Top Five

S h A y K i

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifTop Five../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

[נגנב מפורום פו"ב שעדי כדאי לך מאודדדדדדדדדדדדדד להצטרף אליו חעחע
] קיצר אז מה שכל אחד צריך לעשות זה לכתוב חמישה [חמישה נכון? לא חמש?
] דברים שהוא אוהב בעצמו לא שונא, אוהב! ואל תכתבו סתם תשובות מתחכמות ומטומטמות..כאילו אם בא לכם תעשו מה שאתם רוצים אבל המלצה שלי..תחשבו קצת!!1 [גם למי שקשה
אני הצלחתי אז גם אתם תצליחו
] אה כן וגם אל תגידו שאין שומדבר או תכתבו רק חלק במקום חמישה דברים! זה לא כייף ככה ואין סיכוי שאין 5 דברים שאתם לא אוהבים בעצמכם.. אז יאללה שוטו

שאקית

New member
=\

נאמנות לעצמי נאמנות לאחרים אהבה אין סופית לאנשים חוש הומור ואף

kombinaizer

New member
נושא:

השנינות הסקסית שנוטפת ממני שטותניק\אינפנטיל\אידיוט גאה! גם אני מרגיש שעוד שניה מגיע מכתב מהוגוורטס
שיער-אפרו-כבשה-שלא מפסיק לצמוח למצוא טוב בכל מקום

bitcho

New member
שנננננננננננננה

לא הייתי פה ולמה ? כי אתם יבשושים ומעיקים אבל---בשביל שי אני חזרתי 5 דברים? אמממממממממ אני לא מעשן לא שוטה לא שותה זהווווווווו-טוב שי ?

S h A y K i

New member
חחחחח XD

חחחחחחחחחח כבר אמרתי לך שאני חולהמתהמשוגעתמאושפזתקרועהמטורפת עלייךך?!

S h A y K i

New member
חחחח XD

כה אבל בתנאי שאתה מקבל אותי כמו שאני עם האף הפצוע והחבול שלי [ובלי שקית!
] חעחעחע תבוא בראשון זה יהיה כזה טוב XDD

שי מכריחה אותי לענות אז...

חח 5 דברים? :X 1) יש לי סבלנות 2) בנים יכולים לשבת לראות איתי כדורגל ולא ישעמם להם XD 3) אפשר לסמוך עליי :] 4) חוש הומור
[ אני והשטויות שלי חחח ] 5) התחלתי להפתח לסגנונות אחרים של מוזיקה חחח [ פו"ב למשל ] יאללה שייקי נרגעת?!

S h A y K i

New member
חעחע איי לאב יו שמנעעעעעע ../images/Emo6.gif

חחחח אפילו עם כאבי ראש ואף מעוך אני עדיין קרציה הא?
אבל זה בסדר תתעודדי בזה שהכרחתי גם את אור וברוש לענות ושאת יכולה לפתוח עליי את משחק הקורבן חעחע

אוקע גמאני

1.את זה שאני מציבה לעצמי יעדים ומשתדלת לעמוד בהם 2.את זה שאני חולת הגה 3.את היכולת שלי לאהוב 4.את זה שאני מסוגלת להתחבר לאנשים 5.את איך שאני ניראית:]
רצ''ב תמונה
~לינצ'ה~

למעלה