הפרק היומי

Choco Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo44.gifהפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo44.gif../images/Emo41.gif

פרק 152 היה לי חשק לפתוח עכשיו ת'שרשור..חחח..
תעלו השערות
איך פלור תחשוף את דלפינה
(טוב היא בטוח תעשה את זה איכשהו).. לפי דעתי זה יהיה קשור לכסף
או שהיא תיתן לשתיהן הרבה כסף, ואז תיקח ודלפינה תתבכיין או משו
או שפלור תשרוף כסף ואז דלפינה תצעק "לאאאאאאאאאאאא" או משו
אבל יש לי הרגשה שזה יהיה קשור לכסף
לא יודעת מה איתכן (ואם יש פה בנים..איתכם)
תקציר הפרק
פלור מצליחה לחשוף את דלפינה בתרגיל מתוחכם, והיא מסלקת אותה מהבית. רוסיטה חוזרת הביתה. מריה מסתירה מפרנקו את המכתב של ולנטינה, ועדיין לא מצליחה לאזור אומץ לספר לו את האמת. בינתיים, ההכנות לחתונה בעיצומן, ונותרו רק יומיים לאירוע. ניקו מארגן לפרנקו מסיבת רווקים, שמסתיימת בקטטה בין פרנקו ופצ'ה וסכסוך עמוק ביניהם. פלור הולכת לבנק בכוחות מתוגברים כדי למשוך את הירושה. דלפינה, מללה ובוניז'ה מנסים לגנוב אותה ממנה. המשטרה עוצרת את כולם. מקס חוזר הביתה, ורואה בטלוויזיה איך פלור נעצרת. הוא מגיע לתחנת המשטרה, שם פלור מספרת לו על התינוק... ומקס מתעלף. אמור להיות פרק טוב
ואמרו אמן

../images/Emo221.gifצפייה מהנה../images/Emo70.gif../images/Emo221.gif

וזה לא פייר שאת פותחת כל יום!!!!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifחחח כפרעל מקס../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

בטה הרג אותי במסיבת רווקים
אין הוא מעולה!!!1
וגם ניקו
פרק טובבבבב

פרק מתוק לגמריייייייי../images/Emo23.gif

איזה מקסים מקסססססס:] איך הוא כזה : פוף
נופל :] ופלור מצחיקה עם הנשימות שלה ומה שהיא עשתה בחדר.. היה מצחיק הקטע שהיא אמרה "מה חשבת?! שלא ראיתי שכחו אותי בבית 2?!" חחחח זה היה ענקקקקקקקקקקקק רוסי חמודהה ונשמה טובה
ופרנקו תמיד חוטף מכות. איזה ילד מסכן ומוכה. חחח וזהווווווווווווווו

../images/Emo24.gifפרק מעולההה../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif../images/Emo130.gif

סוף סוף דלפי נחשפהההה...
היה נורא מצחיקק איך שפלור חשפה את דלפי...
והרג אותי מצחוקק שמקס ניכנס לבית ולא היה אף אחד ואז היה רעש של צרצריםם חחחחח כאילו אין אף אחדדד זה הכי הרג אותי...
זהו מריההה עכשיו גם את נחשפתתת
אוליביה תספר הכל לפרןןן וסוף סוף הם יהיו מאושריםםםם היה נורא מצחיק גם איך שפלור סיפרה למקס שהוא יהיה אבא ישר הוא התעלף...חחחח

didalf

Well-known member
פרק יפה../images/Emo109.gif

ידעתי שהוא לא יקרא את המכתב, שונאת את מריה
. יוו זה בדיוק כמו בעונה הראשונה שפדה בא לפלור שיכור אחרי המסיבת רווקים, רק שאז הם גם התנשקו
. פרן כ"כ מתוק
. יאא פלור מתוחכמת
חח מה היא עשתה שם עם החוטים?
חחחחחחחח מקס הגיע ולא ענה לא אף אחד
יאאא אוליביה שמעה

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאיך כל הזמן מנסים

לדחוף לנו שלמריה יש גם צד טוב והיא מתחרטת.. כריס מנסה לעשות תדמויות שלה לא לגמרי טובות/רעות ואל הכי הולך לה
מסכן מרטין... אני שונאת תמצבים האלה כשאין מה לעשותת.. מממ וכל הקטע בין פרנקו לפאצ'ה היה ממש מפגר... כשפרנקו בא לאולי זה הזכיר לי תעונה הקודמת כשפדה בא לפלור כשהוטא היה שיכור והוא היה מחופש למין דובי אדום כזה.. זוכרים?

sweet shir

New member
גמלי זה הזכיר את זה!!! ../images/Emo6.gif

מהקטע שהוא ביקש מהם לא לחפש אותו למשהו. ><

sweet stav

New member
פרקקק ענקקק!!!!../images/Emo47.gif

כול הקטע עם דלפינה ורוסי היה גדול איך שהיא חשפה את דלפינה עפ הכסף
ואיך פלור אמרה "היא חושבת שלא ראיתי שחכו אותי בבית 2"
ובסוף עם מקס שהיא מספרת לוו ואז הוא מתעלףף
פרק טווווב מחכה למחר

לא ראיתי הכל../images/Emo10.gif

אבל ממה שהספקת ילראות פרק טוב!! איך מקס התעלף
הרג אותי חחחח "אתה לא שמח?"

sweet shir

New member
פרק חמוט..

הממ קרע אותי ה- "ראיתי שכחו אותי בבית 2"
ושהיא סיפרה לילדים.. היא כזה שניה צוחקת ומאושרת, ושניה אחרת בוכה.
חחחחחחחחחחחחחחחחח

פרק יפה!@@!../images/Emo87.gif

כל כך שמחתי שפלור עלתה על דלפינה הכלבה הזאת
חשבתי שהיא תטעה ותעיף בטעות את רוסיטה האמיתית.!! ואני מקווה שהכסף יבוא לפלור לבסוף!! פצ'ה מעצבן אותי... מרטין ממש חרא! איך הוא מתנהג לרוברטה כשהוא יודע שהיא אוהבת אותו? מריה הכלבה גם כן! שתספר לו את האמת כבר! אהה.. בעצם אולי שמעה אותה! מגיע לה!! חח.. אחלה פרק!

למעלה