פסטיבל בוםבמלה 2003

Miss Tika

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifפסטיבל בוםבמלה 2003../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

כולכם מוזמנים לארבעה ימים של אור ואהבה על הים... הופעות, כפר הוליסטי, צ'אי שופים, מיסטיקה, קרנבל והרבה יחד..
הפסטיבל יתקיים השנה בתאריכים 17,18,19,20.4 (יום אחרי ליל הסדר) בחוף ניצנים. לפרטים וכרטיסים מוזלים, נא לפנות אלי במסרים או באיסיקיו
69467120 חג שמח!!
שירה..

תום30

New member
אני אהיה שם ולו רק משום....

שנונסנס ואני חברים טובים מילדות.

lolibror

New member
לא עדיף, אם כבר נונסנס...

לקרוא (שוב) את כל ספרי דאגלס אדמס, או למצער - את "הסנארק" של לואיס קרול?

תום30

New member
דאגלס אדמס=משה רבנו! ../images/Emo13.gif

ובכלל...איך את מעזה להשוות בניהם ? פסטיבלים= אבן יסוד ומשקפים את מהות הנונסנס באשר הוא. כל השאר...חיקויים זולים

lolibror

New member
והנה, במיוחד בשבילך... ציטוט קטן

אותו דגתי מהאתר של הפסטיבל. קבל: "ברכת השמש תפילת הים אחים ואחיות יקרים" (אני חושבת שברגע זה חטפתי מיגרנה). העיקר - מבטיחים לך "הרבה יחד"
אתם ו-ה... ה... צ'אקרות שלכם!!! רק אל תשכח לחזור עם צדף...

תום30

New member
מין במשפחה

לאחר "אחים ואחיות יקרים"- האמיני לי כי אחד העיקרים של לא מעט מבאי הפסטיבל הוא : גילוי פאקינג עריות. ואני אישית בעד. אבל מה לך ולזה? התכסי בפוליונתך...כאב ראש\חוסר חשק \ וכו'.
וה"צדף" יצא מאופנה בערך בשנים בהם האזת לביטלס ושאר ירקות... היום חוזרים עם תופים אפריקאים\עלונים\אתרי אינטרנט. תתעדכני.

lolibror

New member
פויה! תוף אפריקני תוצרת הונג-קונג

ובאמת (למרות שאין בי גן פולני אחד לרפואה) כואב לי הראש נורא אבל זה בגלל שהילדה שלי כל היום רק רוצה רק על הידיים... ניסית פעם להגיד לעצמך "אני אתן לה לבכות! אני. פשוט. אתן. לה. לבכות!". כמה זמן החזקת מעמד??? השיא שלי - 44 שניות.

תום30

New member
ונייקי תוצרת ילד בן 8 מויאטנם ../images/Emo13.gif

והנסיונות שלי עם ילדים (שהם לדעתי באמת הנס הכי גדול של הטבע!) מתמצים באחיינים שלי, ילדים ברחוב, וילדים בבי"ח בהם אני מתנדב. והמוסיקה (שהיא הקסם הכי גדול של הטבע..) שלהם....נעה אצלי בין הטראנס לברהמס אללה יסטור.

למעלה