שבת שלום וסופ"ש מופלא

ה מוזה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif שבת שלום וסופ"ש מופלא../images/Emo42.gif

ההבדלים בין שלווה, אומץ לב וחוכמה / רודיארד קיפילינג הענק לי אלוהים את השלווה לקבל את הדברים שאיני יכול לשנותם. אומץ לב לשנות את הדברים שאני יכול לשנותם. וחוכמה לדעת תמיד להבדיל בין אלה לאלה... שתהא זו שבת של שלווה - אומץ לב - חוכמה

King of pain

New member
... שבת שלום ... ../images/Emo140.gif ...

אם לפעמים בא לך לדבר - קיראי לי , אני לא מבטיח שאדע מה לומר , אבל אדע איך להקשיב . אם לפעמים בא לך לבכות - קיראי לי , אני לא מבטיח שאוכל להצחיק אותך , אבל אוכל לבכות איתך ביחד . אם לפעמים בא לך לברוח מהכל - קיראי לי , אני לא מבטיח שאוכל לעצור בעדך , אבל אהיה לך מקלט לברוח אליו . אם לפעמים בא לך סתם לשתוק - קיראי לי , אני לא מבטיח שאוכל להבין , אבל אהיה מאוד שקט . אם לפעמים בא לך לאהוב - קיראי לי , אני לא מבטיח שאדע מה לעשות , אבל תמיד אהיה פה בשבילך . אבל אם לפעמים את קוראת לי ... ואינני עונה , בואי מהר ... אני כנראה צריך אותך ... ( אני יודע שזה לא ממש קשור לשבת ולשלום ... אבל כבר הייתי בסביבה ... אז רק רציתי שתדעי ... ובכל מקרה - שבאמת תהיה שבת נפלאה לכולם , ושיחייך אליכם העולם ...
... )

ה מוזה

New member
קינג .... צריך בול למכתב? כנס לפה

שים לך ברקע ...את השיר youv´e got a friend - carole king when your down and troubled and you need some love and care and nothing ,nothing is going right close your eyes and think of me and soon i will be there to brighten up even your darkness night you just call out my name.. youve got a friend.. ואם בא לה לפעמים .. לומר - סליחה שלא באה מהר ,שלא חשה שאינך עונה.. שלא ..היתה שם כשצריך היית אותה .. אז היא צריכה לומר . היא באמת ברת מזל שזכתה לאיש רגיש שכמותך ..שנותן לה כך את ליבו.. שבת שלום קינג אוף פיין , שתהיה לך באמת שבת של חיוך

King of pain

New member
תודה ...

על החיוך שהבאת לי לשבת ... אשמור אותו לעת עתה , ובכל עת שתזדקקי לו - קיראי לי ...
...

בנארי

New member
השלמה ממקורותינו

דברי רודדיארד קיפלינג נפלאים.ההמשך אולי בשיר "אם"שהוא ממש מסה.אבל, תמיד הלחם עם אלהיך שיסיר ממך את השלווה לא להלחם ונסות ולשנות את האקסיומה הזו שאינך יכול לשנות.כי אם למקורותינו נלך ולחז"ל נאמר "אין דבר העומד בפני הרצון"יש אומרים, פרט, לרצון חזק יותר.אולי זה מביא לפחות שלווה, אבל מביא יותר שינויים. מהי שלווה אישית מול שינוי מהותי?חכמה, שוב חז"ל " אין חכם כבעל נסיון"ודי לחכימא ברמיזא.על אומץ לב , לא דיברו חזל במושגינו אנו .אבל מצטרף לכך שתהיה זו שבת של שלווה -אומץ לב-ו... כן גם חכמה.למשל חכמה לשנות גישה.שבת שלום

למעלה