לוח מודעות- פרסום רק כאן

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifלוח מודעות- פרסום רק כאן

זהו המקום לפרסם מכירות ירידים הרצאות סדנאות אירועים אתרים חדשים וכיו"ב הודעות מחוץ ללוח ימחקו שבוע טוב לכולנו

רותירוח

New member
אתן מוכנות לקראת הגשת הדוח השנתי למס הכנסה?

שלום, שמי רותי נבון ואני רואת חשבון שמתמחה בטיפול בעצמאיים כבר כשבע שנים. הגשת דוח למס הכנסה אינו עניין של מה בכך למי שאינו מתמצא בחוק. ישנם סעיפים בחוק אשר רק אנו, כרואי חשבון מתמצאים בהם ויכולים להקטין משמעותית את חבות המס שלכן. מעבר לכך טיפול שוטף על ידי רואה חשבון מוסמך יכולה לייעל משמעותית את עבודתכן כעצמאיות מאחר ואני כרואת חשבון מודעת לאלמנטים בחוק שאינם ברורים וידועים לכולם כדוגמת אילו הוצאות אפשר לרשום בעסק, מתי אפשר להיות עוסק פטור ומתי הופכים לעוסק מורשה ובכלל התנהלות מול הרשויות שתמיד יותר פשוטה למי מאיתנו שמתנהל מולם ברמה יום-יומית. המחירים שלי הם מאוד אטרקטיביים בין אם זה עבור טיפול שוטף שנתי ובין אם מדובר רק על הדוח השנתי. אשמח אם תיצרו עימי קשר דרך מסר ואחזור אליכן בהקדם האפשרי. רותי נבון, רו"ח

היי רותי. ../images/Emo24.gif

האם תרצי לתאם עם מיכל מנהלת הפורם שלנו אופציה לאשת השבוע כדי שנוכל לשרשר אליך שאלות? האם תסכימי? תודה

רותירוח

New member
שרשור שאלות

על פניו נשמע לי רעיון מצוין. איני מספיק בקיאה בתהליכים בפורום כך שאיני ממש יודעת מה הכוונת לאשת השבוע אך ממה שאני מבינה אני אשמח לענות לכל מי שמעוניין על שאלות בתחום עיסוקי. תודה

מריאל33

New member
מועך מזון לתינוקות- פשוט וקל!

ה- WEAN MACHINE מועך אוכל לתינוקות בקלות וביעילות. ניתן בעזרת ה-WEAN MACHINE למעוך סוגי מזון רכים, אוכל מבושל ופירות, בכל מקום וזמן. כך חוסכים בכמויות המזון שתמיד נשארות בתחתית הבלנדר ושומרים על הטריות והויטמינים שבמזון. המכשיר קטן וניתן לנשיאה בכל תיק ומאפשר יציאה פשוטה מהבית לקפה,חברים מסעדה או לטיול. המכשיר הינו בעל תו תקן ישראלי ובטוח לשימוש ולשטיפה במדיח. בגלל יתרונותיו הרבים הוא מקל על מעבר התינוק לאכילת מוצקים ומאפשר להאכיל את התינוק בבית ומחוצה לו בדרך בטוחה נקייה ובריאה. עלות : 109 ש"ח ניתן לשלוח לכל מקום תמורת דמי משלוח איסוף עצמי:פ"ת

"שינוי הרגלי אכילה - אכילה מודעת

החג העמיס על רבים מאיתנו המון קלוריות מיותרות. זה הזמן לחזור לשגרה : איך ניתן לרדת במשקל ולהיות משוחררים מהתעסקות במשקל , מחוקים תזונתיים וכללים דיאטטיים. אני מזמינה אתכן להיפתח לדרך חדשה שתוביל לתוצאה חדשה. חג שמח ושבוע טוב

yaya h

New member
משפחה בונה

הי אמהות יקרות רציתי לספר לכן על מבצע המשפחה הבונה של איטונג. הם מחפשים משפחה ללות אותה בתהליך הבנייה וגם לתת להם בלוקים וייעוץ מקצועי. אם מישהי בתהליך של בניית בית, או מתחילה בקרוב או מכירה מישהו כזה, אז זה הלינק להרשם- http://www.facebook.com/ytong.israel?v=app_11007063052&ref=ts בהצלחה ושנה טובה! יאיר

נישה2

New member
"מי נישק את אן?" - הזמנה למופע

מזמינה אתכן ואתכם למופע שלי שיתקיים ב - 6/10 יום ד' במרכז "פנימה", רחוב הלל 18 בהדר, חיפה. מופע תיאטרון-סיפור מרגש ונוגע, הכולל סיפורים ובלדות מאירלנד על קשרים אישיים בין בני-אנוש לפיות ושדונים. המופע מיועד למבוגרים. בואו בשמחה ובאהבה, שירי "תיאטרונישה".

בהריון? אמא טרייה??

<span>בוקר-טף - </span> <span>מרכז חלומות מזמין אתכן - נשים בהריון ואימהות לבוקר חוויתי עם הילדים</span> מרכז חלומות עורך עבורכן, אימהות טריות ונשים הריוניות בוקר חוויתי בו תוכלו ליהנות ממגוון הרצאות וסדנאות מעניינות בנושא הריון, לידה והורות. בתאריך 01.10.2010, בשעה 09:30 בואי להנות מבוקר שכולו חוויה, כיף ומנוחה: * ארוחת בוקר *סדנאות איכותיות לאימהות ותינוקות * פעילויות לנשים בהריון * הרצאה בנושא הורות ----------------------------------------------------------------------------------------- בין המשתתפות הכנס יוגרלו: -קורס הכנה ללידה חינם- -סדנת אימהות ותינוקות ממגוון סדנאות חלומות חינם- הכניסה חינם ומותנית ברישום מראש. היום הפתוח יתקיים ביום ו', ה- 1 באוקטובר, בשעה 9:30, במרכז חלומות, הר הצופים 70 א', רחובות ההולנדית. לפרטים והרשמה: 08-9363930 שלוחה 8 | 050-8913125. אתר הבית: www.halomot.org.il חפשו אותנו גם בפייסבוק – "מרכז חלומות- למשפחה ולמשפחה שבדרך"

rayshlomi

New member
../images/Emo42.gif בוקר של רעות במושב גנות ../images/Emo42.gif

נשים ואמהות יקרות , לקראת השנה החדשה אני פוצחת במיזם חדש ופותחת את בייתי במושב גנות בכל יום שלישי בבוקר ב 09:30 החל מה 12/10 למפגשים חברתיים ומהנים של נשים. נתפנק בארוחת בוקר ביתית, נשוחח ונשתף. בכל מפגש תתארח אשת מקצוע שונה שתעשיר את עולמנו. תינוקות מוזמנים להצטרף!
ב 12/10 תתארח תמר אדלר, מאמנת אישית ועיסקית שתדבר איתנו על השילוב המאתגר של קריירה עם אמהות.
ב 19/10 תתארח תמי ורדי ותנחה שיחה חופשית בנושא מודעות לפוריות ומיניות נשית,
ב 26/10 תתארח עדי שטרסמן- מטפלת בהתפתחות תינוקות בשיטת ורדי.
ב 2/11 תתארח ענת רז (דארמה יוגה)- מדריכת יוגה להריון ובייבי יוגה. אשמח אם תפרגנו לי לייק בפייסבוק ועוד יותר אשמח לראותכן במפגשים! עלות מוזלת למקדימות להירשם! הרשמה ופרטים נוספים ב [email protected] חג שמח, רעות.

רותירוח

New member
החזרי מס לשכירים

בוקר טוב, רב השכירים אינם מודעים לעובדה כי לפעמים מס הכנסה מגיע להם סכומי כסף נכבדים ממס הכנסה. הסיבות להחזר המס הינן רבות ומגוונות. בואו לבדוק האם גם לכן מגיע החזר מס. בדיקה חינם ללא התחייבות. רותי נבון, רואת חשבון.

../images/Emo75.gif מכירה מיוחדת בחול המועד סוכות ../images/Emo75.gif

בחול המועד סוכות תתקיים מכירה מיוחדת בבורדו קולקצייה אופנתית לנשים במידות ביניים ומידות גדולות מגוון גדול לכל גיל וסגנון שמלות ליום, לערב, מכנסיים בדגמים שונים, טוניקות מכנסיי יוגה , בגדי ים ועוד קולקציית קיץ בהנחות ומבצעים מחכות לכן בבורדו שעות פתיחה: יום ו' 9.00-14.00 א' ב' ג' חול המועד 9.00-20.00 רצוף ד' ערב חג 9.00-13.30 ו 9.00-14.00 לפרטים נוספים ניתן להכנס לאתר בורדו כפר מלל (סמוך לצומת רעננה) עין חי 33 חג שמח ושנה טובה

אתר מקסים של מתנות לידה !

אני רוצה לשתף באתר מקסים של מתנות לידה, מנשאים,מזרני פעילות וכדומה. יש להם גם בסטודיו בראשון לציון. www.tinokis.co.il המשלוחים חינם!

H i l a 1

New member
יריד האסיף בטל אל

ביום ראשון 26/9/10 מ10:00-17:00 בטל אל (בין עכו לכרמיאל) מתקיים יריד אומנים מקומיים, ומהסביבה הקרובה מזמינה אתכן לטעום מהממתקים שלי ובכלל לבוא להתרשם ולהנות הילה

למעלה