ההתפקדות החודשית!

theEscapist

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo63.gifההתפקדות החודשית!../images/Emo202.gif../images/Emo195.gif

כי החלטתי לקחת יוזמה, והשראה מדבריו של סער
שם:
דרך ליצירת קשר: (אם אתם נורא רוצים להתחמק מכתיבת המסנג'ר שלכם, לכו על אותות בעשן. אני הכי בקטע)
שיר\אלבום\אמן\ווטאבר במוסיקה החודש:
סדרת החודש:
ספר החודש:
סרט החודש: (בואו נראה כמה מהם יהיו בכלל קשורים לטים
)
הדבר הכי טוב שקרה החודש:
הדבר הכי רע שקרה החודש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה
):
תמונה(!!!): חודש נפלא שיהיה לכולנו
(במיוחד למי שיש לו עכשיו חופש גדול. אבל גם מי שלא!
)

tali44

New member
מתפקדת.

שם: טלי.
מקום מגורים: חולון.
דרך ליצירת קשר: (אם אתם נורא רוצים להתחמק מכתיבת המסנג'ר שלכם, לכו על אותות בעשן. אני הכי בקטע)
שיר\אלבום\אמן\ווטאבר במוסיקה החודש: החודש קצת נידבקתי לביטלס.
סדרת החודש: חשופים.
ספר החודש: לא היה לי כל כך זמן לקרוא, אבל הספר האחרון שקראתי זה "מלאכים ושדים" של דן בראון.
סרט החודש: (בואו נראה כמה מהם יהיו בכלל קשורים לטים) וואו המון, אבל שום דבר שם טים.
הדבר הכי טוב שקרה החודש: סיימתי כיתה יא'?!
הדבר הכי רע שקרה החודש: בגרות במתמטיקה.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): הייתי אתמול בקולנוע עזריאלי ובאחת הדלתות של הכניסה לאולם היה כזה "פוסטר" וראו את טים בראון ובצד היו כתובים שמות של סרטים שהוא ביים (באטמן, צ'ארלי בממלכת השוקולד, הסיוט שלפני חג המולד....) וסתם זה היה נחמד לראות.
תמונה(!!!): - -

theEscapist

New member
מתפקדת בעצמי../images/Emo3.gif

שם: ענבר גיל: 15 מקום מגורים: ת"א דרך ליצירת קשר: (אם אתם נורא רוצים להתחמק מכתיבת המסנג'ר שלכם, לכו על אותות בעשן. אני הכי בקטע) בעיקרון, אני לא מחוברת למסנג'ר שלי כמעט אף פעם... אבל אם מישהו נורא רוצה, מסר
שיר\אלבום\אמן\ווטאבר במוסיקה החודש: דיסניD: אני מכורה, רשמית. וחזרתי קצת לשמוע נייטוויש, וכיף לי
סדרת החודש: פחח למי יש זמן לטלויזיהP: ספר החודש: פראצ'ט, כי זה תמיד טוב. ואני חושבת שזה היה החודש שסיימתי את "אמה" סופסוף... סרט החודש: (בואו נראה כמה מהם יהיו בכלל קשורים לטים) כל מיני של דיסני שראיתי בחדר עם חברות... וראיתי (שוב) את סיפורי דגים, ו(שוב) את סוויני טוד, ו(שוב) את חתונת רפאים- הכל בחדר
הדבר הכי טוב שקרה החודש: נגמרה השנה, חזרתי הביתה, לנוח. תעודות טובות, עברתי את שני המבחנים במתמטיקה! מגן טוב בהיסט'
הדבר הכי רע שקרה החודש: כמה ימים ממש ממש גרועים\= אבל עבר.. אחר (או: מסר חשוב לאומה): נראה לי הצפתי את הפורום היום, בערךP: תמונה(!!!): רק שמאז הסתפרתי, והשיער שלי בחצי אורך...

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifמתפקד!../images/Emo195.gifומתפקד ../images/Emo3.gif

שם: סער פיניקס. גיל: 16 וכמעט 7 חודשים D:. מקום מגורים: קרית חיים
. דרך ליצירת קשר: (אם אתם נורא רוצים להתחמק מכתיבת המסנג'ר שלכם, לכו על אותות בעשן. אני הכי בקטע) המסנג'ר מת לי אבל הICQ פועל
401286449 שיר\אלבום\אמן\ווטאבר במוסיקה החודש: אממממ אמנים: Distorted, Lamb Of God, Ferium{חברים שלי...}, Nine Inch Nails, ועוד כמה... שיר: Laid To Rest - Lamb Of God, אלבום: Ashes Of The Wake - Lamb Of God. סדרת החודש: Life On Mars. ספר החודש: לא קראתי ספר.... סרט החודש: (בואו נראה כמה מהם יהיו בכלל קשורים לטים) לא ראיתי סרטים החודש.... הדבר הכי טוב שקרה החודש: היו כמה D: פסטיבל HELLELUJAH ו - Summer Fury Metal Fest וסיימתי ללמוד מדעי הטכנולוגיה לכל החיים D: והתקדמות קטנה מאוד של הלהקה שלי. הדבר הכי רע שקרה החודש: בגרות במתמטיקה >< ובהיסטוריה
וחוסר התקדמות רציני של הלהקה שלי {למרות ההתקדמות הקטנה אנחנו לא מתקדמים במיוחד...}. אחר (או: מסר חשוב לאומה): תתחילו להשקיע בפורום! תפרסמו אותו! תעשו פינות! תפעילו אותו! תענו על פינות! תמונה(!!!): אני נורא אוהב את התמונה הזאת ^_^

theEscapist

New member
יש לך להקה? מגניב../images/Emo9.gif

והיי, אני משקיעה בפרום! יש לי שתי פינות, פתחתי התפקדות חודשית, ואני משתדלת בהחלט לענות על פינות. אז אין מה לבוא אלי בטענות, נראה לי
(וד"א, סחתיין על ההשקעה שלך
)

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifזה לא כזה מגניב כשצריך לטפל בהם

צריך לדאוג שהם יגיעו לחזרות, צריך להודיע להם לפחות יומיים מראש, צריך להלחין שירים, לכתוב שירים, להצליח לנגן את השירים כמו שצריך, ועוד ועוד ועוד, ככה זה כשאתה סולן בלהקה שהקמת, בייביסיטר... ואממ אני לא דיברתי עלייך בקטע של להשקיע בפורום דיברתי אל שאר אנשי הפורום... ואממ תודה D: סחתיין גם לך

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifme ../images/Emo13.gif

שם:
אמה גיל:
20 מקום מגורים:
הרצליה דרך ליצירת קשר: (אם אתם נורא רוצים להתחמק מכתיבת המסנג'ר שלכם, לכו על אותות בעשן. אני הכי בקטע)
אהה.. מסרים
שיר\אלבום\אמן\ווטאבר במוסיקה החודש:
אהמ.. לא יודעת כל דבר שיש באייפוד שלי
סדרת החודש:
סקס והעיר הגדולה
קניתי את כל הסדרה בארה"ב ועכשיו אני חורשת.... חוץ מזה אני לא כזה רואה סדרות בטלויזיה.. ספר החודש:
אממ כל מיני שהתחלתי לקרוא אבל השתעממתי באמצע... האחרון שקראתי היה ספר של רם אורן- פיתוי סרט החודש: (בואו נראה כמה מהם יהיו בכלל קשורים לטים)
המון... קשור לטים- ביטלג'וס כי הראו בהוט מלא פעמים... ואם לא קשור אז "דבר אחד אחרון.." הוא עצוב :(.... אה וגם ראיתי סקס והעיר וקח את זה כמו גבר בקולנוע
מאוד נהנתי... הדבר הכי טוב שקרה החודש:
אהה... לא יודעת היה לי חודש דיי מדכא... אה אבל השתחררתי מהצבא אז זה משהו
למרות שטכנית לא הייתי בצבא כמעט שנה.... הדבר הכי רע שקרה החודש:
שפרצו לי לאוטו
עדיין מעצבן אותי! אחר (או: מסר חשוב לאומה):
מישהו יודע לנגן על דידג'רידו? תמונה(!!!):

adi dion

New member
אני-

שם: עדי
מקום מגורים: ת"א
דרך ליצירת קשר: (אם אתם נורא רוצים להתחמק מכתיבת המסנג'ר שלכם, לכו על אותות בעשן. אני הכי בקטע)- אני נורא רוצה להתחמק... מסרים מי שרוצה
שיר\אלבום\אמן\ווטאבר במוסיקה החודש: סלין דיון
סדרת החודש: חברים
ספר החודש: דמדומים
סרט החודש: (בואו נראה כמה מהם יהיו בכלל קשורים לטים)- חחח לא זוכרת סרטים טובים שראיתי החודש *סנילית*
הדבר הכי טוב שקרה החודש: שראיתי את אמה
הדבר הכי רע שקרה החודש: כל החודש הזה היה נאחס... לפחות עבר... ויאללה שהזמן יעבור יותר מהר
אחר (או: מסר חשוב לאומה): עוד שבוע יוצא פה סוויני טוד!!!!!!!!!
תמונה(!!!): לורוצה

tali44

New member
Celine Dion - Eyes on me../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני כל היום על השיר הזה!! אם יהיה לי כסף מיותר באמת שלא הייתי מתנגדת עד כדי כך לקנות את האלבום!

adi dion

New member
אחחח כן ../images/Emo99.gif

יפה, אז את ממש מעודכנת עם השירים החדשים אני גאה בך
הדיסק הזה ממש ממש מ-מ-ש טוב!! את חייבת לקנות אותו כשיש לך הזדמנות
(אבל תחסכי כסף גם לסוויני שאוטוטו יוצא!!
)

tali44

New member
../images/Emo3.gif

זהו יש לי עכשיו מלא דברים לקנות וזה עוד חופש גדול וצריך כסף לכל מני שטויות (סרט, בריכה...) אבל אני מקווה שמתי שהוא הדיסק הזה יבצבץ בין ערימת הדיסקים שלי.

יעוריעוי חזרתי !

שם: רותם גיל: 18 מקום מגורים: כפר סבא דרך ליצירת קשר: (אם אתם נורא רוצים להתחמק מכתיבת המסנג'ר שלכם, לכו על אותות בעשן. אני הכי בקטע) [email protected] שיר\אלבום\אמן\ווטאבר במוסיקה החודש: SHE & HIM, RHCP, MUSE סדרת החודש: מרתה סטיוארט ספר החודש: XXXXXXXXXXX סרט החודש: (בואו נראה כמה מהם יהיו בכלל קשורים לטים) XXXXXX אבל אני מתה לראות את THE HAPPNING הדבר הכי טוב שקרה החודש: הבוס החמוד שלי הצחיק אותי מלא ועודד אותי.. הדבר הכי רע שקרה החודש: שיעורי נהיגה.. הייתי נהגת מעולה עד שבוע שעבר ופשוט כבר לא בא לי לנהוג כי אני עושה טעויות מפגרות לאללה אחר (או: מסר חשוב לאומה): כואב לי הגב תמונה(!!!):

blackwish

New member
גם אנשי צללים יכולים להתפקד?

משעמם לי. שם: אפרת גיל: 22 מקום מגורים: הגהנום הדרומי דרך ליצירת קשר: (אם אתם נורא רוצים להתחמק מכתיבת המסנג'ר שלכם, לכו על אותות בעשן. אני הכי בקטע) לא כדאי שבאותות אש. כל תפוז ילך קפוט בגללי. שיר\\אלבום\\אמן\\ווטאבר במוסיקה החודש: הכבש השישה עשר! סדרת החודש: כל הסדרות בחופש
נותר לי קצת סופרנטורל מאתמול, שושלת טיודור שסימתי וכל מיני חמורים ששמענים להתישב לי במחשב.המלצות?? ספר החודש: הסיפור ה13 סרט החודש: (בואו נראה כמה מהם יהיו בכלל קשורים לטים) טנקיו פור סמוקינג תמונה(!!!):

theEscapist

New member
בטח שמותר!../images/Emo9.gif

אבל יהיה אפילו עוד יותר טוב אם תצאי מהצללים מדי פעם

Daria Strummer

New member
חדשה.

אפשר להצטרף?
שם: דריה. גיל: 17 וחצי. מקום מגורים: ראשון לציון. דרך ליצירת קשר: אפשר במסרים. שיר\\אלבום\\אמן\\ווטאבר במוסיקה החודש: כל מיני, אבל בעיקר The Smiths. סדרת החודש: הפתן השחור. ספר החודש: ג'יין אייר/שרלוט ברונטה. סרט החודש: הסרטים של טים ברטון תמיד בטופ אצלי :) הדבר הכי טוב שקרה החודש: חופש. הדבר הכי רע שקרה החודש: ... אחר (או: מסר חשוב לאומה): אין מה לומר |: תמונה(!!!): ~מתביישת~

למעלה