Pretty Handsome Awkward

אוקיי, אחרי שראיתי ברוגע וזה-../images/Emo176.gif

הקליפ בהחלט תואם את מילותיו
hey are you okay? you look pretty low כולם שם מקיאים, רואים הכל מטושטש שומדבר לא ברור. ברט מקיא, קווין שופך על עצמצמו משהו, ג'פה נהיה דראגקווין. קליפ ממש מגניבD: [הזוי, אך מגניב]. |מלבד המראה המזעזע של ברט|

Let it Bleed

New member
חחחח ענק!../images/Emo217.gif

איך צחקתי כשברט הקיא וכשהראו את ג'ף XDDD קליפ מגניב.

אוקיי...זה מזעזע |:../images/Emo14.gif

זה מטושטש ובקושי מבינים משהו. אבל הקליפ הזה דווקא מתאים להם...הוא די הזוי
אני לא אהבתי. אבל זו רק דעתי

אמממ בעיקרון קליפ יפה!

אבל היו שם פחות אנשים מוזרים ממה שחשבתי ,כשקראתי את הדרישה של הניצבים חשבתי שזה יהיה יותר מגניב...אבל יצא שהקליפ נראה יותר כמו צילום של המסיבת סיום שלי (כולם שיכורים מזיעים, מקאים ונמרחים אחד על השני) .... אבל אני רק רוצה לציין שלג'ף יש רגליים של כוסית !!!!

הזויה13

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

צילום של המסיבת סיום שלךXDDDDDDDD וואי קרעת אותי.

דווקא יצא קליפ טוב

הזוי ומוזר, אבל מצחיק ומפגר :) אנחנו כבר רגילים לראות את ברט מקיא, אבל ג'פה בשמלה זה בהחלט חידוש XD

עוד קישור מAOL../images/Emo223.gif

http://music.aol.com/popeater/2007/07/23/video-premiere-the-used-get-wasted-in-pretty-handsome-awkward/ ורשום שם גם על הוידאו: In this video for the latest single from the Used's new album, 'Lies for the Liars,' the band takes a trippy, inebriated look, appropriately, at rockstar life. Frontman Bert McCracken takes it upon himself to define "party foul" during the clip's mid-point when he projectile vomits on a female club goer. Know when to say when! ולאנשים עם מחשבים מעצבנים כמו שלי יש למישהו קישור עובד?
עוד לא העלו את זה ליוטיוב

taltol14

New member
אם המחשב שלי לא היה נתקע כל הזמן../images/Emo97.gif

הייתי יכול לראות את זה יותר טוב :| ממה שראיתי הקליפ נחמד :] אני אחכה שיעלו את זה ליוטיוב P:

הקליפ מקורי

אבל בהחלט הזוי, ויש להם מזל שהשיר טוב [זה די מחפה]. אני בכל מקרה חושבת שבהשוואה לThe Bird and The Worm הוא אחלה, ובהשוואה לעבר לא.

GD ROCKS

New member
בכלל בהשוואה לעבר ממש בא לי לבכות

ובעיקר בגלל ברנדון
בכלל יש לי איזה נאחס בלתי נמנע עם דן, רק בגלל שהוא מלחיף את ברנדון.. נמנמ אוף למה הוא לא חוזר או משהו?

אני חושבת שזה כי יש מין הרגשה כזאת

שלא מתחברים אל דן, פשוט כי הוא לא המתופף שאנחנו מכירים.. למרות שאישית אני חושבת שהוא ממש חמוד. בכל מקרה, הדעה האישית שלי היא שדה יוזד השתנו ואני מעדיפה אותם בעבר. אני שמחה שיש מישהוא שחושב כמוני, אפילו קצת P:

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאהבתי!!

ואוו, הוא הזוי, משוגע, הפוך. ממש כמו שרציתי, גדול!!
איזה שיר

xXx Galia xXx

New member
ואוו, מוזר והזוי :-O../images/Emo11.gif

ועדיין, מדהים. כל כך טיפוסי לדה יוזד. אהבתי 3>

אעעה../images/Emo55.gif

השיר האהוב עליי באלבום והקליפ ממש מגניב! הקליפ הזוי ביותר אבל ממש אהבתי.

למעלה