עדכוניי בוקר - יום 57, ה-27.10

omer719

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifעדכוניי בוקר - יום 57, ה-27.10../images/Emo42.gif

בעקבות כך ששירשור הלילה ניהיה ענקי, אני מאמין שזה בגלל כול הדרמה, שהייתה אתמול, עם הדיירים החדשים, וזה שדיירי הבית גילו על זה בדרך מסויימת, באמת מוזר כול הסיפור הזה
אבל בכול מקרה, כול העידכונים, הדיעות והתמונות שרשרו לכאן

davidlev0255

New member
אינה היא דוגמנית??? ואומרת שהיא הכי יפה שם ?

לא הגזמת? הלו ,"אפילו" שפרה יותר יפה ממך , (למרות שאני לא סובל את שפרה)

shlomitgueta

New member
שפרה מהממת-יש לה יופי קסום. אינה ממש

לא יפה לדעתי אבל נראה לי שהיא די חמודה

liat1953

New member
שיפרה כשניכנסה לבית האח הגדול

נראתה בעייני כקליאופטרה.יפיפיה אמיתית. אינה ממש לא יפה ובטח לא נראית כדוגמנית,לפי מה שהתרשמתי היא אפילו די נמוכה.

תמנונה

New member
שפרה עם הקארה

דוד אנחנו לא נתערב לך בתספורת הקוצים שלך ואתה..חחחחחחח.... אז שתדע שזו המילה האחרונה באופנה וגם אני הולכת לעשות קארה פוני נונה

yonni1111

New member
סיכום קצר ממה שראיתי על המתמודדים החדשים:

אינה- עוד אחת שבאה לקבל פרסום נטו. אם היא דוגמנית בפשן טיוי אני הייתי הקוסמונאוט הראשון והמוביל מבנה של יורי גגרין בטיסת החלל שלו..... חושבת שהעאלק יופי שלה יגרום לשינוי קיצוני בבית, היא נראה לי שם במטרה להפריד בין שפרה וצבר. הייתי ממליץ לה להתסכל במראה לפני שהיא אומרת משפטים כמו "אני הכי יפה בבית עכשיו", כי פרט לעינב, כל הבנות בבית עכשיו נראות יותר טוב ממנה (וזה כולל את ליאון....). השרירן- אמרת ששרירנים לא טמבלים?! חובת ההוכחה עלייך...בינתיים אני ומדינת ישראל שמענו את המשפט הראשון שאמרת בריאליטי הזה....."עינב, אל תדאגי לא באנו לעשות חצי דרך ולקחת לך את המיליון"....מבחינתי הוא הוכיח שהוא אכן טמבל! הגבוהה ההוא- הוא נראה לי סטלן רצח....נראה לי יהיה קטעים איתו. אשתו של השופט- לא יודע מה להגיד......נראית לי נחשה כזאת....מזכירה את נעמה....בוחנת כל דבר בשבע עיניים....או בקיצור פולנייה.

eveligne406

New member
אהבתי, חוץ מאשת השופט

היא נחושה מדי יחסית ליום הראשון ובאה עם יותר מדי בטחון עצמי, דיירי הבית לא פראיירים בכלל ולפי דעתי אין לה הרבה זמן בוילה.

תעשו לי טובה,שיפרה חמודה (בלב כבד אני אומרת)

וזהו,עשיתם אותה מקסימום אנג'לינה ג'ולי תרגעו.

למעלה