שבוע טוב ושאלון

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifשבוע טוב ושאלון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

ממשיכה במסורת
השבוע הוא לא סתם שבוע- הוא שבוע פסח! אז שכולם יהנו בסדר עם כל הדודות והדודים והגפילטע והקניידעלך [מה מזרחים אוכלים בסדר?!] וחבר'ה, אל תאכלו יותר מדי מצות, זה עושה כאב בטן! [עכשיו כולם חושבים להם been there, done that] וכדי לצאת לדרך בהרגשה טובה, עוד שאלון, ארוך במיוחד
שם מלא: תאריך לידה: מין: בית: איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : כיתה: תחביבים: מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מה הם? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? לבוש: איפור: דברים אהובים מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו: ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת.. יאללה להתעורר...

אני אהווה דוגמא טובה ואתחיל... ../images/Emo3.gif

שם מלא: ארינה גינדין תאריך לידה: 16.12.88 מין: בת בית: אילת איפה עוד גרת? קיבוץ קטורה, קיבוץ נווה חריף, ובקרוב רחובות מזל: קשת מידת נעליים: 38-37 גובה: 158 מוצא: רוסי, אבל צברית טהורה! חיות מחמד: כלבה ז"ל אחים: אח ושתי אחיות צבע שיער: חום במקור, כרגע בורדו כהה אורך שיער: עד אמצע הגב צבעת פעם את השיער? הנ"ל באיזה צבע? : ... כיתה: י"ב תחביבים: להקשיב למוסיקה ולקרוא על מוסיקה, לטייל, להיות בשמש מוזיקה: רוק ישראלי, רוק 60-70, קצת אלטרנטיבי, רגאיי להקה: כנסיית השכל, לד זפלין, קווין, רדיוהד, בלקפילד איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, קצת ערבית וממש ממש קצת צרפתית אוהב ספורט? ספינינג!!! איפה נולדת? אילת אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? מאוד, בצורה היסטרית מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? sagittarius בישראבלוג מה הם? הנ"ל יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? עדשות מגע חדשות! עשיתי לפני שבועיים, איזה כיף מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו חשוב... לעזור. יחסים בינלאומיים, מתנדבת בכפרים באפריקה... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יומולדת 17 מה הדבר הכי מביך שקרה לך? תמיד שואלים את זה ואני לא יודעת מה לענות איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כל מיני... פעמים שהייתי בהופעות, פעם שהייתי בת"א עם חברה, כל המסע לפולין.. מה הדבר הכי חשוב לך? כנות יש חבר/חברה/קראש? אין כלום! כלום! ממה אתה הכי פוחד? טביעה מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב, מן הסתם! [יש לי קעקוע של עין על הגב, מספיק?] על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כל פעם משהו אחר למה אתה הכי מתנגד? אדישות של אנשים לדברים שקורים מתחת לאף אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישהו יותר כישרוני פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לשמוע מוסיקה שאני אוהבת כשיש לך אהבה את נאמנה? לגמרי את אוהבת ילדים? לא ממש את ותרנית או עקשנית? עקשנית תחת אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אם זה משהו שעקרוני לי אז כן, אבל לרוב אני זורמת ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לרוב לא החיים טובים לדעתך? צריך לעבוד על זה, אבל זה אפשרי היחסים עם ההורים טובים? עם אחד מהם לבוש: הכל.. מה שכיף ונוח לי באותו רגע איפור: מעדיפה שלא, מקסימום עיפרון שחור באירועים מיוחדים :) דברים אהובים מאכל: פיצה שתיה: תפוזים סחוט, שייק פירות המקום האהוב לחופשה: מקומות עם צמחייה טעם גלידה אהוב: נוגט אגוזים, שוקולד פרי אהוב: תותים ממתק: עוגיות מכונית: כל מכונית קצרה [לי יש סובארו פשע, היא ארוכה באופן מעצבן] שיעור: מממ.. היסטוריה, ערבית חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שישי [כי יוצאים] שבת [כי נחים] וראשון [כי יש כוחות מחודשים ומלא מוטיביציה צבע: סגול מגזין: לא אוהבת מגזינים ועיתונים שם לבת: מאיה/גאיה שם לבן: אייל קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: דצמבר [יומולדת ] ספורטאי/ת אהוב: אל תגזימו שחקנית אהובה: ג'וליה סטיילס [לא יודעת למה, סתם היא חמודה] שחקן אהוב: ג'וני דפ [ולא רק כי הוא חתיך, הוא ממש מוכשר] תוכנית אהובה בטלוויזיה: אבודים אתר אהוב: תפוז פורומים חיה אהובה: כלב [נו מה?] חבר לאימייל: אין בדיחה: *זהירות בדיחה שחורה!!! * מה היה כתוב בכניסה לתאי גזים? "זהירות, מדרגה". אה! וגם: "שני יהודים בתאי גזים ואחד מהם שורט את הקירות, אז השני אומר לו- נו די, אתה עושה לי צמרמורת!" אומר הרבה: "מילא" מילה אהובה: ?! נעליים: יחפה, הכי נוח תחנת רדיו: גלגלצ כברירת מחדל. אני לא אוהבת רדיו. חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: אביב גפן בהופעה אינטימית בזאפה דיסק אהוב: יש יותר מדי, עזבו, חבל לפתוח את הנושא נשיא: קנדי. מה נשיא עכשיו?! סלט: יווני בשר: צמחונית! תוספת לפיצה: פטריות ארץ: אממ... איטליה? עיר: אילת כרגע מקום אהוב: אין... אוהבת לנדוד :) ריח: קטורת רעש: פעמוני רוח [וואי נראה לי אני קונה לחדר] טעם: ? רגש: צחוקיאדה מספר: נו באמת ספר: מישהו לרוץ איתו סבתא: יש רק אחת, אז אין הרבה ברירות דגנים: שוגי!

../images/Emo26.gif המשך... ../images/Emo36.gif

דברים פחות אהובים אוטו: כל אוטו עם להבות בצד! צבע: אדום מורה: אזרחות, טמטמבל שיעור: ספרות יום בשבוע: אין.. חג: פסח [אוף לא בא לי סדר..] עונה: חורף חודש: מאי, בגרויות ספורט: ריצה, זה משעמם ברמות קבוצת ספורט: די סרט: בקול גדול. אחד הסרטים שאפשר להגיד עליהם "הנה שעתיים מהחיים שלי שאני לא אקבל בחזרה!!!" שחקנ/ית: לא יודעת תוכנית: כוכב הכביש. איזו תכנית מטומטמת. אתר: אוכל: ביצה קשה!!! שתיה: תות בננה להקה: סינרגיה זמר: אלון דה לוקו אידיוט זמרת: כל אחת בקטגוריה של דה לוקו הטמבל חיה: ג'וקים!! חנות: בוניטה מילה: הפרשה הופעה שהיית בה: שייגעצ [הם היו במסיבת גיוס, לא הלכתי להופעה של שייגעצ במיוחד!! שונאת אותם!!] דיסק: תומר יוסף, משעמם סלט: כל סלט חוץ מיווני ארץ: איראן? עיר: דימונה. תמיד מזכיר לי נסיעה באוטובוס. מקום להיות בו: בנק, דואר, כאלה. ריח: ביצה קשה, בשר. רעש: רעש מעצבן?? אמממ.. יווווו רעש של קלקר! בלע, עושה לי צמרמורת רגש: שנאה תאריך: 15.2 ספר: אין ספר שלא אהבתי במיוחד.. דגנים: טריקס ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: לא בכית: לא. אה בעצם כן, ראיתי היום סרט ומישהו מת צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: מאפה קינמון וקפה הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן, תגבור במתמטיקה דיברת עם מישהו שאתה אוהב: הרבה התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? כן שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? לא טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן! שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן! סוף סוף, אמצע י"ב! פעם ראשונה בחיים שהצלחתי! השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחח לא נראה לי. אולי עשיתי פסל בפסטה יבשה בגן או משהו :) פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? אולי.. רצית להרוג מישהו? אוי כן נפלת מכסא? חח כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? לא ברצינות זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות אחים שלי חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? לא קרמבו בכלל, פויה חורף או קיץ? קיץ!! מה או מי היית רוצה...? להרוג: אף אחד לשמוע: אלאיס מוריסט בהופעה חיה, אינטימית. קווין, לד זפלין, ג'ימי הנדריקס... להיות כמו: מישהי יותר טובה בהכל, לא בנאדם מסוים הדבר האחרון ש: קניתי: עברנו על זה כבר קראתי: הודעות בפורומים עשיתי: יצאתי לעיר לקצת זמן סרט אחרון שראיתי? "ריי" מספר אחרון שחייגתי: חסוי חבר'ה דבר אחרון ששתיתי: קפה מוקה דבר אחרון שאכלתי: מאפה קינמון פעם אחרונה שבכיתי: היום בסרט, אתם לא עוקבים פעם אחרונה שצחקתי: לפני שעה ככה הבנאדם האחרון שנישקתי: ווא ווא, עבר זמן, ואתם גם ככה לא מכירים הבחור האחרון שדיברת איתו: חברות

lolly1

New member
אוי ../images/Emo122.gif

טוב נו. בוקר טוב
שם מלא: אירית תאריך לידה: 9.9 מין: F בית: עכו איפה עוד גרת? עכו
מזל: בתולה מידת נעליים: 39 גובה: אממ בערך 1.70 מוצא: מרוקאי/מצרי חיות מחמד: כלב. ביל 3> אחים: שני אחים. אני באמצע :-| צבע שיער: חום! אורך שיער: down to ze butt צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : לא, אמרתי :-| כיתה: - תחביבים: לישון מוזיקה: הרבה להקה: בלאקפילד?
ועוד איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וספרדית צולעת ביותר [ביותר] אוהב ספורט? לא ממש איפה נולדת? חיפה אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה בהחלט רגיש לדגדוגים? אהא מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? lolly בוריאציות שונות מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת עדיין. די עם הלחץ :-| איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? או יש כ"כ הרבה. נראה לי שבערך לפני שנתיים וחצי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הממ אף פעם לא זוכרת את הדברים האלה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? וואו זה קשה
אין לי מושג
מה הדבר הכי חשוב לך? ביל והאוטו
אה והמשפחה חברים וכל זה
יש חבר/חברה/קראש? נממ ממה אתה הכי פוחד? שממיות
וליצנים :S מאמינה באהבה וירטואלית: כן מנסיון :S אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? ב..גב? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כמה זמן יש לי לישון למה אתה הכי מתנגד? כפייה דתית אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? some of my best friends מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לפעמים די קל לרצות אותי
פעם אחרונה שזכור לי שהייתי ממש מאושרת היתה שנגמר המלווה ^_^ כשיש לך אהבה את נאמנה? כן. את אוהבת ילדים? לפעמים. את ותרנית או עקשנית? גם וגם. תלוי בנוגע למה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אף פעם ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי החיים טובים לדעתך? פחח היחסים עם ההורים טובים? בד"כ לבוש: נוח איפור: עיפרון שחור thats pretty much it דברים אהובים מאכל: סיני
cookie dough! and yams! :D שתיה: Iced tea. I miss Snapple dammit. המקום האהוב לחופשה: ניו יורק :( טעם גלידה אהוב: cookie dough פרי אהוב: ענבים ודובדבנים. ממתק: אגוזי מכונית: שלי ^___________________^ רנו קליאו B בצבע בורדו 3>3>3>3> שיעור: אין? חג: אממ. פעם היה פורים וחנוכה. היום כבר לא כ"כ מרגישה שיש חגים.. אולי פסח היום הכי אהוב בשבוע: שישי. 150%
צבע: סגול מגזין: People שם לבת: נו באמת שם לבן: ^ קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: ספטמבר
ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: . אין תוכנית אהובה בטלוויזיה: אוקי. Brace yourselves! Lost, Entourage, Grey's Anatomy, Heroes, Desperate Housewives, Gilmore Girls, Smallville, Family Guy. ועוד כמה שנגמרו
אתר אהוב: תפוז?
חיה אהובה: פנדה! תמיד רציתי פנדה! :-| חבר לאימייל: נטעק.Gמייל מהפלאפון
בדיחה: : .Knock knock - ?Who's there - .Guess - ?Guess who - !Guesstapo! - אוי זה גאוני
אומר הרבה: bloody hell, omg מילה אהובה: mhmm נעליים: קרוקס :X
תחנת רדיו: גלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלצ חדר בבית: שלי o_O ההופעה הכי טובה שראית: אממ. אביב בהאנגר בעשור למכתב ורובי ויליאמס בהונגריה
(הכריחו אותי ללכת
) דיסק אהוב: K's Choice albums נשיא: רק בהסכמה
סלט: כן. חלומי!
בשר: גם טוב תוספת לפיצה: עגבניות ובצל ארץ: לא יודעת. עיר: ניו יורק
מקום אהוב: הפינה ליד העץ אחרי הגבעה הקטנה בשיפ מדו בסנטרל פארק
ריח: קרם גוף של דיור
רעש: של המחשב. אי אפשר לישון בלי :S טעם: מתוק רגש: מספר: 9 ספר: רק אחד? סבתא: דגנים: צ'יריוס

lolly1

New member
Part 2

דברים פחות אהובים אוטו: מצועצעים עם יותר מדי תוספות לא נחוצות. צבע: ורוד :S מורה: שיעור: יום בשבוע: ראשון חג: אמ. לא יודעת. שבועות אולי? חסר תועלת לחלוטין
עונה: קיץ :-| לא מאמינה שנגמר החורף
חודש: יולי אוגוסט. למות. סרט: זה עם האחים גרים עם מאט דיימון והית' לדג'ר. היה גרוע. שחקנ/ית: רנה זלווגר תוכנית: אתר: אוכל: Maple syrup is the devil!!! שתיה: כל מה שמר להקה: הדבר הזה שאנחנו שולחים לאירוויזיון זמר: עמיר בניון זמרת: קרן פלס :-| שמישהו ידרוס את האישה הזו :-| חיה: חתול :S חנות: למה שאני לא אוהב חנות? o_O מילה: הופעה שהיית בה: אממ. טעות ללכת לרוק עצמאות אחרי גיל 18. you just feel so old
דיסק: סלט: כל סלט שיש בו גמבה. It's evil, man. ארץ: הונגריה! תלמדו אנגלית למען השם! עיר: מקום להיות בו: ג'רזי ריח: העיר העתיקה בעכו
רעש: ילדים קטנים צורחים מהמעון פה למטה כשאני מנסה לישון אחרי משמרת לילה
רגש: תאריך: ספר: הנזיר שמכר את הפרארי שלו. עינוי טהור. דגנים: הכריות החדשות עם הקרמל :S ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: בערך חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא
הסתפרת: אמ לא
הרגשת טיפש: קצת דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אפשר לומר התגעגעת למישהו: כן :| האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא. I'm a good girl
אכלת קופסא שלמה של עוגיות? חלקתי
נזרקת על ידי מישהו? אהא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? ברור היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? את הסדרה? כן
עישנת? לא. yuch :S שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן o_O ראית טיטאניק? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן
עשית אמבטיית קצף? כן
טסת? כן
שטת? כן
נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? עוד לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? לא שזכור לי נשארת ער כל הלילה? בערך כל לילה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? of course דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? מתישהו כן. אבל אני בד"כ לא משקרת נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן :X אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא נראה לי רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן :-| נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? לא נראה לי זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? קודם אוכל ואז ממתקים
קרמבו וניל או מוקה? וניל! חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: נו את קרן פלס, אמרתי. לשמוע: את קייס צ'ויס בהופעה :-| ולחשוב שהם היו פה :-| להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: אייס טי
קראתי: מייל עשיתי: קצת כללי לא? סרט אחרון שראיתי? אלאדין! 3> מספר אחרון שחייגתי: לעבודה דבר אחרון ששתיתי: אייס טי נו דבר אחרון שאכלתי: Chicken nuggets <3 פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת. מזמן כנראה פעם אחרונה שצחקתי: לא מזמן, אני רואה entourage
הבנאדם האחרון שנישקתי: הממ. נעמי
הבחור האחרון שדיברת איתו: מיכל הודגש באמצעות מדגישומטיק
שעה אני יושבת כאן

Musedol

New member
מכות בדרך אליך../images/Emo13.gif [מתנת חג ממני../images/Emo13.gif]

Benn Is Kane

New member
אני חושב שזה ממש מיותר

לעשות את זה כל שבוע. אפשר כל חודש לעשות משהו הרבה (הרבה!) יותר קצר מזה, בשביל לראות אם הקהילה השתנתה...

סתם מנסה להוסיף קצת צבע לפורום

אבל בסדר, אני לא אעשה את זה יותר
[גם ככה זה רק משיעמום של יום ראשון בבוקר]

בכיף ../images/Emo13.gif

לי אישית אין ממש זמן או כוח לענות על דבר כזה. בטח שלא כל שבוע אבל שאלונים קצרים יותר, אני בכיף אשתף פעולה

חח... כמו שאמרתי..

זה רק מתוך שיעמום של בוקר, והשאלונים יצאו שבועיים ברצף כי במקרה שבועיים ברצף מצאתי שאלון יום לפני או משהו כזה... אז עשיתי "העתק הדבק"... אם מישהו מעוניין להרכיב בעצמו שאלון על מוסיקה, be my guest אני עייפה מדי בשביל מקוריות!

Hosh17

New member
אסף אמדורסקי זה טוב

שם מלא: חופית תאריך לידה: 4.8.89 מין: נקבה חח בית: מה? איפה עוד גרת? מזל: אריה מידת נעליים: 38 גובה: מוצא: תימניה ומרוקאית חיות מחמד: אין אחים:2 צבע שיער: חום אורך שיער: לא ארוך ממש צבעת פעם את השיער? לא את כולו באיזה צבע? : שחור,בהיר,חום כיתה: יא תחביבים: מחשב,כדורגל,לאכול,לישון,לנגן,לכתוב מוזיקה: רוק לסוגיו להקה: הדלתות איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וקצת ספרדית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? זה כואב לי מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? קוקה קולה לייב אני חושבת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודעת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? עשור לאלבום המכתב של אביב גפן בהאנגר לפני שנה מה הדבר הכי חשוב לך? יש הרבה יש חבר/חברה/קראש? קראש קראש ויותר מזה ממה אתה הכי פוחד? מהמוות, מחלות מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? לא יודעת, אולי בגב חח על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על רחלי למה אתה הכי מתנגד? מלחמות דת, הומופוביה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? זה בחיים לא יקרה אז חבל לכתוב את זה כשיש לך אהבה את נאמנה? לא את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? תלוי במה מדובר אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? להשפיע עליך כן חח ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים? לא לבוש: עכשיו מכנס כחול וגופיה שחורה איפור: אין כלום דברים אהובים מאכל: שוקולד! שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: סוף שבוע בכינרת טעם גלידה אהוב: שוקולד או מסטיק פרי אהוב: כל הפירות ממתק: שווקולד מכונית: לא מתעניינת שיעור: אף שיעור חג: כל חג חוץ מכיפור היום הכי אהוב בשבוע: אף יום צבע: כחול מגזין: שם לבת: רחלי שם לבן: לא מתעניינת חחח קבוצת ספורט אהובה: הפועל תל אביב,הפועל פ"ת,מכבי חיפה חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: יוסי בניון שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארץ נהדרת! אתר אהוב: חיה אהובה: אפרוחים,כלבים,דולפינים,אוגרים (למרות שאחד נשך אותי בן זונה) חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה:רחלי מילה אהובה: רחלי נעליים: אולסטאר לבנות ! תחנת רדיו: רשת ג' וגלגלצ חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: ראיתי הרבה, אבל אתמול הייתי באחת של אסף אמדורסקי ונהניתי דיסק אהוב: יש המון מזה השאלות האלה נשיא: סלט: בשר: סטייק תוספת לפיצה: כלום ארץ: ישראל עיר: חיפה,תל אביב,טבריה,אילת מקום אהוב: ריח: בשמים,תינוקות,אוכל רעש: מוזיקה טעם: שוקולד רגש: אהבה מספר: 6 ספר: אדם מחפש משמעות סבתא: אמא של אבא דגנים: כריות דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: עדי שיעור: מתמטיקה לשון ותנך יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: כן מאוד האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כןכ ןכ כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן, פעם שיחקתי למטה בשכונה ופתאום זרקו עלי ביצה מקומה 3... זה לא הגעיל כמו שזה כאב!! ראית טיטאניק? ברור נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא מרצון חח הזדיינת? לא, עוד לא הזדיינתי ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא!! הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? עד היום נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? ברור דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן בקטנה נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמת אוכל בחדר אוכל בבית מלון פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה לאפ דאנס? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? שניהם שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לא זה ולא זה חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? גם וגם קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: אישי לשמוע: את רחלי להיות כמו: אף אחד הדבר האחרון ש: קניתי: אוכל בזאפה קראתי: תפריט בזאפה חחח עשיתי: זה מתחיל לעצבן אותי סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: ביסלי פעם אחרונה שבכיתי: היום בבוקר פעם אחרונה שצחקתי: לא זוכרת הבנאדם האחרון שנישקתי: לא זוכרת הבחור האחרון שדיברת איתו: אח שלי? חח ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..

handlessman

New member
שיהיה

שם מלא: עמרי הנדלסמן תאריך לידה: 9.4.91 (Soon, Soon...) מין: ♂ בית: קרית אונו איפה עוד גרת? Nowhere מזל: טלה מידת נעליים: אמממ לא סגור על זה... 45? + - גובה: אין לי מושג ת'אמת... אולי 165 ככה באזור מוצא: שאני אתחיל לפרט? חצי פולני, רבע הונגרי ורבע רוסי... אבל הכל שורשים, אני צבר וגם ההורים שלי חיות מחמד: שני תוכים ז"ל וכרגע אוגר שכל השאר מתו אז אין לו את מי לזיין אחים: 2 אחיות צבע שיער: שטני אורך שיער: אף פעם לא מדדתי... אולי 25-30 ס"מ צבעת פעם את השיער? כע בפורים חח באיזה צבע? : שחור...Wierd כיתה: י' תחביבים: לנגן, לשמוע מוזיקה, צופים, להסתובב, TV, לישון... מוזיקה: רוק מהרבה סוגים, ג'אז ובלוז של שנות ה-60-70 ככה, מטאל להקה: בלקאקפילד, PT, SOAD, דויד ברוזה, אביב גפן... איזה שפות אתה מדבר? עברית, לומד אנגלית כמו כולם ולמדתי קצת ערבית אוהב ספורט? כע... רץ, שוחה, קיר טיפוס איפה נולדת? קרית אונו אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם רגיש לדגדוגים? אולי קצת מאמין באלוהים? נוופ יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא, זה הכינוי שלי בכל מקום מה הם? יש לך גשר? היה יש לך משקפיים/עדשות מגע? יש אבל בקושי שם אותם מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מוזיקאי / איש מחשבים... הבנתי שהם טחונים בתחת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? איזה יום אחד שהייתי שיכור והלכתי מכות עם באמת כל מי שראיתי בלי להבחין... אחרי זה סיפרו לי את זה והרגשתי מזה חרא מה הדבר הכי מביך שקרה לך? זה ^^^ איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו כמה, לא זוכר... משום מה זוכרים דווקא את הרעים מה הדבר הכי חשוב לך? צדק יש חבר/חברה/קראש? כרגע לא ממה אתה הכי פוחד? שייגמר האוכל במקרר מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? במפשעה על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על איזה יום מבוזבז זה היה למה אתה הכי מתנגד? לדעות קדומות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישהו שהוא לא אני פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? אפשר להגיד מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לעשות משהו שאני אוהב... LOL כשיש לך אהבה את נאמנה? למה את? טוב נגיד שלא ראיתי את זה... זה כן את אוהבת ילדים? יש ברירה? אני חי ביניהם יום יום את ותרנית או עקשנית? עקשן... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? ... החיים טובים לדעתך? לפחות החלקים הטובים שבהם, כן היחסים עם ההורים טובים? דיי לבוש: מה שיוצא איפור: ... דברים אהובים מאכל: פיצה שתיה: נסטי המקום האהוב לחופשה: אילת טעם גלידה אהוב: בננה פרי אהוב: מלון ממתק: הדבר הורוד הזה עם הקוקוס מכונית: לא מתעניין ממש שיעור: תכנות, הרכבים (במגמה) חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: רביעי / שבת צבע: כחול מגזין: לא קורא שם לבת: יערה שם לבן: גיא קבוצת ספורט אהובה: לא מתעניין ממש חודש אהוב: ניסן ספורטאי/ת אהוב: ... שחקנית אהובה: ... שחקן אהוב: ... תוכנית אהובה בטלוויזיה: כל משהו טוב שיש ב-AXN אתר אהוב: Happy Tree Friend חיחי חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: מי מתכתב באימייל חוץ מהמורה שמחזרת אחרייך ושולחת לך מכתבי אהבה שקשורים לשינויים שיש מחר בלוח??? בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך -פוף שניצל!! חהחהחה, ועוד: יהודי ערבי ונוצרי יושבים במטוס, באה הדיילת שואלת "שוב אתם?"... אה ועוד אחת - שניצל אחד הלך הלך הלך - פוף איש! חעחעחעחע אומר הרבה: Fuck off! mothers fuckers... לא סתם... "בא לי סמירנוף Ice"... ו-"מה X????" מילה אהובה: DAME נעליים: גם בזה לא ממש אכפת לי... מה שיפה ומתאים אני לוקח לא מעניין אותי חברות וכל החרא הזה תחנת רדיו: לא שומע חדר בבית: אממ שלי? ההופעה הכי טובה שראית: לא הייתי בהרבה... בחונטוס של דויד ברוזה ומיומנה דיסק אהוב: בלאקפילד II נשיא: מה הקשר?!!?!? רוזוולט סלט: מה שאבא מכין בשר: תוספת לפיצה: עגבניות, פטריות, זיתים מכל הצבעים ותבלין וכל מה שאפשר כדי שיצא טעים יותר ארץ: ... עיר: ... מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: 5 ספר: סבתא: יש לי רק אחת... דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: ירוק-בקבוק מורה: דליה... אאררררר שיעור: היסטוריה יום בשבוע: טוב יאללה נמאס לי

עדן גפן

New member
אני דווקא אוהבת את זה..:]../images/Emo190.gif|פיס|

שם מלא: עדן ווינסטון סימן טוב. חח סתם. עדן סימן-טוב. תאריך לידה: 26.9.91 מין: נקבה.. בית: אה? מה זתומרת? חח איפה עוד גרת? בכמה בתים פה, בקיבוץ מפלסים ובדימונה. מזל: מאזניים מידת נעליים: 36, 37 גובה: 162.. [מדדתי לפני שנה שנתיים.. חחח אבל בכ"ז.. לא נראה לי גבהתי..] מוצא: מה זה משנה..?:] אני באמת לא חושבת שזה משנה.. המוצא שלי? הקוף, כנראה, כמו שלכם.. [אני יודעת שלא התכוונתם לזה..
] חיות מחמד: היו שני כלבים. היו
אחים: יובלי המעצבנת בת 4.5.. נועם המהממת והשמנמנה, בת 5 חודשים:] צבע שיער: שלי? חח שחור.. אורך שיער: ארוך נראה לי צבעת פעם את השיער? ממ כן.. בכיתה ה'.. חח באיזה צבע? : חום אדמדם כיתה: י' תחביבים: לא יודעת.. כלמיני מוזיקה: אממ אני לא נכנסת להגדרות להקה: הביטלס איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ספרדית וקצת צרפתית.. אוהב ספורט? תלוי.. רק כדורגל!:] חח איפה נולדת? בבית חולים סורוקה בב"ש,גרתי בדימונה. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה, ללא ספק. רגיש לדגדוגים? אמממ כן.. חח מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן.. מה הם?whatsername ו.. אמממ אה! miss peace:] חחחחח יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? גוויה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? המווון מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מממ.. מה שאני זוכרת, זה ההופעה של שון לנון:] מה הדבר הכי חשוב לך? מוזיקה יש חבר/חברה/קראש? קראש קליל- דליל:] ממה אתה הכי פוחד? ממ לא יודעת מאמינה באהבה וירטואלית: לא. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? חח על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מממ כלמיני.. למה אתה הכי מתנגד? להמנון ארץ ישראל אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא במכוון, אבל כן, פעמיים. מאמינה באהבה ממבט ראשון? מממ לא יודעת מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שיר טוב כשיש לך אהבה את נאמנה? תלוי את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חס וחלילה..! ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? ברור החיים טובים לדעתך? מה איכפת לי מהם היחסים עם ההורים טובים? עם אמא? כן לבוש:אני לובשת כלמיני.. אבל אני הכי אוהבת טריינינגים וטייסטים.. איפור: לא כ"כ אוהבת.תלוי מתי ולמה.. לפעמים סתם כדי לעורר פרובוקציות בבצפר אני שמה אודם אדום עז.. [שחור הרבה בעיניים יש לי בערך תמיד] דברים אהובים מאכל: אורז, שניצל ופריקסה שתיה: קולה דיאט לימון- אני באמת באמת באמת מעריצה את מי שהמציא את זה. זה גאוני. המקום האהוב לחופשה: אמממ לא יודעת חח טעם גלידה אהוב: שוקולד, נוגט[!] פרי אהוב: אגס, שזיף, אבטיח, בננה, תפוח.. וויי אני אוהבת פירות..:] ממתק: קינדר בואנו.. חח יאמיי מכונית: מרצדס? חח לא מבינה בזה האמת שיעור: ספרות. חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: אממ אולי יום שישי.. חח כי אני קמה בבוקר [שזה יוצא כבר צהריים..] ואומרת- יאיי הום יש חופש.. ואז אני חושבת עוד קצת ואמרת- יאיי! גם מחר!:] חח צבע: שחור ואדום מגזין: הכוונה למעריב לנוער וכאלה? חחח לא יודעת.. אולי ראש 1.. אין לי מנוי או משהו.. שם לבת: אמממ לוסי:]]] שם לבן:אביב, ג'ון, פול, ג'ורג', ריצ'ארד [או רינגו.. חח] קבוצת ספורט אהובה: בני סכנין
.. אחחח אוהד קדוסייי:] חודש אהוב: אממ נובמבר נראה לי. ספורטאי/ת אהוב: אוהד קדוסי!:] שחקנית אהובה: מממ.. האמת שאין.. חח אולי ג'וליה רוברטס.. דרו בארימור:] שחקן אהוב: שחקן? יש כמה! חח בן אפלק, אסי דיין, ג'ייק ג'ילנהל, יו לאורי, יו גראנט ואולי גם ג'וני דפ קצת.. תוכנית אהובה בטלוויזיה: "האוס"..:] וכמובן ש"בטיפול", כשהייתה. אתר אהוב: אממ תפוז? חח לא יודעת. חיה אהובה: כלב.. קוף.. יש כמה האמת חבר לאימייל: דודה שלי:] בדיחה: לא יודעת אומר הרבה: האמת שיש כלמיני דברים שאני אומרת הרבה.. לא יודעת.. חח מילה אהובה: חחחחחחחח עדיף שלא תדעו.:] נעליים: אממ נעלי ספורט.. תחנת רדיו: גלגל"צ? חח אני לא שומעת רדיו כ"כ חדר בבית: שלי. ההופעה הכי טובה שראית: שון לנון!:] [ויש עוד כמה של אביב..
] דיסק אהוב: אממ כרגע? אולי עכשיו מעונן.. נשיא: אה? ביל קלינטון! חחחח לא יודעת סלט: כל מיני סוגים.. אני מתה על זה. במיוחד על עלי בייבי. זה גם גאוני! כ"כ טעים! בשר: סטייק אנטריקוט! יאמיייייי^-^ תוספת לפיצה: טונה ארץ: לא יודעת עיר: לא יודעת מקום אהוב: לא יודעת ריח: של הסתיו.. רעש: לא יודעת טעם: שוקולד מריר.. רגש: ראו שיר how- John Lennon. חח:] מספר: לא יודעת ספר: "צלה של הרוח"! של קרלוס רואיס סאפון! הספר הכי מדהים בעולללללם סבתא: מה איתה? דגנים: כריות :] דברים פחות אהובים אוטו: לא יודעת צבע: כתום מורה: פייי יש הרבה.. כרגע? אוסנת אלרום! ררררררררררררררר!
שיעור: כל השיעורים שהם לא ספרות יום בשבוע: שלישי. יום גיהנומי במיוחד חג: פסח. פשוט לא אוהבת. חוץ מאת החופש עונה: קיץ! איכס. חודש: לא יודעת ספורט: כלמיני קבוצת ספורט: בית"ר ירושלים.. חח סתם.. לא יודעת..:] למה לא לאהוב? הם לא עשו לי כלום. סרט: אממ לא יודעת שחקנ/ית: לא יודעת תוכנית: לא יודעת אתר: לא יודעת אוכל: חצילים ופטריות! צריך להשמיד את זה. חח סתם. אבל איכס. שתיה: ענבים מוגז! מזעזע! וגם מיץ ירוק. איככככככככככככככס וגם פפסי אני שונת.. וגם ארסי. איכס גועל. להקה: סינרגיה. יעני לא שונאת אותם.. אבל אממ אני לא אוהבת את המוזיקה שהם עושים זמר: לא יודעת זמרת: לא יודעת חיה: אין:] חנות: לא יודעת חח מילה: כנ"ל הופעה שהיית בה: נינט טייב בפארק אשכול. הכי מזעזע בכל החיים שלי. דיסק: לא יודעת.. סלט: לא יודעת.. סלט עם פטריות חח ארץ: לא יודעת עיר: כנ"ל מקום להיות בו: מועדון ריח: קקי! חח רעש: . לא יודעת רגש: שוב, ראו שיר- How- John Lennon תאריך: 26.9.91. יום מקולל. ספר: לא יודעת דגנים: גרנולה למיניהם. איכס ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: לא. אולי את אחותי נועם בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן:] קנית משהו: כן.. הסתפרת: עשיתי פן..:] חח הרגשת טיפש: לא יודעת דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן

עדן גפן

New member
המשך..

האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? יש מצב! חח נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן..! היית מאוהב? לא נראה לי ראית את הבית הלבן? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? דה עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? דה ראית טיטאניק? דה נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לעע. זה לא אותה שאלה שלמעלה? חח כן. הזדיינת? ארגג ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? ברור! אני מתה על זה:] חח סתם. אחותי מכריחה אותי. אבל אתם יודעים מה אני אוהבת? את זה שצריך להעביר קווים בין מספר למספר ואז יוצא ציור.. זה מה זה כיף:] עשית אמבטיית קצף? כןן טסת? כן שטת?לא נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא:| הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? דה נשארת ער כל הלילה? דהה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חח זה הרגל אצלי.. דיברת בשיעור? לא, מה פתאום. [ציניות] פחדת מהחושך? יש מצב היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? אמממממממ לא.. כאילו.. לא יודעת שיקרת? דה נרדמת בשיעור? חח יש מצב השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא:] חחח פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא נראה לי אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? אולי רצית להרוג מישהו? כן.. אולי.. לא יודעת נפלת מכסא? זה לא מצחיק! אתמול נפלתי מכיסא.. תראו, זה כיסא מתקפל וטיפסתי עליו כדי להוריד תמונות שתלויות גבוה כדי להדביק חדשות, ואחותי באה וכמעט קרעה לי איזה תמונה של אביב וצרחתי עליה ואז כזה העברתי את המשקל שלי לאחור, אהכסה התקפל, נראה לי עשיתי גלגול באוויר והראש נחבט בחלון ואז ברגלית של המאוורר. זה כואב. נתת למישהו לאפ דאנס? כנראה שלא הלכת מכות?לא! זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? לא זה לא זה קפה או תה? גם וגם שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? קלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אממ אוכל.. יעני תלוי.. קרמבו וניל או מוקה? וניל! איכס מוקה! בעע חורף או קיץ? חורףף:] מה או מי היית רוצה...? להרוג: אף אחד לשמוע: כלמיני להיות כמו: אף אחד הדבר האחרון ש: קניתי: בגדים לחג ושווארמה בבגט עם אמא.. :] קראתי: אממ לא זוכרת.. בטח שוב את "צלה של הרוח" [בפעם המליון].. עשיתי: הזזתי את הפוני מהעין סרט אחרון שראיתי? אמממ "להסתדר בחיים ולהשאר נשוי" מספר אחרון שחייגתי: לנוי נראה לי דבר אחרון ששתיתי: קולה דיאט לימון יאממיייייייייייייייייייייי דבר אחרון שאכלתי:שווארמה בבגט.. חחח פעם אחרונה שבכיתי: ממ לפני כמה שעות פעם אחרונה שצחקתי: לא יודעת הבנאדם האחרון שנישקתי: יעני סתם ככה? את אחותי. הבחור האחרון שדיברת איתו: אממ לא זוכרת. אה.. זה מהסופר היום חח ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..

שמיקי

New member
ארווך, אך בשעות כאלו משעמם מידי =]

שם מלא: אורטל משו משו.. תאריך לידה: 12.1.89 מין: נקבה בית: דימונה\ירושלים איפה עוד גרת? מזל: גדי מידת נעליים: 36 גובה: 63 (היייייי מגניב, הפוך ממידת הנעליים חח) מוצא: חצי רוסיה, חצי מרוקאית חיות מחמד: שני כלבים אחים: 3 צבע שיער: חום אורך שיער: עד ה..ציצי צבעת פעם את השיער? כה באיזה צבע? : אדום כיתה: י'ב תחביבים: לנגן,לקרוא,לשיר,לסרוג =] מוזיקה: פרוג בעיקר (זו הכוונה של השאלה?) להקה: ממ.. בעיקר פינק פלויד איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית אוהב ספורט? כה איפה נולדת? באר שבע אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם רגיש לדגדוגים? לא מאמין באלוהים? לפעמים יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יש יותר מידי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כנל איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כנל מה הדבר הכי חשוב לך? חברים יש חבר/חברה/קראש? יש ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: וואלה, נראה לי שכן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב מווואהאהא.. סתם נו לא יודעת על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? סמים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כה מאמינה באהבה ממבט ראשון? כה מה הדבר שעושה אותך מאושרת? חברות כשיש לך אהבה את נאמנה? כה את אוהבת ילדים? לא את ותרנית או עקשנית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? ממ לא החיים טובים לדעתך? כה היחסים עם ההורים טובים? בסדר לבוש: חח כרגע? ג'ינס, סוודר שחור, אולסטאר איפור: שחור בעניים דברים אהובים מאכל: קוסקוס של אמא=] שתיה: נסטי המקום האהוב לחופשה: חול?=] טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: וואי אני מתה על על הפירות ממתק: קליק מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: סגול,בורדו,ירוק מגזין: קוסמו, בלייזר שם לבת: ניר שם לבן: יובל קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ינואר?:) ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . אדוארד נורטון תוכנית אהובה בטלוויזיה: כל האלה של יס סטארס אתר אהוב: חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: טטטטטוווובבב בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: פנאן נעליים: אולסטאר, סנדלים תנכיות תחנת רדיו: חדר בבית: שלייי ההופעה הכי טובה שראית: בלייב? ווטרס=]. לא בלייב- פומפיי של פינק פלויד דיסק אהוב: יש יותר מידי נשיא: סלט: יווני בשר: שניצל תוספת לפיצה: בייקון=] חח סתם נו, אממ פטריות? ארץ: אנגליה עיר: לונדון, אמסטרדם מקום אהוב: ריח: בושם- ג'יו, הדאודורנט הזה של גברים אדם רעש: טעם: מלוח חח רגש: התרגשות מספר: 6 ספר: יש יותר מידי!! סבתא: וואט דה...?! דגנים: ברנפלקס דברים פחות אהובים אוטו: צבע: צהוב,כתום מורה: בתשבע שיעור: אנגלית יום בשבוע: חג: עונה: חורף חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: מלא שחקנ/ית: תוכנית: טלנובלות אתר: אוכל: חלבה שתיה: אשכוליות להקה: מלא זמר: . כנל זמרת: כנל חיה: כנל חנות: כנל מילה: אנשים שמעוותים מילים כמו, ביוש, והיוש, וסבמבה מעצבןןןן הופעה שהיית בה: דיסק: מלא סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: דלק רעש: . כל רעש, אני אוהבת שקט רגש: עצב מן הסתם תאריך: ספר: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה דגנים: קוקומן ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כה חיבקת מישהו: בקטנה בכית: וואלה נראה לי ב25 שעות האחרונות צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק: כה קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כה התגעגעת למישהו:כה האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כה חחח אוריאו נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כה היית מאוהב? כה ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כה שתית אלכוהול? כה עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כה ראית טיטאניק? חצי, אני תמיד נרדמת נישקת מישהו? כה התנשקת צרפתית? כה הזדיינת? ביקרת בארץ אחרת? כה צבעת בספר צביעה? כה עשית אמבטיית קצף? כה טסת? כה שטת?כה נסעת ברכבת? כה רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כה נשארת ער כל הלילה? כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כה חח דיברת בשיעור? כה פחדת מהחושך? כה היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כהה יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? חח כה שיקרת? כה נרדמת בשיעור?כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כה פגשת סלבריטי? כה עברת על החוק? כה אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כה שנאת את עצמך? כה נשבר לך הלב? כה שברת למישהו את הלב? כה רצית להרוג מישהו?כה נפלת מכסא? כה נתת למישהו לאפ דאנס? חחח כה הלכת מכות? חח כה זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? תלוי קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? קלות חתולים או כלבים? כלב אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: אווו=] לשמוע: בא לי לשמוע עכשיו את hair להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: סיגריות קראתי: תעזבי אותך מרומנטיקה- ספר מעפן. לא נחשב, לפני זה קראתי את אם יש גן עדן- מדהים
עשיתי: עישנתי סרט אחרון שראיתי? המסור 3 מספר אחרון שחייגתי: קיווי דבר אחרון ששתיתי: נס דבר אחרון שאכלתי: חצי פיתה פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: יוחי הבחור האחרון שדיברת איתו: יאיר ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..

Musedol

New member
בוקר טוב, ודילאיי ../images/Emo13.gif

שם מלא: דור תאריך לידה: 11.3.91 מין: נקבה בית: שוהם איפה עוד גרת? רמת-גן מזל: ביש. סתם, דגים. מידת נעליים: 38-40 גובה: 1.60 מוצא: אירופה וכאלה חיות מחמד: כלבה ו2 ארנבים אחים: אחות אחת צבע שיער: חום וקצת אדום/ג'ינג' שדהה אורך שיער: עד אחרי הכתפיים? :p צבעת פעם את השיער? לא את כולו באיזה צבע? : אדום כיתה: י' תחביבים: מוזיקה, חברים, תאטרון מוזיקה: הרבה להקה: הרבה איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית, מבינה פה ושם קצת ידייש אוהב ספורט? לא איפה נולדת? רמת-גן, ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? killu יש לך גשר? היה יש לך משקפיים/עדשות מגע? יאפ מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו בתחום התאטרון איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה כאלה השנה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יומולדת 16 מה הדבר הכי חשוב לך? החברים שלי יש חבר/חברה/קראש? יש קראש, אבל זה עדיין לא ידוע מה אנחנו... ממה אתה הכי פוחד? חושך מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בטן על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על הדברים שעברתי באותו יום? למה אתה הכי מתנגד? קיצוניות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אף אחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? החברים שלי כשיש לך אהבה את נאמנה? לגמרי את אוהבת ילדים? לפעמים את ותרנית או עקשנית? ותרנית
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? תלוי איך מסתכלים על זה לבוש: רגיל? איפור: לא מתאפרת דברים אהובים מאכל: פיצה, צ'יפס שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: לונדון
טעם גלידה אהוב: מסטיק פרי אהוב: בננה ממתק: - מכונית: מה שנוסע שיעור: תאטרון, היסטוריה חג: פסח, כי יש לו חופש ארוך היום הכי אהוב בשבוע: שלישי צבע: ירוק מגזין: ראש1? חח שם לבת: לא יודעת נו שם לבן: לא יודעת נו קבוצת ספורט אהובה: לא יודעת נו חודש אהוב: דצמבר ומרץ
ספורטאי/ת אהוב: לא יודעת נו שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: . טום הנקס תוכנית אהובה בטלוויזיה: האנטומיה של גריי, נמלטים אתר אהוב: לא יודעת... מייספייס? חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: המורה הפרטית שלי ללשון
בדיחה: לא משהו שכותבים.. אומר הרבה: "זין" מילה אהובה: חיוך נעליים: ואנס תחנת רדיו: גלגל"צ? חדר בבית: החדר שלי
ההופעה הכי טובה שראית: אינקובס דיסק אהוב: מיוז, כל הדיסקים נשיא: ?! סלט: רגיל, קצוץ דק בשר: לא יודעת.. מה שאבא מזמין במסעדות
תוספת לפיצה: פפרוני ארץ: אנגליה עיר: לונדון מקום אהוב: החדר שלי ריח: וניל רעש: מוזיקה טעם: מתוק רגש: אהבה מספר: 3 ספר: אם יש גן עדן סבתא: שתיהן, אם בכלל
דגנים: רגיל דברים פחות אהובים אוטו: מה שלא נוסע צבע: צהוב מורה: לביולוגיה שיעור: ביולוגיה, לשון יום בשבוע: שני, רביעי חג: פסח!
עונה: קיץ חודש: אוגוסט ספורט: כל מה שצריך לזוז בו
קבוצת ספורט: לא מבינה בזה, נו סרט: נפוליאון דינימייט שחקנ/ית: ניקול ריצ'י!@$@#% היא מוציאה אותי מדעתי!!! תוכנית: הערב עם קונאן אוב'ריין אתר: ישראבלוג אוכל: מה שלא טעים לי שתיה: לימון להקה: לא יודעת זמר: . לא יודעת זמרת: אבריל לאבין! חיה: נחש חנות: מעאפנה מילה: כוס הופעה שהיית בה: איזה ערב מחווה בצוללת דיסק: לא יודעת סלט: רק עם עלים ירוקים ארץ: לא יודעת עיר: לא יודעת מקום להיות בו: לא יודעתתת ריח: תפוז, לימון רעש: . מטוסים שנוחתים רגש: כעס תאריך: ?! ספר: לא יודעת דגנים: קינמון ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: לחייך..
קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן.. מאוד

Musedol

New member
המשך..

האם אי פעם... השתמשת בסמים? אעאע לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? בתמונות נחשב?
עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת :) ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן
עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? לצערי הרב נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא, אני מפחדת
הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? אולי פעם נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? נו מה..
דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? עדיין היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? אתמול, כן
עברת על החוק? לא חושבת אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? מאוד נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? אולי רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן
נתת למישהו לאפ דאנס? אעאע הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית? קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? גם וגם חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל טעים קרמבו וניל או מוקה? שניהם חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? הייתי רוצה להיות אני רק בגרסא טובה יותר להרוג: לא משנה לשמוע: את הקראש שלי להיות כמו: עצמי הדבר האחרון ש: קניתי: בקבוק קולה קראתי: אם יש גן עדן עשיתי: ניקיתי את החדר סרט אחרון שראיתי? צעצוע של סיפור מספר אחרון שחייגתי: לקראש שלי דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: פיצה, מאתמול פעם אחרונה שבכיתי: בלילה פעם אחרונה שצחקתי: אתמול הבנאדם האחרון שנישקתי: לא משנה.. הבחור האחרון שדיברת איתו: הקראש שלי ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה