!!!!!.. עכשיו אני יצטרך לחכות..:(

The Fantasy

New member
וואי הוא כזה הזוי! חמוד ממש בייחוד עם התספורת

הזאת שנותנת הרגשה כאילו מראיינים ילד מהגן של ברכה או משהו כזה אבל הוא עדיין הזוי רצח חחח...הוא תמיד יהיה הבנאדם הכי מוזר בעולם מבחינתי. שלא תבינו לא נכון, אני חולה עליו ואני חושבת שהוא גאון בדרך כזו או אחרת אבל הוא עדיין בנאדם מוזר והזוי לחלוטין.

זה יותר מוקדם ממה שציפיתי..

אבל יאללה.. 4 הופעות.. נראה לי. אוף. אוף. אני צריכה להתייעץ עם מישהו. אני מקווה שיתנו לי לטוס מהצבא. אוף. לחץ

I AM7

New member
למי שרוצה לשמוע נגיעה מכל שיר -

למרות שנעצבתי והתאכזבתי שהם לא יהיו בישראל (בזמן הקרוב!...יכול להיות שהם יבואו עדיין!..כי הם לא פירסמו אפריל,מאי והלאה) אני עדיין מרוצה מהשירים
אני אהבתי ! night of the hunter -
http://www.youtube.com/watch?v=ew-SRwBDHIc

הם באים לשבדיה

הם עוד לא הופיעו בשבדיה ראיתם את הגודל של המקומות שהם הולכים להופיע? 12 אלף איש. 10 אלף איש.. פ ח ד אני לא מאמינה שהם הולכים להופיע בפאקין וומבלי!@! איזה כבוד! אבל עם כל הכבוד, אני מעדיפה לכוון להופעות הקטנות יותר. אולי בסוף גרמניה או שבדיה יהיה טוב

I AM7

New member
נכון...

ב23/2 ..כל הכבוד...זה מקום ענקי. הכי כיף הופעות קטנות.. , מי אוהב להיות בהופעה עם פיצוץ אנשים ,אי אפשר לזוז ויש מצב שלא תראה כלום. תודיעי אם את נוסעת(קחי אותי!קחי אותי!) נראה באיזה מצב אני אהיה חח.. בחודשים הראשונים של הצבא אפשרי לנסוע?.. אה והם לא מופיעים בניו יורק?..

למעלה