שאלון סיום עונה

בוביץ

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo47.gifשאלון סיום עונה../images/Emo41.gif

לכבוד סיום העונה השלישית בארצות הברית. הגיע הזמן לעשות שאלון סיום עונה לא? 1.איזה דמות הכי אהבתם העונה הזאת? 2. איזה דמות איכזבה אותכם העונה הזאת? 3.איך העונה הזאת? ואיך היא לעומת עונותיה הקודמות? 4.מה מיוחד בעונה הזאת? 5.מה אהבתם בעונה הזו? 6.מה שנאתם בעונה הזאת? 7.מה היה חסר העונה הזאת? 8.איזה דמות שנאתם? 9.מה ה"סיפור"שהכי אהבתם? 10.איזה דמות הייתם רוצים שתחזור(יכול להיות גם מהמתים) 11.ומה הייתם רוצים שיקרה בעונה הבאה?

קרלוצה

New member
../images/Emo26.gifהתשובות שלי

1. איזה דמות הכי אהבתם העונה הזאת? חוץ מסידני את וויס, הוא היה מקסים בפרקים הראשונים כשעזר לסיד להתאקלם מחדש ובכלל הוא היה חמוד העונה יותר מתמיד
2. איזה דמות איכזבה אותכם העונה הזאת? סלואן, הוא היה פחות דומיננתי העונה וכך גם דיקסון, הם היו קצת חסרים
3. איך העונה הזאת? ואיך היא לעומת עונותיה הקודמות? שונה מהשתיים האחרות, אני חייבת לעשות מרתון חוזר על העונה לפני שאני מגבשת דעה לגביה
4. מה מיוחד בעונה הזאת? לא יודעת להגיד בדיוק אבל המסתוריות בעיקר וזאת הייתה שנה דיי בדיונית מבחינת האקשן קרו המון דברים לא מציאותיים
5. מה אהבתם בעונה הזו? אממ שוב, נחכה לתשובה הזאת אחרי שאני אראה שוב את העונה
6. מה שנאתם בעונה הזאת? את המריחה של היחסים סיד&ווהן, הנשמה יצאה עד שהם התחברו שוב זה היה צריך לקרות כמה פרקים קודם
7. מה היה חסר העונה הזאת? החיים הפרטיים של סיד
8. איזה דמות שנאתם? לורן אבל חבל שהיא מתה אהבתי את המבצעים שלה שחקנית מצויינת, שנאתי אותה בכל הקשור למערכת היחסים של סיד ווהן.
9. מה ה"סיפור"שהכי אהבתם? מה זאת אומרת סיפור?
10. איזה דמות הייתם רוצים שתחזור(יכול להיות גם מהמתים)? אירנה
11. ומה הייתם רוצים שיקרה בעונה הבאה? שיסעו לסנטה ברברה, אני עדיין מחכה לחופשה הזאת שלהם
אחלה שאלון

inbal145

New member
../images/Emo58.gifלעונה רביעית (קשור לתשובה 8

של דנה
) לא בטוח בכלל שלורן מתה, ABC עדיין נמצאים במשא ומתן איתה על חזרתה לעונה הבאה
יכול מאוד להיות שהסיפור הזה יהיה דומה לסיפור עם אליסון
זה קצת יחזור על עצמו לא

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאו שאולי.....

ימציאו לה אחות תאומה
לפי מה שהבנתי רוצים שהשחקנית תופיע עונה הבאה אבל לא כל העונה אלה 2 3 פרקים....

inbal145

New member
אולי, אבל לא נראה לי../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

לא ממש נראה לי שימצאו לה אחות תאומה
אבל גם אם היא תחזור ל 2 או 3 פרקים זה אומר שהיא לא מתה... אני חושבת לפחות

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifהעיניין...

שלא הגיוני שהיא לא מתה כי ווהן חורר אותה 6 פעמים......אולי יחזירו אותה בקטע של להסתכל לעבר ואולי בגלל מה שסיד גילתה ההיעלמות שלה לא הייתה בדיוק מה שקנדל סיפר לה....

inbal145

New member
../images/Emo58.gifגמני חושבת ככה...

אבל בכל זאת (ושוב
), זה בערך מה שקרה גם עם אליסון. סיד חוררה אותה לא פעם ולא פעמיים
ועם הראש של ג'יי ג'יי גם אין לדעת, אולי אפילו רמבלדי חי וקיים

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifנכון אבל....

אליסון חטפה 3 כדורים לעומת השש של לורן! לורן נראתה כמו קן יונים...

inbal145

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהרגת אותי עכשיו../images/Emo70.gif

ואת צודקת... אבל שוב (כמה פעמים אני כבר חוזרת על עצמי
) נראה מה יש לג'יי ג'יי להגיד על זה

dress n glasses

New member
../images/Emo58.gif

1.איזה דמות הכי אהבתם העונה הזאת? 2. איזה דמות איכזבה אותכם העונה הזאת? אף דמות לא היתה מבריקה בצורה יוצאת דופן, לא באשמתם יותר באשמת התסריט. וויס קצת כיכב (מגיע לו) בתחילת העונה כדמות יותר משמעותית בסדרה ואז זרקו אותו לכל הרוחות ונתנו לו שניה בפרק. לא לעניין. 3.איך העונה הזאת? ואיך היא לעומת עונותיה הקודמות? 3. מעייפת, לא ברורה, כאילו הכל נכתב בלי מחשבה מראש, טלאים על טלאים. 4.מה מיוחד בעונה הזאת? 4. מה מיוחד? חוסר הרצף גם בזמני השידור וגם בעלילה. לא נראה ששום שאלה שעלתה במהלך העונה באה על פתרונה בסיום העונה. כמו ששמתם לב אני "מאוד" אהבתי את העונה.... 5.מה אהבתם בעונה הזו? 5. הסיפור של ג'וליה תורן היה טוב. מה שאהבתי באמת היה שלורן חיזקה את דמותו של ווהן כחסר אופי (סליחה) שהוא נשאר השפוט שלה למרות הרגשות העזיםלסידני (בחיים האמיתיים הייתי נותנת לו צל"ש אבל לא כאן) 6.מה שנאתם בעונה הזאת? 6. שלמרות כל הדברים הגדולים שקרו העונה (נדיה, הבגידה של לורן...)למעשה כלום לא קרה כל העונה 7.מה היה חסר העונה הזאת? 7. פחות אקשן, יותר עלילה 8.איזה דמות שנאתם? 8. קטיה לבית דרבקו, סתם מרגיזה 9.מה ה"סיפור" שהכי אהבתם? 9. לא עניתי על זה כבר? שיהיה...גם הסצינה עם סידני שמתחברת לתת מודע שלה כדי לנסות לגלות מה עבר עליה בשנתים האחרונות, היתה נחמדה. (במיוחד קטע אחד שם...
) 10.איזה דמות הייתם רוצים שתחזור(יכול להיות גם מהמתים) 10. וויל?? אירינה?? 11.ומה הייתם רוצים שיקרה בעונה הבאה? 11. שמישהו ימצא כבר את הרמבלדי הזה ויירה בו 47 כדורים

prophecy girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo21.gif

"שמישהו ימצא כבר את הרמבלדי הזה ויירה בו 47 כדורים"

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

ווהן כמעט חורר את לורן 47 פעמים לא הגזים...חחחחח

inbal145

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

1. איזה דמות הכי אהבתם העונה הזאת? סידני, ווהן (עד כאן זה די ברור
) ובעונה הזאת גם וויס. הוא חמוט
2. איזה דמות איכזבה אותכם העונה הזאת? אמממ... קצת נמאסה הדמות של סלואן
3. איך העונה הזאת? ואיך היא לעומת עונותיה הקודמות? העונה יחסית פסדר, לא כל כך גרועה כמו שאומרים. אבל אין מה להשוות, העונות הקודמות היו הרבה יותר טובות
4. מה מיוחד בעונה הזאת
אמממ... דווקא לא לטובה: ווהן נשוי, סיד איבדה שנתיים, אין פרנסי ואין וויל... לא יודעת
5. מה אהבתם בעונה הזו
שסידני התקרבה לוויס והם נהיו ידידים טובים
6. מה שנאתם בעונה הזאת
למה לעזאזל ווהן התחתן
7. מה היה חסר העונה הזאת
הרבה הרבה הרבה אירינה
8. איזה דמות שנאתם
לורן
למרות שבתכלס הדמות שלה דווקא הוסיפה 9. מה ה"סיפור" שהכי אהבתם
סיפור
מה הכוונה פה
10. איזה דמות הייתם רוצים שתחזור(יכול להיות גם מהמתים)
אירינה
11. ומה הייתם רוצים שיקרה בעונה הבאה
הכל תלוי בג'יי ג'יי
אבל יהיה טוב אם אירינה תחזור, וימצאו לסידני חיים
שיהיו לה חברים חוץ מה CIA. היא באמת צריכה את זה
...

Wiccan Scorned

New member
שלי ../images/Emo58.gif

1. סיד 2.ג'ק (התגעגעתי לג'ק הישן 3.זוועה. לא משתווה לקודמות 4. כלום 5. לורן 6. סארק וסלאון- משעממים בטירוף 7. חיים של סיד מחוץ לCIA 8. סארק 9. הקטע שלורן היא בוגדת (גם כשאנחנו, הצופים, מגלים וגם כשהדמויות מגלים) 10. אירינה, וויל... וזהו... ומרשל!!! (חסר להם אם הוא מת!!) 11. אירינה, סיד וווהן ביחד, וויל חוזר... ובלי ראמבלדי!!!!

rifkin1

New member
שלי

1.ווהן, במיוחד לקראת סוף העונה ובמיוחד בפרק האחרון. היה נחמד לראות כמה צדדים שונים שלו ושהוא גם יכול לאבד שליטה. 2.דיקסון, לא יודעת איך להסביר אבל היה בו משהו שמאוד איכזב אותי בעונה הזו. הוא היה יותר מדי קשוח והיתה לו התנהגות כזו של בוס במיוחד כלפי סידני. הוא נהג בה כאילו הם אף פעם לא היו שותפים. 3.אהבתי מאוד את העונה השלישית. למרות שהיא היתה קצת קודרת ומשונה היו כמה נושאים מעניינים כמו השנתיים של סידני, העובדה שווהן היה נשוי, לורן וסארק. לעומת העונות הקודמות העונה הזו היא פחות טובה אבל עדיין נהנתי. 4.שהיא היתה מאוד שונה. היה שינוי מאוד קיצוני בדמויות ובעלילה ואפשר לומר שלמרות שהיו המון דברים חסרים היה מעניין. 5.את החומר הירוק...סתם. את מערכת היחסים בין ג'אק לסידני והפרקים שבהם ווהן מגלה שלורן רעה ומאבד שליטה. 6.את חוסר שמחת החיים של סידני. היא היתה דמות מאוד קודרת, עצובה ומדוכדכת העונה הזו. 7. חיי חברה של הדמויות מחוץ ל - CIA, סידני ווהן, משימות מדליקות וויל, פרנסי ולנה. 8.לורן, ולא צריך להרחיב. 9.השנתיים החסרות. מאוד מתח אותי לדעת מה קרה. 10.כמובן שלנה אולין, היא היתה מדהימה. 11.שמחת החיים של סידני, שלסידני ושאר הדמויות יהיו חיי חברה, אנשים רעים חדשים (נמאס מסארק) חברים חדשים לסידני, ווהןוסידני, לנה אולין ותחפושות יותר מגניבות.

שלי! ../images/Emo6.gif

*יש דברים שאני קצת חוזרת על אחרים.. סליחה פשוט אתם צודקים!* 1.איזה דמות הכי אהבתם העונה הזאת? וויס היה ממש חמוד בעונה הזאת.. וגם היו קטעים של מרשל שהוא היה כל כך מצחיק.. 2. איזה דמות איכזבה אותכם העונה הזאת? דיקסון... הוא היה נורא מיותר בעונה הזאת וחבל... 3.איך העונה הזאת? ואיך היא לעומת עונותיה הקודמות? אני צריכה לעשות מרטון לפני שאני עונה.. אבל ברור שלא ברמה של העונה ראשונה-שניה.. 4.מה מיוחד בעונה הזאת? יש הממוווןןן אקשן ולסידני אין חיים.. 5.מה אהבתם בעונה הזו? שווהן התחפש באחד המשימות! 6.מה שנאתם בעונה הזאת? שמשכו את סידני ווהן כל כך הרבה! 7.מה היה חסר העונה הזאת? לסידני חיים.. 8.איזה דמות שנאתם? לורן.. כי פשוט חייבים לשנואה אותה... היא גנבה את ווהן שלי... (אבל היא הוסיפה הרבהה והיא שיחקה טוב) 9.מה ה"סיפור"שהכי אהבתם? אני לא יודעת אם זה הכי.. אבל כשמייקל וסיד בכלא (או זה פשוט כי הם התנשקו... יש סיכוי טוב שזה הסיבה...). 10.איזה דמות הייתם רוצים שתחזור(יכול להיות גם מהמתים) ויל ואירנה! 11.ומה הייתם רוצים שיקרה בעונה הבאה? כמו שדנה אמרה... שווהן וסיד יסעו לסנאט ברברה...

Moreiro

New member
נכון, אבל בכל זאת. ../images/Emo121.gif

עוד סימן אחד בכותרת לא הורג, נכון

למעלה