עונה 4 פרק 10 (פרטים כלליים)

F r e c k l e s

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif עונה 4 פרק 10 (פרטים כלליים)

שם הפרק: Chair Model תאריך שידור: April 17th, 2008 תקציר הפרק: Michael gets fascinated by a chair model in a catalog, which causes confusing feelings to surface. Kevin and Andy use this distraction to their advantage, teaming up to gain parking spaces back for Dunder Mifflin - leading to a showdown with the other tenants of the business park נכתב ע"י: B.J. Novak (ריאן
) Written by B.J. Novak במאי: Jeffrey Blitz

mikmik000

New member
OMG איזה פרק מושלם! ../images/Emo99.gif

אין לי זמן כרגע להגיב תגובה מפורטת כי אני בידיוק יוצאת מהבית, אבל הייתי חייבת לכתוב- ג'ים ופאם!!$@#$!^ אעאע הוא הולך להציע לה נשואים! :O כמעט צרחתי כשהוא אמר שהוא לא צוחק והוציא את הטבעת
הם כאלה מתוקים דייי
ועכשיו יש לנו למה לצפות
בטח הוא יציע לה בפרק האחרון לעונה או משהו.. בי ג'יי מלך

../images/Emo58.gifממש אהבתי את הפרק...../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

ההתחלה פשוט הרגה אותי מצחוק... "Tell them what we saw today, jim"
איך שפאם מתכננת על הכיסא של מייקל וקריד שמתכנן על הכיסא של פאם. המונולוג של קריד.. אח.. איך שאני התגעגעתי!
קווין נפרד מארוסתו, עכשיו, זה באמת משהו ששאלתי את עצמי לפני כמה זמן כשראיתי פרקים של המשרד, מי זו הארוסה של קווין ואיפה היא מתחבאת? הפרצופים שמייקל עשה כשהוא "ניחם" אותו.. גדול! מייקל מתאר עצמו כ"מציאה". טוב, כל עוד הוא מאמין לעצמו... זה מה שחשוב, לא?
דוויט הופך את מציאת השידוך ההולם למייקל למשימת חייו, כמו בערך כל דבר שמייקל מבקש. חח איך שהוא גילה למייקל שהדוגמנית מהקטלוג מתה בתאונת דרכים... ופאם שניסתה לשדך לו מישהי. "oh really? what's her name? burger king"
הקטע שהוא התבאס מהדייט ואמר שהוא לא מייקל סקוט, היה ממש מביך. אבל מצחיק.
אח"כ זה היה פשוט לא ייאומן איך שהיא יושבת שם מתוך נימוס והוא עוד מראה לה תמונות של ג'ן... אבל... השיחה של פאם וג'ים... זה באמת היה ה-שיא של הפרק. של הפרק? של העונה! יואו אני פשוט נמסתי מול המסך מרוב שהם חמודים(!!!!!!) והטבעת.. מיי גאד! אני היחידה שהייתה בהלם?
טוב מהרגע הזה בפרק הייתי די מעופפת ולא הפסקתי לחשוב על כמה שהם חמודים.
ג'ים הזה... לרגע חשבתי שהוא באמת יציע לה נישואים אבל במחשבה שנייה זה יהיה די עלוב...

mikmik000

New member
חח אל תדאגי.. ../images/Emo58.gif

ההצעת נשואים שלו לא תהיה כזו עלובה.. בטח מתכננים את זה לפרק האחרון בעונה בזמן שיפתיע מאוד את פאם ויהיה מיוחד כזה P: אבל כן, הם ממש חמודים 3>

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי הקטע הכי מצחיק זה הקטע בו דוויט אומר למייקל שהוא צריך סגירה עם האישה שהשפיעה על חייו ואז הם הולכים להיפרד מהאישה על הכסא. והיו עוד קטעים מעולים כמו כינוס 5 המשפחות והדיאלוג המוזר בין מייקל לפיליס.

TheLost

New member
../images/Emo58.gif אין על הסדרה הזאת.

הדברים הקטנים הם אלה שחשובים- כמו כשג'ים ירד על מייקל בגלל שהוא בכה על הדוגמנית ואז פאם עושה לו עם הראש
ענק. וכמובן הצעת הנישואים- כשהוא כרע ברך הייתי בטוח שהוא באמת יעשה את זה עכשיו ואז זה יהיה מגניב וזה היה כל כך מצחיק. אין עליהם!!! וחוצמזה גם הקטעים עם מייקל היו משעשעים (שהוא צלצל בטעות, וכשהמוכר קפה אמר לו מייקל, למרות שזה כבר היה בערך מאתים פעם בסדרה הזאת).

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

הרגעים הקטנים האלה הם חלק ממה שעושה את הסדרה לכזו מדהימה. :) בפרק הזה דווקא היו לא מעט כאלה.. למשל הטוקינג האד של קריד [אני מתה על הטוקינג האדס שלו חחח הם תמיד נותנים הצצה כזו לעולם המעוות וההזוי שלו
], המבט של פאם כשהיא הבינה שאולי ג'ים לא צוחק, המבט של ג'ים כשהוא הוציא את הטבעת [כמעט היו לו דמעות בעיניים
חמוווד], ועוד כל מיני קטעים שלא עולים לי לראש כרגע אבל אני זוכרת שהיו עוד..

למעלה