סיכום שבועי:

just adiki

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo203.gifסיכום שבועי:../images/Emo39.gif../images/Emo28.gif../images/Emo79.gif

סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: דבר טוב שקרה השבוע
: דבר לא טוב שקרה השבוע
: בילוי השבוע: תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הבא: ציטוט השבוע: סתם משהו לשתף:

Galuush

New member
מסכמת../images/Emo3.gif

סרט השבוע: נערה אמיצה תוכנית השבוע: בטי קליפ/סרטון השבוע: גל פרידמן מקבל מלדיית זהב באולימפיאדת אתונה
שיר השבוע: Love takes time של מאריה קארי דבר טוב שקרה השבוע: מדלייה באולימפיאדה!! דבר לא טוב שקרה השבוע: אנשים עצבנו אותי
בילוי השבוע: נמנמ לא עשיתי שומדבר מיוחד תכנונים לסופ"ש: אין יותר מדי תכנונים לשבוע הבא: זימון ועזריאלי
ציטוט השבוע: אין סתם משהו לשתף: סלין קיבלה תואר "דוקטורט" למוזיקה מאוניברסיטה בקוויבק
. אני גם גאה בה וזה גם מצחיק אותי כ"כ

Robin Sparkles

New member
מסכמת!!

סרט השבוע:היום אני אראה משהו.. תוכנית השבוע:כסף דארלינג קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע:honey honey ממאמא מיה דבר טוב שקרה השבוע:ההורים טסו לחו"ל וקנו לי את השוקולד שרציתי
דבר לא טוב שקרה השבוע:לא היה בדיוטי פרי את הקופסה הכי גדולה
והיום בבוקר הפריעו לי לישון בילוי השבוע: לא לעשות כלום תכנונים לסופ"ש:אני הולכת לדודים שלי תכנונים לשבוע הבא:אבא ואמא חוזרים ויום אחרי נוסעים לצפון ומתישהו יש ברית ציטוט השבוע: אח שלי קרא לאחותי והיא לא שמעה אני-"תתקשר אליה" אח שלי-"בטח שאני אתקשר מה את חושבת שאני ארד למטה" ~~~~~~~~ (בחנות לחיות) אני-"יאא הנה כובע לכלבים ויש בו חורים לאוזנים.זה של סטייליסטים בו נקנה לו (לכלב שלי)." אח שלי-"למה שהוא יהיה מנודה??גם ככה מנדים אותו"
~~~~~~~~ אני חיפשתי משהו במקרר והחתול של מריח דברים ומתחיל לטפס אני-"אווף איזה מציק" חבר של אחותי-"נו תיתני לו איזה אחת שהוא לא יאכל לכם את המקרר" ~~~~~~~~~ סתם משהו לשתף:

NITSAN6

New member
חזרתייי../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

היה ממש כיף!
סרט השבוע:לא ראיתי.. תוכנית השבוע:גם לא ראיתי
קליפ/סרטון השבוע:היה באיזה עיר אחת פסטיבל יפה כזה של כלמיני אנשים מימי הביניים..אז צילמתי בוידאו
שיר השבוע:אממ.. אין דבר טוב שקרה השבוע:טוסקנה
דבר לא טוב שקרה השבוע:אתמול ממש הסתבכנו בדרך לטרמינל..וגם בתוכו
בילוי השבוע:טוסקה
תכנונים לסופ"ש:להשלים שעות שינה
תכנונים לשבוע הבא:לאחותי יש הדממה אז כל השבוע נצא לכלמיני מקומות
ציטוט השבוע:אממ לא עולה לי עכשיו..אבל יש מלא יציאות של אבא שלי מהטיול.. סתם משהו לשתף:--

Galuush

New member
ייא איזה כיף לך!!../images/Emo99.gif

טוסקנה
מקום מדהים!! הייתי מוכנה לחזור לשם.

linoy7

New member
ברוכה השבה!!../images/Emo24.gif שמחה שנהנית!!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

RayoDeLuz

New member
עונה

סרט השבוע: 27 שמלות תוכנית השבוע: אולימפיאדה קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: first bad habit/Vanessa Hudgens דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי עם חברות דבר לא טוב שקרה השבוע: רבתי עם מישהו בילוי השבוע: החלקה על הקרח תכנונים לסופ"ש: "זמן משפחה" וללכת להופעה של וונסה הדג'נס!
תכנונים לשבוע הבא: לארוז :-\ ציטוט השבוע: אמא (מדברת בהקשר לישראל):"רק אל תכנסי לי להריון.."
סתם משהו לשתף: תראו תמונה שצילמתי :)

linoy7

New member
../images/Emo41.gifשבוע טוב!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

הדבר הטוב של השבוע: ביקרנו חברה בבסיס!!
הדבר הפחות טוב של השבוע: --
שיר השבוע: כל השירים של אבבא
התחדשות השבוע: גופייה
בילוי השבוע: >>>רביעי- קניון גבעתיים-סרט עם אמא
>>>חמישי- אצל חברה
>>>שבת- בצריפין-ביקרנו חברה שלי בבסיס
ואח"כ ביקרנו את הסבתות