העדכון השבועי

Loppy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifהעדכון השבועי../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

חברים חדשים וגם השבוע אחלו ברוך הבא לאמברון!!! Welcome!!!! חדש - מאמרים השבוע הוספתי כבר כמה מאמרים המכילים מידע על אתרי סקי באירופה - עוד אוסיף מאמרים נוספים במהלך השבוע. גלריות השבוע נוספה לגלריית חברי הפורום תמונתה של איטה - חברה שנוספה אלינו בשבוע שעבר. נעדרים Galula יצרה איתי קשר ואמרה כי היא עדיין משוטטת בפורום אבל רק לא רושמת. אלמה - הודיעה כי היא עסוקה ותחזור אלינו בעונת החורף. הנושא הנבחר שבוע יבש במיוחד...חייבים להודות! אבל מה לעשות, קיץ, והחום רק גובר גובר....
הנושא הנבחר הוא נושא שלא הועלה השבוע אבל התגובות שנגררו יחד איתו היו בשבוע הזה: הנושא הוא "חידה" - גרר יחד איתו 8 תגובות. הקרדיט הולך ל: ktam כללי *מפגש הצ´אט כנראה ידחה עקב אי היענות (שלכם!!!!) *לאלה שפספסו את הפעם הקודמת: גם היום בערוץ "אגו" (ללקוחות הממיר הדיגיטלי) משודרת תכנית הנקראת "עולם הסקי". אני לא יודע באיזו קביעות הוא משודר - לבדיקתכם. *מועד הופעתי במעריב לנוער (ראיון על הפורום) עדיין לא ידוע - אדע בקרוב ואודיע לכם. עד כאן העדכון השבועי... שיהיה לכולנו סופ"ש שקט

Loppy

New member
תיקון חשוב ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הנושא הנבחר הוא לא "חידה" (סורי תומר...) הנושא הנבחר הוא "מה אתם הכי אוהבים כשאתם עושים סקי" - גרר 27 תגובות! (שיא הפורום!!!!מאז תחילת העידכון השבועי...) גם הנושא הזה לא הועלה השבוע אך גרר תגובות גם בשבוע הזה. הקרדיט (הענק) הולך ל: TTRI

Loppy

New member
והוספה קטנה...

עוד חבר חדש : גימי הנדריקס אלוהים ברוך הבא!!!

SHUV it

New member
שלום

אני חדש פה ואני סקייר שגולש במסלולים כחולים אדומים... רציתי להגיד לך שהתוכנית עולם הסקי משודרת מדי יום חמישי בשעה עשר וחצי וכמעט כל יום בשבוע יש שידורים חוזרים...

Loppy

New member
טוב....../images/Emo51.gif

שמח לקבל עוד חדש לפורום! אני לא ראיתי את התכנית כיוון ואין לי את ערוץ אגו. אם ראית, על מה בדיוק התכנית?

TTRI

New member
תודה תודה אני מודה שנעלמתי לכמה

ימים אבל חזרתי ובגדול ! :)

SHUV it

New member
...

לתוכנית יש מנחה שהוא מסביר מה יש בתוכנית לפני כל קטע והוא משדר מאתר סקי מסויים ולפני כל קטע הוא מסביר קצת על האתר... יש כמה פינות באתר: פינת ה "peak preformence" = מפורסמי סקי וסנובורד מרואיינים "freestyle file" = בעזרת הפינה הזאת שומרים היוצרים של התוכנית על כל הדברים שקורים בסגנון הפריסטייל וניו סקול... "trick tips" = כמו כן הוא טיפים על ידי גולש קנדי (מדי פעם הטיפים הם של פריסטייל ע"י מפורסמים אחרים) וזהו בערך

למעלה