יאללה שאלון ליאונה

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif יאללה שאלון ליאונה ../images/Emo42.gif

לא מקובל שהפורום ייבש , חייבים להעיר אותו. יאללה זרמו
איזה שיר של ליאונה אתם שומעים עכשיו?
שיר שאתם פחות אוהבים מהאלבום :
השיר שאתם הכי טוחנים מהלאבום:
עם מי הייתם רוצים שליאונה תעבוד בעתיד?
מה הבצוע הכי אהוב עליכם של ליאונה באקס פאקטור? (תוכלו להעזר בספיישל ליאונה באקס פאקטור שנמצא בטאגליינס)
מה חשבתם על הגרסה של ג'סי מקרטני לBL? (כאן ) -כללי-
רגע השיא שלי היום -
רגע השפל -
ציטוט הרגע -
הדבר האחרון שזללתי -
הרכישה האחרונה -
סדרות מומלצות -
שירים מומלצים -
סרטים מומלצים -

Queenkiller

New member
עונה

איזה שיר של ליאונה אתם שומעים עכשיו? האחרון ששמעתי היה Here I Am שיר שאתם פחות אוהבים מהאלבום : I'm You השיר שאתם הכי טוחנים מהלאבום: BL אין מה לעשות
עם מי הייתם רוצים שליאונה תעבוד בעתיד? הייתי רוצה שהיא תמשיך לעבוד עם ריאן ט'דר מוואן רפובליק שהפיק לה את BL.. אני מתה על הלהקה הזאת והוא גאון. מה הבצוע הכי אהוב עליכם של ליאונה באקס פאקטור? A miment like this | I Will Always Love Me מה חשבתם על הגרסה של ג'סי מקרטני לBL? (כאן ) לא אהבתי, הוא סתם הרס -כללי- רגע השיא שלי היום - שקמתי מוקדם לעבודה רגע השפל - שברתי על הדרך מחשבון של חברה ציטוט הרגע - הדבר האחרון שזללתי - מקופלת הרכישה האחרונה - ג'ינס סדרות מומלצות - לא רואה הרבה לאחרונה האמת.. שירים מומלצים - שאני אהיה בבית אני ארשום :) סרטים מומלצים - כנ"ל

הודיה100

New member
../images/Emo27.gif

איזה שיר של ליאונה אתם שומעים עכשיו? Yesterday שיר שאתם פחות אוהבים מהאלבום : I Will Be השיר שאתם הכי טוחנים מהלאבום: FITS
עם מי הייתם רוצים שליאונה תעבוד בעתיד? מי שהיא איתם עכשיו. הם אחלה. מה הבצוע הכי אהוב עליכם של ליאונה באקס פאקטור? I Will Always Love You, Without You מה חשבתם על הגרסה של ג'סי מקרטני לBL? (כאן ) -כללי- רגע השיא שלי היום - שטיפת הבית
רגע השפל - שהרסו לי את השטיפה
ציטוט הרגע - הדבר האחרון שזללתי - שוקולד תות
הרכישה האחרונה - משקפי שמש סדרות מומלצות - Kyle Xy, גיבורים, נמלטים, 4400, אבודים, 24 וחברים. שירים מומלצים - כל האלבום של Daughtry. סרטים מומלצים - ג'ון טאקר חייב למות (קורע!!), שר הטבעות, הרדוף לבן, חתיכה בהפתעה, לתפוס את הרגע. ויש עוד המון שאני לא זוכרת..

ר ו ח ל י

New member
אוקיי ../images/Emo20.gif

איזה שיר של ליאונה אתם שומעים עכשיו? AMLT שיר שאתם פחות אוהבים מהאלבום : Angel השיר שאתם הכי טוחנים מהלאבום: FITS עם מי הייתם רוצים שליאונה תעבוד בעתיד? טימבלנד,ני-יו וג'סטין.. מה הבצוע הכי אהוב עליכם של ליאונה באקס פאקטור? I'll be there,Without you , I will Always Love You,somewhere over the rainbow מה חשבתם על הגרסה של ג'סי מקרטני לBL? (כאן ) נוראית
-כללי- רגע השיא שלי היום - הממ שסיימתי סופסוף את האתר שאני בונה רגע השפל - שחתכתי לעצמי את האצבע. איה
ציטוט הרגע - "Don't you kiss yourself every morning? shocker" הדבר האחרון שזללתי - קליק
הרכישה האחרונה - תיק סדרות מומלצות - גוסיפ גירל,קייל,על טבעי.. שירים מומלצים - Hot'n cold של קטי פרי. יש עוד מלאא אבל קשה לי לחשוב על בודדים,, סרטים מומלצים - "העין","החורבות",מיי סאסיי גירל...

למעלה