ים ומשחק תפקידים לסופרנטורל

darklighter

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo63.gifים ומשחק תפקידים לסופרנטורל../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

+
יש מצב שחלקכם שמעתם על זה כי רשום שזה פורסם ב20 באפריל...זה חדשות ישנות...אבל רק עכשיו הסבו את תשומת ליבי לזה...[אני כבר רואה את דנוש מגיבה ב"חח עדי את לא מעודכנת"] אנשים בהוצאת מרגרט ווייס מתכוונים להוציא Role Playing Game לסדרה לאחר שקיבלו אישור מWarner Bros. כ"הכנה" למשחק הם הוציאו שני ספרים: Quickstart Guide שיצא באוגוסט - שאמור לצאת חודש הזה Supernatural RPG Core Book מה דעתכם על זה אגב? מישהו מתכוון לשחק בזה? לכתבה המלאה

darklighter

New member
חדשה באמת חדשה../images/Emo58.gifמש"ש ענק ל-3.10../images/Emo70.gif

+
בפרק ה10 של העונה ה-3 אושר שתופיע הדמות של *כדאי שתשבו* ג'ייסון, הרוצח במסכה מ"יום שישי ה-13" ו"פרדי נגד ג'ייסון"
אאאאאאאאאאאאאאהההההה^%$%$^#%^$##%$^%^*%#$$^&^&&*& ודין וסם ילחמו בו!!!!!!!!!!!1111111111 קריפקי אמר שהם יעשו על ג'ייסון טוויסט קטן שהוא לא יהיה בדיוק כמו בסרט...נשמע מעניין
הכתבה המלאה+ תמונות כאן: http://supernatural.tv/gallery2/mags/cult45/5.html

darklighter

New member
אה וכתוב שם גם על ה../images/Emo58.gifמש"ש../images/Emo190.gif

פרק כריסטמס שאמרתן לי!!!! שיקרא A Very Supernatural Christmass עם הסנטה הרשע!!! בואנה i dont wanna jinx it אבל נראה לי הולכת להיות עונה חזקה ביותר

the covenant

New member
נישמע מגניב

שהייתי ילד(כאילו בן כמה אני עכשיו) הייתי משחק בזה נישמע מגניב אולי נעיר את הקבוצה הישנה בשביל לנסות אבל לפי מה שאני זוכר מהמשחק שעשו לבאפי, לא הכי אהבתי

למעלה