כפיר באולפן השקוף + סוף פסח

inbarIL

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo47.gifכפיר באולפן השקוף + סוף פסח../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

לא מצאתי שומקום לנצל"ש את הדברים האלו, אז מקווה שזה בסדר שפתחתי חדש
אממ כפיר היה היום כפי שרובכן יודעות באולפן השקוף של ערוץ 24 בפעם השניהD: הוא שר בהתחלה [הוא באקוסטית ואונצ'וק בחשמלית] את "אין כבר זמן"
עם ביצוע פשוט מעולה.. ואחר"כ היה ראיון שכלל את שיר הטוקבק וסיפורי סקעת ולהלהלה
הוא וסקעת עשו ביצוע שאותי באופן אישי ממש ריגש..ל"אם הוא ילך" כמובן..
וככה לסיום שמו את הקליפ של לבד
[אה, וזה בלי לציין שלפני האירוח היה קליפ של יהושע המלך עולם וזה
] אז אממ..אני חושבת שהיה אירוח ממש מעולה, הוא נורא עשה לי טוב ושימח וגרם לי לחייך מלא.. מקווה שנהנתם מי שראה
ויאללה
מה דעתכם? אהבתם?
ובמעבר חד
הסתיים לו חופש פסח המהמם שלנו
אז ספרו קצת ככה בקטנה-
איך היה החופש בכללי?
נסעתם לחו"ל/טיילתם בארץ? אם כן איפה?
הייתם בהופעות?
איך היה סדר פסח?
דברים טובים שקרו בחופש:
דברים קצת פחות טובים שקרו בחופש:
אנשים שעשו לכם את החופש:
החופש בשלוש מילים:

התמוטטתי מהתרגשות../images/Emo6.gif

וחשתי בהופעה... שמתי פול ווליום ורקדתי כמו מפגרת[הדר את היית מרוצה ממני
] והוא הצחיק אותי נורא... אני מתחילה להרגיש שהגעגועים להופעה מכאיבים לי ולא כיף! רוצה הופעה!

../images/Emo126.gifוואי היה כזה כיף!

נזכרתי שהוא אמור להיות ב24 אז העברתי בלי שום ציפיות, כי אני תמיד מפספסת, ואז ראיתי אותו שר, והייתי קצת בשוק ולקח לי זמן לזהות את השיר
ואז אחותי שלחה לי סמס כפרעליה והאירוח היה ממש כיף! והוא דיבר על ההופעה ואני כזה בלב "הייתי שם הייתי שם" ואח"כ הקטע שהראו את אבי ביטר שר את שיר הטוקבק אז אמרתי בלב "הייתי שם הייתי שם" ואז הבנתי שאני פאקינג יותר משנה בהופעות וזה כלכך שולט. והוא היה חמוד בטירוף! וגם און כפרעליו! והביצוע שלו ושל סקעת היה באמת מרגש.
כפרות על שניהם! __________________________________ מה הקשר כדורסל?!?!
איך היה החופש בכללי? --------- נחמד מאוד! נסעתם לחו"ל/טיילתם בארץ? אם כן איפה?--------- לא ממש טיילתי... הייתם בהופעות?--------- של כפירי
איך היה סדר פסח? ------------ פנאן לגמרי דברים טובים שקרו בחופש: ------------------ ההופעה, המפגש, הרבה שינה, המון חברים, "מילק" בקולנוע עם אבא ואחותי
סרט מהמם. דברים קצת פחות טובים שקרו בחופש:-------------כלמיני דברים קטנים אנשים שעשו לכם את החופש:-------------- חברים שלי, הגרעין, אתם. החופש בשלוש מילים: ------------------ לא
רוצה
שיגמר.

amitshilo

New member
הי! כבר הגבתי! למטה...../images/Emo3.gif

ואמרתי שהיה מקסים והכל... והוא הכי נשמה בארץ... והיה לי כיף לשמוע אותו שר
והלוואי שהסינגל באמת יצא בקיץ ולא עוד שנתיים.. וזהו!

זה כאילו במקום סכמ"ש? ../images/Emo3.gif

איך היה החופש בכללי? מדהיםמדהיםמדהים. הכי טוב שיכול להיות. נסעתם לחו"ל/טיילתם בארץ? אם כן איפה? טיילתי לי ברחבי באר-שבע, דימונה ובת"א! הייתם בהופעות? כמובן,של כפיר
להלהלה איזה כיף להגיד את זההה איך היה סדר פסח? מצחיק ביותר, אין דברים כאלה! דברים טובים שקרו בחופש: ועא, טוב.. סדר פסח, יותר מידי ערק, על האש בגן הלאומי, גיחות קטנות לדימונה, נעליים חדשות
, הופעה!!! ומפגש!! ומימונה
והכיהכי- אחותי חזרה לארץץץץץץץץ בהפתעה!! דברים קצת פחות טובים שקרו בחופש: סתם ריב עם אבא,רציני ולא רציני.עבר
אנשים שעשו לכם את החופש: אתםאתםאתםאתםאתםאתםאתם!!! הדודים המדהימים שלי, אמא שליייי שהכי כפרעליה בעולם, ואחותיייייייייייייייייייי החופש בשלוש מילים: הכי מושלם שיש!

inbarIL

New member
../images/Emo207.gif

למי שרוצה, מצאתי גירסה מלאה של האירוח של פז לשיר הטוקבק בפעם הראשונה [17.3]
http://www.youtube.com/watch?v=kFbYpTDkFe8

וואו היה חזק../images/Emo23.gif

הייתי על הגג בבית שלי וודקה ונרגילה עם אחי חברה שלו ואחותי. ובדיוק היינו בטלפון עם אחי השני שסגר שבת בבסיס שקיבלתי בבת אחת 2 אסמסים מ2 ידידים "כפיר בערוץ 24 תפתחי" דפקתי ספרינט לחדר של אחי והעברתי ל24 ושמתי בפול ווליום והתחלתי להתחרפן. נורא הצטערתי שהוא לא ביצע את אמונה בסוף [הוא היה אמור],אבל ככה או ככה היה ממש מצחיק וכיף. איך היה החופש בכללי?היה ממש ממש מושלם. נסעתם לחו"ל/טיילתם בארץ? אם כן איפה?בוםבמלה,ביקור של כל מיני חברים ברחבי הארץ. הייתם בהופעות?יאפ. איך היה סדר פסח? מיותר לחלוטין. דברים טובים שקרו בחופש:בוםבמלה 2009,הופעות,הצגה של ארי,מפגש פורום,הקבינט,לגנסקי,יומהולדתים של אנשים,משחק של גוצ'י V. ירדי ,מסיבה ועוד דברים שכבר שכחתי. דברים קצת פחות טובים שקרו בחופש:שכמעט הרגתי את רבידי =\ והאוכל הכשר [איכ] אנשים שעשו לכם את החופש:וואי כ"כ הרבה שפשוט חבל לנסות להתחיל. החופש בשלוש מילים: היה פשוט מושלם/חבל שהוא נגמר.

roni pi

New member
שם אותך על רטט וזה נשמע 'מממממממ' ../images/Emo3.gif

אוח הכל נמחק מקודם. אבל חייבת כי פשוט אתמול זה היה היום הכי טוב ב-24
אז קודם כל היו דברים שממש הצחיקו אותי .. נגיד כפיר: 'אני נראה טוב יחסית לגילי' אוו כשסקעת ושירי דיברו 'לא לא תדברו, אני אדבר' וכו וכו.. היה משעשע טורבו
(אגב! הילד שהתפרץ לאולפן והביא פרחים ודיסק לשירי.. אז אני מכירה אותו! ו..ההצגה שהוא והראל דיברו עליה שהייתה לפני שנים.. אז הייתי בה! וו.. צחוקים)
ובקשר לחג ש.. פפפ עבר כזה מהר. כל שנה פסח נהיה טוב וטוב יותר!!!
איך היה החופש בכללי? מ צ ו י ן!
נסעתם לחו"ל/טיילתם בארץ? מחנה ליד נחל השופט ובנחל עצמו.. ים.. יער קדימה
הייתם בהופעות? אהא. כפירבארבייי
איך היה סדר פסח? היה שמח!.. הרבה ייו, ובני דודים :)
דברים טובים שקרו החופש: לנוח, להנות, המוןן חברים, ההופעה בבארבי, המון כיף טהור..
דברים קצת פחות טובים שקרו בחופש: הכחשה שיש סוף לחופש. התחבשנות אינסופית...
אנשים שעשו לכם את החופש: וואי כלכך הרבה!!! מליון מליון.. אם צריך אחד אז נגיד.. סקעת? חח סתם. כולם. באמת.
החופש בשלוש מילים: חופש חופש חופש. סתם.
אממממממממממ ואוו יש לי פתאום חשק עז לפלוט אז .. קודם כל מי שראה, נגמרה הרגע תכנית בערוץ 22 על מסע לפולין של חיילים קצינים. בקיצור זה היה פשוט אחד לאחד המקומות שהייתי בהם לפני חודש. הטקסים היו על אותן אבנים. הצריפים.. הכל. זה היה אחרי חודש של סגירה ופתאום בום.. מה גם, שביום שני ושלישי יש טקסים גם במושב וגם בביתספר, שבשניהם יש לי חלק גדול, אבל בביתספר זה הרבה יותר משמעותי, וסבתא עולה איתי לבמה, ואנחנו מדליקות נר ביחד, ואני מנגנת אפילו יותר משיר אחד על המפוחית ואני מתרגשת ובלחץ והכל ביחד. בכמה שנים האחרונות העדפתי לשמור לעצמי דברים כאלה ואחרי המסע החלטתי שזה הזמן וזאת ההזדמנות. וזהו. טוב.. לכל החבר'ס שמחר חוזרים לשגרה ובטח ישנים כבר והכל...... לתת עוד קצת בראש לקראת הסוף (מי שבסוף
) ו.. ניפגש במהרהה בירושלים הבנויה. אמן. צ'או.

היה חופש לא רע בכלל [עלק חופש]..../images/Emo8.gif

טוב, אז ת'אמת שלגמרי שכחתי מזה שכפיר אמור להיות ב-24.. רק בגלל ששיר שלחה לי סמס שיש יהושע לימוני או משו העברתי
ותכלס הוא היה שם אחד המתוקיםםם!! ממש הרגיש בנוח, וזרם איתם והכל... והיו אחלה ביצועים, במיוחד ל"אם הוא ילך" שהיה מרגש במיוחד לא?
וזהו, היה ממש אחלה. איך היה החופש בכללי? נחמד פלוס. נסעתם לחו"ל/טיילתם בארץ? אם כן איפה? הייתי בשבוע האחרון במלא מקומות.. זכרון, תל אביב, אזור, רעות, מודיעין וירושלים
מקסים.. הייתם בהופעות? יאפ, הופעה של כפירוס. איך היה סדר פסח? וואו... היה אחד המדהימים..
דברים טובים שקרו בחופש: ממ.. הנסיעה, ולחזור לקשר עם כמה אנשים, ופלאפון חדש סוף סוף..
דברים קצת פחות טובים שקרו בחופש: אממ בשבוע הראשון הייתי דיי מדוכדכת ובבית. אז זה
אנשים שעשו לכם את החופש: יש הרבה.. מי שיודע יודע. החופש בשלוש מילים: חיבוקים צחוקים בלאגנים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה