תשבץ

Chandler Rulz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo62.gifתשבץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפניכם תשבץ (שהכנתי בהשקעה רבה, גם אם זה לא נראה לעין..), בנושא החיים הפוליטיים בישראל של שנות ה-2000.. סתם, בנושא מוזיקה כמובן
אחרי שתפתרו את כל ההגרות, בטור התכלת יופיע כיתוב "מקורי"..
כולכם מוזמנים לפתור או אפילו להמציא תשבצים משלכם
בהצלחה

Chandler Rulz

New member
טעות בהגדרה 8../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ההגדרה הנכונה היא: 8. מתוך שיר של ארקדי דוכין: "..גבר עם ביצים אבל בלי ____..."

black hock

New member
כדי שלא יהרגו אותי

לענות על זה כמו על המתורגמים או איך?

Chandler Rulz

New member
למה שיהרגו אותך? ואתה יכול לענות על

זה איך שבא לך! ככה: 1. תשובה 2. תשובה . . . או לכתוב את הפתרונות בתשבץ עצמו ולהעלות את התמונה או להדפיס את התשבץ ולהפיץ אותו בכל רחבי הארץ עם הכתובת: forums.tapuz.co.il/songsgame בתחתית הדף.. איך שאת רוצה

גדול

פתרתי בקושי, השאלות היותר פתוחות (כמו למשל "זמר שהיה חבר בשלושה הרכבים שונים") היו הכי קשות.

והנה הפתרונות

את 10 לא הצלחתי. עוד רגע אני אשבץ אותם ואנסה לראות מה יוצא 1.אפרים שמיר 2.ניצוצות 3.דן תורן (שהיה חבר בשישה הרכבים, שלושה מהם קצת יותר מפורסמםי מהשלושה האחרים) 4.השלושרים 5. מוניקה סקס 6.הפי וקסמן המלך 7.שקט 8.מוח 9.הקליק 11.שלג 12.איגי דיין 13.ירדנה 14.היהודים 15.רומיאו

מה?????????????????????????????????

למה????????????????????? מה עשינו לך?????????
התשובה למי שלא הבין היא "פורש ממשחקי שירים"

light angel

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני מאוד מקווה שמדובר בצבא או משהו כזה
[בחיי, ממש משחק בלשי זה היה
]

Chandler Rulz

New member
אוקי../images/Emo70.gif הסתה לא צפוייה../images/Emo70.gif

זה אמור להיות "פורום משחקי שירים"... לעזאזל!! יותר אני לא עושה דברים ב-1:30 בלילה.. כמו ההודעה הזאת.. שיט..

על פי מה שאני הבנתי

ויש לי תומכות בפורומשינה איגי וקסמן קראה לעצמה של המתופף של הלהקה הנ"ל מתוך הערצה מטורפת

../images/Emo121.gifנופ... זה איגי דיין

היא הייתה מאוהבת בו, זה כתוב בסופשבוע שהיה כשמשינה התפרקו... ראיינו אותה או משהו...

למעלה