שאלה לחברים..

joshh

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo62.gifשאלה לחברים..../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חשבתי וחשבתי, אולי יהיה עדיף לחסום גישה לעניי כל. כלומר, פורום סגור רק לחברי הפורום. מה אתם אומרים ? אולי זאת הסיבה שאנשים מפחדים לכתוב כאן ? אולי שהפורום יהיה חסום לכל, אנשים יכתבו יותר בחופשיות ? תכתבו לי בעד נגד וסיבה.. joshua

נגד המטרה היא לעזור

יש הרבה מאד חברים ואנשים שנעזרים במידע שכתוב כאן מבחינה חוקית ואנשים לא חייבים להזדהות בשמם הפרטי .... יש גם כאלה שאין להם גישה לאינטרנט על בסיסי קבוע ונכנסים לאנטרנט כדי לחפש מידע למה לשלול מהם את המידע הזה למיטב הבנתי המידע כאן הוא חוקי וכמה שהבוסים מרמים אותנו הם מודעים לחוק ועוברים עליו

לדעתי זה מתכון להתאבדות עצמית מרצון

נגד: א. להבדיל מפורומים אחרים, כאן מסירת פרטים מזהים מסגירים יכולה לפגוע במוסרם או בעקבות מסירתם, והרי מטרתו של פורום ואו כל קבוצת דיון שהיא היא חשיפת מידע ושיתוף כמה שיותר אנשים גם אם הם סמויים לכאורה. לבסוף הם מגיבים כאשר הם מגלים עניין. ב. פורומים רבים גוועו ומתו רק בגלל חוסר עניין לציבור הרחב, והאמת, שאין הרבה עניין למי שאינו פגוע או עתיד להיפגע מפאת עיסוקו כמאבטח או שומר. ג. חשוב גם לאחד כוחות עם סקטורים נוספים שבעיתם די משותפת לנו כדוגמת עובדי הקבלן, והרי כל חברות האבטחה הן חברות קבלניות המעסיקות אותנו כעובדי קבלן, בדיוק כמו עובדי ניקיון ועבודות אחרות. ד. כגולש בפורומים רבים מאוד ובנושאים שונים ומגוונים, רצוי שיהיו נושאים בעלי כייס מוכח, ומותם של מאבטחים בתוקף תפקידם לרבות הצער שבדבר בהחלט יכול להיות מקפצה לציבור הרחב לו רק יהיה ניווט נכון של מידע וניהול. ה. סגירת הפורום לגלישה חופשית של כולם דומה לחולה המסרב לקבל תרופות מרופא בגלל שאינו קרוב משפחה וזה באמת די דומה. ה. הרי הרבה מאוד בעלי מקצוע וביניהם גם עורכי דין שהיו סטודנטים בעבר וסטודנטים למשפטים, ועוסקו/ים באבטחה כי זה נוח להם לצורך לימודים בשעות נוחות, גולשים לכאן הן מתוך עניין והן מתוך שעמום במשמרת שלבסוף מעורר עניין כאשר צצה בעיה גם אם לא להם אישית אז לקרוב או חבר טוב. ו. לפני יומיים, חבר טוב שלי שהוא גם עורך דין מצליח מאוד גלש ביחד עימי כאן בפורום והביע המון סמפטיה והזדהות ואף הביע נכונות לעזור לי בנדון אם וכאשר אחליט ואזדקק לכך. אם זה היה פורום לחברים בלבד אני לא בטוח שהוא היה יכול להיכנס אם לא היתי משתף אותו. אז,, בהצלחה לכולם גם בעבודה ובחיים בכלל. ואסור לסרב לעזרה מתוך אגו נפוח מידי כי זה נוק אאוט עצמי.

וכי מדוע תחשוב שהוא לא נמצא בו? לא

כל מי שגולש כאן אכן עוסק בפועל באבטחה ושמירה, ויש כאלו שמיצגים אנשים שעובדים בזה בהליך משפטי כל שהוא והם מציצים מידי פעם. ערב טוב.

למעלה