סיכום פרק 34

AmiTutiT14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifסיכום פרק 34../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

אלביס רותח מזעם על אסתי שהיא נכנסה ללימוזינה של ויקטור. וויקטור מספר לאלביס על 15 האחוזים שאסתי קיבלה מצבי. אלביס מחפש בחדר של אסתי ("החשודה") משהו שיאמת את העובדה שהיא קיבלה 15% מפרסום רוזנטל. אלביס הולך לצבי על מנת לשאול אותו אם עניין האחוזים נכון ולמה אסתי עלתה על הלימו' של וויקטור מארק. צבי מאשר את עניין ואחוזים ואלביס כועס מאד. עומר נוכח בשיחה והולך מהמשרד. צבי אומר לאלביס שהוא לא יודע לאן אסתי נסעה.
בדרך למכון היופי עומר מתקשר אל נטלי (שמפחדת לקראת המכון) ומבקש ממנה לא לעשות את ההפלה. נטלי מספרת לאסתי העצובה שעומר הוא האבא של התינוק שלה. נטלי אומר לאסתי שהיא היחידה ששווה לעזור לה מכל המשרד. אסתי כל כך מפחדת שהיא מאיימת לקפוץ מהלימו' (והיא בסוף לא עושה את זה כמובן).
דינה כועסת על עומר שאמר לנטלי לא לעשות הפלה. הוא טוען שזה רצח והיא טוענת שהוא ישלם מזונות כל החיים שלו. הוא עונה לה שהוא לא אוהב את נטלי אבל צריך להתחתן איתה. דינה אומרת לעומר שהיא רוצה שהוא יהיה מאושר ושיתן צ'אנס לאהובתו מהאינטרנט.
אלכס מודיע לעלמה שבקרוב הם יוצאים לחו"ל עם ניר כי מנסים "לתפור עליו" את התיק הרצח של מיכל קצב. הוא מספר לעלמה שהוא הכיר את מיכל קצב. הוא אומר לעלמה שכל הכסף שהוא הרוויח כל השנים האלה שיושבים בבנקים בחו"ל היו רק בשבילו, בשביל נועם ובשבילה. הוא מאיים עליה לטוס איתם גם.
עומר מבין שעליו להתחתן על נטלי.
ויקטור מסביר לצדוק שצבי העביר את האחוזים שלו לאסתי, שהיא לא בת משפחה, ולכן הם לא יכולים עכשיו לגעת בכל העסק.
איקה מקריאה את השיר שעומר כתב לאהובתו הסודית לדינה ואומרת לה שזאת אסתי. דינה מגלה לעומר שאהובתו הסודית- היא אסתי! עומר בשוק טוטאלי, ונוסע לאחר התאוששות לביתה של אסתי ומחכה לה שם.
מה שבטוח- אסתי כבר לא מכוערת!

d O o L y S

New member
../images/Emo178.gif נצל"ש ד-ח-ו-ף

למישו יש תמונה של אסתי אחרי המהפך ? ידעתי שבסוף לא יראו

AmiTutiT14

New member
סהר תמחוק בבקשה!!../images/Emo129.gif

את ההודעה ההשבועית שלי לא מנצל"שים

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifנצל"ש-סורי../images/Emo70.gif-אני חדשה כאן

אני עוקבת אחרי הסדרה כל שבוע-ואכן סדרה מהממת
... חחחח... עמית?!-לא ידעתי שאת בפורום הזה
...חחחח...סחתייין
... פורום ענק יש לכן פה
... אני מיכל
...

AmiTutiT14

New member
היי מיכל../images/Emo70.gifברוכית../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifכנסי שניה...

תרגישי חופשי לפתוח הודעה חדשה שאת חדשה
חבל לנצל"ש את השרשור השבועי

B R A Y E R

New member
מנהל
טוב עוד דקה אני יעלה תתמונות למחשב!

עוד כמה דקות אני יעלה

AmiTutiT14

New member
ברור שלפה! זה השרשור של הפרק

השבועי
-לא לנצל"ש את ההודעה