מירוץ לפיד בוגרים!

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifמירוץ לפיד בוגרים!../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

אז... מי יוצא למירוץ בוגרים?? מה אתם מביאים איתכם? להביא גם תיק גב, נכון?
יהיה כיף

noamsheron

New member
חחח באמת חשבתי שאולי

נפתח איזה שירשור ציוד למירוץ בוגרים...
אבל אין לי כוח עכשיו
יווווו נווווווופר איך אני שמחה שאת באהההההה

יש שירשור ציוד. תיכף אתן קישור.

בכל קמרה- צריך הרבההה דברים חמים!!!! נופר, ברוכה השבה.
צריך תיק גב. ואני יוצאת, כמובן. השנה ניווט. ווהו.

bergmanit

New member
יוצאת

לבוגרים ולחניכים (למרות שהחניכים שלי איכזבו ויוצאים רק 5). חוץ מהניווטים המפורסמים, מה עוד יהיה לנו?

ממ...

מעתיקה מהפלייאר: ביקור בקבר בן גוריון, טיול בנחל דבשון, עין עקב תחתון. לינה בחניון המשטחים הלבנים (?). ואז ניווט בנחל צין.

assafein

New member
אני יוצא../images/Emo13.gif

עוד לא אירגנתי תיק.. כנראה רק בחמישי בבוקר... בקשר לחניכים, אני לא יוצא... כל החניכים בקבוצה שלי ביטלו את ההרשמה, ואני אלך לעשות תאוריה

Retama

New member
אני יוצאת.. כמה שאלות..

מישהו יודע אולי את המסלול של השישיות?
גם איפה ישנים והכל. צריך להביא אוהלים? ביום הראשון יש ארוחת ערב? יש תיק נוסע או שלוקחים הכל על הגב? תודה, אני בלחץ לא לשכוח כלום

Galla2

New member
תשובות ממה שאני יודעת משנים קודמות

המסלול אני לא ממש יודעת..אבל כתוב את כל המסלול בפתקים של המירוץ..אני את שלי זרקתי כי חשבתי שאני לא יוצאת ובסוף אני כן יוצאת חח לא משנה בקיצור צריך להביא אוהלים ביום הראשון יש מסיבה וארוחת ערב לפי מה שהבנתי וישנים בתוך מבנה..בכל שאר הלילות ישנים בחוץ[חוץ. מהשמיניות] אז כדאי ואף רצוי להביא מלאאא בגדים חמים יש תיק שנוסע שהוא על משאית מגניבה כזאתי ומגיע אלייך רק בלילה כל יום..ויש תיק שתמיד איתך על הגב.. עוד משהו?חח

מקבלים מרק חם של איציק!! ווהוו.

שישיות- נחל צין, נחל דרוך, פרסת דרוך (הפרסה זה ממש ממש יפה- שווה לעלות שם). לינה בחניון עין זיק. ביום השני- מעין זיק, עין שביב וחרבת עובדת. להביא תיק גב שאיתו תסתובבי, ותיק גדול עם כל שאר הדברים.

Kobi2402

New member
יוצא........

שם:קובי סניף: מערב שולט שכבה:שישיות רותם צריך להביא אוהלים כי חוץ מהלילה ה-1 נישן בחוץ בשאר הלילות.... אני יודע לפי הפלאייר שבלילה ה-1 אוכלים ארוחת ערב(אל תבני על מה שאני אומר כי אולי זה השתנה),ותקחי תיק גב קטן אלא אם את רוצה לסחוב את כל הדברים שלך איתך במסלול............ את המסלול אני יעלה מאוחר יותר.......... שלכולם יהיה חג שמח וטיול מהנה............

למעלה