שנת 2006- ה-סקר!

../images/Emo41.gif../images/Emo47.gifשנת 2006- ה-סקר!../images/Emo41.gif

חברים יקרים (ובעיקר חברות), שנת 2006 מגיעה לסיומה!
ואין דרך טובה יותר לסגור שנה, מאשר בסקר נחמד- כהרגלנו בקודש
אז הסקר מתחלק הפעם לשני חלקים: "החלק של בראד" ו"החלק שלכם". בחלק הראשון- תצטרכו לעזור לי לסכם את השנה של בראד (כפי שאנחנו רואים אותה מכאן
), ובחלק השני- תסכמו את השנה שלכם (ואל תדאגו, זה לא יהיה ארוך!) מוכנים?
החלק של בראד
מה האירוע הכי חשוב שקרה לבראד השנה, לדעתכם?
איזו ידיעה שקשורה לבראד הכי אהבתם השנה?
מהי "תמונת השנה" של בראד, לדעתכם? (טיפ- אפשר לבדוק בעדכונים שבועיים, אם לא שמרתם במחשב)
איזו ידיעה שקשורה לבראד הכי לא אהבתם השנה?
מהי הידיעה הכי מופרכת על בראד שפורסמה השנה, לדעתכם?
איך תהיה לבראד השנה הבאה? מה לדעתכם יקרה- מבחינת קריירה וחיים אישיים? החלק שלכם
מה היה האירוע הכי חשוב שקרה לכם השנה?
מה הכי אהבתם בשנה הזו?
מה הכי לא אהבתם בשנה הזו?
איזה שיר/ אלבום/ ספר/ סרט הכי אהבתם השנה? (אפשר גם את כל הארבעה
)
מהי פדיחת השנה שלכם?
איך לדעתכם תהיה לכם השנה הבאה- טובה יותר/ פחות/ אותו הדבר? מה לדעתכם יקרה איתכם?
מה הייתם רוצים שיקרה לכם השנה? שנה (אזרחית) טובההההה!!! וסילבסטר שמח

Mayuchkita

New member
עונה ../images/Emo47.gif

רעיון מוצויייין
מה האירוע הכי חשוב שקרה לבראד השנה, לדעתכם? הלידה של שיילו ברור
איזו ידיעה שקשורה לבראד הכי אהבתם השנה? שהוא יוציא סרט שנקרא 'בבל' מהי "תמונת השנה" של בראד, לדעתכם?
(טיפ- אפשר לבדוק בעדכונים שבועיים, אם לא שמרתם במחשב) איזו ידיעה שקשורה לבראד הכי לא אהבתם השנה? שהוא הלך לזונה
מהי הידיעה הכי מופרכת על בראד שפורסמה השנה, לדעתכם? שהוא הלך לזונה זה נראה לי לגמרי לא אמיתי.. והזונה הזאת שהמציאה את זה בכלל זונה שקרנית..
איך תהיה לבראד השנה הבאה? מה לדעתכם יקרה- מבחינת קריירה וחיים אישיים? לדעתי הוא יזכה השנה בפרס על השחקן הכי טוב בסרט של 'בבל' כמובן..
אני מקווה מאוד בשבילו ומחזיקה לו אצבעות. מבחינת חיים אישיים אני חושבת שהוא ואנג'לינה מאוד מאושרים ורואים את זה בתמונות פאפרצי, וגם ביחד עם המשפחה הגדולה והיפה שלהם. שיהיו להם חיים מאושרים
ושנה טובה החלק שלכם מה היה האירוע הכי חשוב שקרה לכם השנה? החופש גדול
מה הכי אהבתם בשנה הזו? את החופש הגדול
מה הכי לא אהבתם בשנה הזו? את התקופה של עכשיו, תקופת המבחנים .. והשיעורים והעבודות..
איזה שיר/ אלבום/ ספר/ סרט הכי אהבתם השנה? (אפשר גם את כל הארבעה ) שיר ? אני לא יודעת יש מלא.. יש את החדש של ביונסה.. Irreplaceable את של פרגי מהבלאק אייד פיז Fergilicous משהו כזה
ואת Ain't no Other Man הבלתי נשכח של כריסטינה אגילרה
סרט ? אני חושבת שקליק וסטאפ אפ
ספר ? בת 15 מוטרפת
אלבום ? Back to Basics של כריסטינה אגילרה אלבום השנה שלי לגמרייי
מהי פדיחת השנה שלכם? חח הפעם הראשונה שהגעתי לתפוז ואז לא ממש ידעתי לשרשר והתכתבתי בפורום כריסטינה אגילרה.. והתחלתי לפתוח הודעות חדשות בקצב בלי לשרשר וכתבתי הכי אהבתי את התמונה הזאת.. ואת זאת.. ושלחתי הודעות בקצב מטורף וכולם שם מה זה התעצבנו עליי...
איך לדעתכם תהיה לכם השנה הבאה- טובה יותר/ פחות/ אותו הדבר? כל השנים זה כמעט אותו דבר משפרים כמה דברים בטוח.. אאבל זה עדיין הכל אותו הדבר.. ככה זאת ההרגשה שלי
מה לדעתכם יקרה איתכם?
מה הייתם רוצים שיקרה לכם השנה ? שתהיה לי קצת יותר הצלחה במתמטיקה .. וכמובן הרבה הצלחה במבחנים..
שנה טובה וסילבסטר מהנה לכולם

עונה גם ../images/Emo42.gif ../images/Emo98.gif

החלק של בראד:
מה האירוע הכי חשוב שקרה לבראד השנה, לדעתכם? כ-מ-ו-ב-ן, הלידה של שיילֹה
איזו ידיעה שקשורה לבראד הכי אהבתם השנה? אהבתי כשבראד אמר שמעכשיו הוא יעשה רק סרטים שהילדים שלו יהיו גאים בהם
מהי "תמונת השנה" של בראד, לדעתכם? המדהימה הזו
(ויש עוד אחת, שתיכף אני אשים- קשה לבחור רק אחת...)
איזו ידיעה שקשורה לבראד הכי לא אהבתם השנה?
מהי הידיעה הכי מופרכת על בראד שפורסמה השנה, לדעתכם? ששיילֹה היא לא באמת שלו, אלא של האקס של אנג'לינה (ג'וני לי מילר)- תעשו טובה!
איך תהיה לבראד השנה הבאה? מה לדעתכם יקרה- מבחינת קריירה וחיים אישיים? לדעתי, בראד ואנג'לינה יאמצו לפחות עוד ילד אסיאתי אחד... ולקראת סוף השנה, הם יכריזו על הריון נוסף
בראד ייקח לפחות את אחד הפרסים, לדעתי- הגלוב או האוסקר
, והסרטים שאמורים לצאת השנה יצליחו, לדעתי, מאוד (ג'סי ג'יימס ואושן 13)
החלק שלכם:
מה היה האירוע הכי חשוב שקרה לכם השנה? סיימתי את התואר
מה הכי אהבתם בשנה הזו? שהיא היתה יחסית יותר רגועה, ופחות לחוצה
מה הכי לא אהבתם בשנה הזו? את המלחמה
איזה שיר/ אלבום/ ספר/ סרט הכי אהבתם השנה? (אפשר גם את כל הארבעה) אלבום- "עם הזמן" של אביב גפן, ספר- "מלכת החלומות", של צ'יטרה בנארג'י דיווקארוני (המלכה
), סרט- בהחלט "הר ברוקבק"
מהי פדיחת השנה שלכם? נתקעתי בשלט כשהלכלי לי ברחוב... זה היה נורא
איך לדעתכם תהיה לכם השנה הבאה- טובה יותר/ פחות/ אותו הדבר? מה לדעתכם יקרה איתכם? אני חושבת ומקווה שהיא תהיה יותר טובה
מה הייתם רוצים שיקרה לכם השנה? לעזוב כבר את הבית של ההורים

תמונה נוספת, וגם...

שכחתי את: "איזו ידיעה שקשורה לבראד הכי לא אהבתם השנה?" אני מסכימה עם מאיה לגבי הידיעה ש"בראד פיט עשה זונה".
תודו שזו תמונה הורסת!
והנה קישור לכל העדכונים השבועיים של השנה, אם עדיין לא החלטתם על תמונה/ ידיעה
עדכוני השנה

West Doll

New member
עונה../images/Emo9.gif ../images/Emo98.gif../images/Emo203.gif../images/Emo21.gif

החלק של בראד
מה האירוע הכי חשוב שקרה לבראד השנה, לדעתכם? כמובן שהלידה של שיילה
איזו ידיעה שקשורה לבראד הכי אהבתם השנה? הידיעה על הלידה
וגם בכלל שהוא עובד על מלא סרטים..זה אומר הרב בראד בשנה הזאת
מהי "תמונת השנה" של בראד, לדעתכם? (טיפ- אפשר לבדוק בעדכונים שבועיים, אם לא שמרתם במחשב) אויי זה קשה מדיי...טוב, בחרתי בארבע תמונות
אחת, שתיים, שלוש והנה הרביעית
זה היה ממש קשה
איזו ידיעה שקשורה לבראד הכי לא אהבתם השנה? בטוח שאתי עם הזונה...גאד, היא כזאת שקרנית
מהי הידיעה הכי מופרכת על בראד שפורסמה השנה, לדעתכם? לא זוכרת
איך תהיה לבראד השנה הבאה? מה לדעתכם יקרה- מבחינת קריירה וחיים אישיים? כל הסרטים שלו יצליחו מאוד! ובטוח יזכו בפרס או שניים
והוא ואנג'לינה וכל המשפוחה יחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה
ואנג'לינה שוב תהיה בהריון והם בטוח יאמצו עוד ילד/ה
החלק שלכם
מה היה האירוע הכי חשוב שקרה לכם השנה? שעברתי את הניתוח שלי
ובטוח היו עוד כמה רק שאני לא זוכרת
מה הכי אהבתם בשנה הזו? את אחיין שלי!! איך הוא גדל
והייתי איתו בכלל מלא השנה...אז זה טוב
מה הכי לא אהבתם בשנה הזו? שרבתי עם החברה הכי טובה שלי...זה נמשך משו כמו חודשיים+/-
איזה שיר/ אלבום/ ספר/ סרט הכי אהבתם השנה? (אפשר גם את כל הארבעה ) ממ זה קשה
סרט- "הולך בדרכי" טוב...אני לא זוכרת מה עוד
ספר- כל הספרים שיצאו להרלן קובן ולג'וזף פיינדר השנה
וגם דן בראון
אלבום- הדיסק של אוונסנס, כריסטינה אגילרה, קארי אנדרווד, לוסטפרופטס ועוד כמה שקניתי השנה
ובנוגע לשיר..אין לי כוח לחשוב..יש יותר מדי
מהי פדיחת השנה שלכם? את הפדיחות אני מעדיפה לשכוח
איך לדעתכם תהיה לכם השנה הבאה- טובה יותר/ פחות/ אותו הדבר? מה לדעתכם יקרה איתכם? תמיד בשאיפה לטוב יותר
אבל מה שיהיה יהיה...
מה הייתם רוצים שיקרה לכם השנה? שאני אעבור את הניתוח שלי כבר
ושאני אעבור את כל הבגרויות בהצלחה
ואז..לכייף לפני הצבא

איזה ניתוח? ../images/Emo12.gif

ויש לך עוד אחד לעבור?
הממממ שיהיה בהצלחה
אגב, גם אם הקטע עם הזונה נכון (ואני לא מאמינה שכן), זה בטח היה מ-מש בתיחלת הקריירה שלו- היום נשים היו משלמות בשביל לשכב איתו, ולא להיפך!

West Doll

New member
כן..החיים קשים../images/Emo3.gif

הניתוח העתידי שיהיה(בחודש מרץ) יהיה השישי שלי... אני יודעת שזה נשמע הרבה...אבל יש עוד כמה בדרך
ואני כבר רגילה לזה....אני עם הניתוחים האלו כבר איזה 11 שנים אז אני כבר לא כ"כ מתרגשת מהם.. והסיבה לניתוחים היא שכשהייתי בת 6 אז הייתי סתומה[ואני עדיין
] בקיצור, נכוויתי ועכשיו עושים את כל השחזור צלקת...שד"א היא בצוואר שלי וזהו, זה לוקח זמן אבל זה שווה את זה לדעתי
ותודה רבה
ד"א, אני יודעת שזה נשמע מפחיד כל הענין של הניתוחים אבל אני לא כזאת מפחידה
אני יכולה להראות לך תמונות אם בא לך

../images/Emo2.gifאני נלחצתי שהורידו לי../images/Emo100.gif|שבלול

פצעון פצפון
ואת לא מתרגשת
חחחח הרופא שהוריד לי ת'פצעון אמר לאבא שלי שהוא יצטרך למצוא לי בעל שמוכן ללדת במקומי
כמה בכיתי
הצלקת היא עד כדי כך בשבל כ"כ הרבה ניתוחים

West Doll

New member
אהה...לא יודעת

לי כבר לא אכפת.. אני רגילה לזה כבר את יודעת
אבל אני עושה את זה...אממ לא יודעת למה..כי אם אפשר להוריד אז למה לא? אני כבר רגילה לכל התהליך הזה של הניתוחים וזה..אז אני רוצה רק לעבור את זה כבר וזהו
לא נורא, בקטנה
זה יעבור מהר...היי, כבר 11 שנים עברו ולא הרגשתי בכלל

אני ../images/Emo13.gif התגעגעתי , אגב ../images/Emo3.gif../images/Emo221.gif

החלק של בראד מה האירוע הכי חשוב שקרה לבראד השנה, לדעתכם? הולדת בתו , כמובן איזו ידיעה שקשורה לבראד הכי אהבתם השנה? עצם העובדה שהוא מצטלם לסרטים, והרבה, טפו טפו טפו
מהי "תמונת השנה" של בראד, לדעתכם? (טיפ- אפשר לבדוק בעדכונים שבועיים, אם לא שמרתם במחשב) האמת שיש כל כך הרבה, שפשוט הלכתי על משהו 'מקרי'
[לא להתייחס למסגרת, חלה אובססיה משונה אצלי בזמן האחרון
] איזו ידיעה שקשורה לבראד הכי לא אהבתם השנה?אין משהו ספציפי... מהי הידיעה הכי מופרכת על בראד שפורסמה השנה, לדעתכם? כפי שרובכן אמרתן, הידיעה ההזויה על הזונה חסרת החיים
איך תהיה לבראד השנה הבאה? מה לדעתכם יקרה- מבחינת קריירה וחיים אישיים? חיים אישיים- בן משלו, בע"ה, קריירה ממשיכה להפציץ:) החלק שלכם מה היה האירוע הכי חשוב שקרה לכם השנה?התאהבתי, אני מניחה מה הכי אהבתם בשנה הזו?את זה שהכרתי אדם מיוחד וזכיתי לשנה דיי טובה:) מה הכי לא אהבתם בשנה הזו? התאהבתי?
איזה שיר/ אלבום/ ספר/ סרט הכי אהבתם השנה? (אפשר גם את כל הארבעה ) ואו יש יותר מדיי שירים , אבל בשלוף יש את The black prade ו- Hurt, ואולי עוד איזה 200 כאלו
את האלבום של בונג' שאמנם לא יצא השנה אבל היה בחפירה מתמדת
את הסרט "שתולים", "אפקט הפרפר 2" ושאר גרסאות הזויות שדיי חבבתי
ספר מסויים אין ממש... מהי פדיחת השנה שלכם?ציינתי בפני אנשים מסויימים עד כמה המנהל החדש שווה, ולפתע פתאום נוכחתי לדעת שהוא מאחוריי נבוך
איך לדעתכם תהיה לכם השנה הבאה- טובה יותר/ פחות/ אותו הדבר? מה לדעתכם יקרה איתכם? אני מקווה שתהיה אפילו יותר טובה מקודמותייה, אני מאמינה שהיא תהיה הרבה יותר לחוצה כי אני מתחילה את המילה הארורה "בגרויות", אני? אמשיך להיות מטורפת חסרת כל תקנה מכורה לתיאטרון
וקרוב לוודאי אתנדב גם יותר בכל הדברים שקשורים לקהילה, גדלה המודעות שלי לעניין השנה
שנה טובה!

גמנחנו ../images/Emo24.gif

תמונה מדהימה!
כבר ציינתי שזו אחת ה"מועמדות הסופיות" שלי
ואם כבר פתחתי הודעה, הנה עוד "מועמדת סופית"

NetaOnline

New member
באיחור ../images/Emo26.gif

החלק של בראד מה האירוע הכי חשוב שקרה לבראד השנה, לדעתכם?שייל'ה
איזו ידיעה שקשורה לבראד הכי אהבתם השנה? בבל!!!!!111 מהי "תמונת השנה" של בראד, לדעתכם? (טיפ- אפשר לבדוק בעדכונים שבועיים, אם לא שמרתם במחשב) איזו ידיעה שקשורה לבראד הכי לא אהבתם השנה? הוא נפרד מג'ניפר המאמי
מהי הידיעה הכי מופרכת על בראד שפורסמה השנה, לדעתכם? לאיודעת... איך תהיה לבראד השנה הבאה? מה לדעתכם יקרה- מבחינת קריירה וחיים אישיים? טוב הוא יאמץ עם ג'ולי עוד ילד וימשיך לשחק בסרטים ש!!ים כמו עכשיו! החלק שלכם מה היה האירוע הכי חשוב שקרה לכם השנה? אבא שלי מתחתן ואני שמחה בשבילו... מה הכי אהבתם בשנה הזו? שעליתי לתיכון!!! מה הכי לא אהבתם בשנה הזו? שעליתי לתיכון!!!! אתם יודעים כמה שיעורים מביאים לנו<????? איזה שיר/ אלבום/ ספר/ סרט הכי אהבתם השנה? (אפשר גם את כל הארבעה ) הארט של כריסטינה, של ג'סטין, הארי פוטר, שודדי הקאריביים 2 .... מהי פדיחת השנה שלכם? נפלתי מהמדרגות בכניסה לבצפר.. אבל היה מצחיק דווקא! איך לדעתכם תהיה לכם השנה הבאה- טובה יותר/ פחות/ אותו הדבר? מה לדעתכם יקרה איתכם? אותו דבר... אני בטח אלמד דברים חדשים.... לא רק בלימודים... מה הייתם רוצים שיקרה לכם השנה? שיהיה לי אח\ות סופסוףZ!!! שנה (אזרחית) טובההההה!!! וסילבסטר שמח תודה!

מזל טוב לאבא שלך! ../images/Emo65.gif

ותיקון קל- בראד וג'ניפר נפרדו כבר בסוף 2004, כך שזה לא היה השנה

למעלה