שאלון חזרה לבצפר

../images/Emo41.gif../images/Emo63.gifשאלון חזרה לבצפר../images/Emo63.gif../images/Emo41.gif

חח אני יודעת שלכול אלה שחוזרות לא כול כך בא להם שאני יזכיר את זה
אבל מה לעשות עוד שבועיים וחצי
לאיזה כיתה אתם עולים
בכמה מילים - איך היה החופש והקיץ הזה
למה הכי תתגעגעו מהקיץ
למה הכי תתגעגעו מהחופש
הכנתם את עצמכם נפשית לתחילת הלימודים וסוף החופש
אתם מרגישים שמיציתם את החופש והקיץ
אתם מרגישים שעברתם שינוי [פיזי או נפשי, איך שבא לכם] החופש
מתרגשים לקראת תחילת השנה
קניתם כבר הכול לבצפר
מה היה הבילוי הכי כייף החופש
עשיתם את השיעורים לחופש
שנה נעימה לכולם

happy apple

New member
עדיין לא נגמר! אבל בכל זאת......../images/Emo20.gif../images/Emo180.gif

לאיזה כיתה אתם עולים: י"ב
בכמה מילים - איך היה החופש והקיץ הזה: כיף ועבר מהרר למה הכי תתגעגעו מהקיץ: ללכת לים ! למה הכי תתגעגעו מהחופש:לישון לבלות לקרוא ספרים קיצר הכול שלא הכי מתאפשר שיש לימודים הכנתם את עצמכם נפשית לתחילת הלימודים וסוף החופש: לא חח אתם מרגישים שמיציתם את החופש והקיץ: עדיין לא נגמר! וכן מיציתי לא היה משעמם אתם מרגישים שעברתם שינוי [פיזי או נפשי, איך שבא לכם] החופש: תא'מת קצת הבנתי מי החברים האמייתים בחופש הזה מתרגשים לקראת תחילת השנה: לא ממש חח קניתם כבר הכול לבצפר: לא מה היה הבילוי הכי כייף החופש: ים סתם להיפגש עם חברים ולעשות שטויות עשיתם את השיעורים לחופש: לא היה וטוב שכך

gal255

New member
עונה

לאיזה כיתה אתם עולים? י' בכמה מילים - איך היה החופש והקיץ הזה? חופש מעולה. עבר לי מהר! למה הכי תתגעגעו מהקיץ? לשום דבר מיוחד. לא מתה על הקיץ. למה הכי תתגעגעו מהחופש? לכך שסוף סוף התחלתי להתעורר אחרי עשר בבוקר. הכנתם את עצמכם נפשית לתחילת הלימודים וסוף החופש? לא. למרות שאני מנסה, זה לא עוזר. אתם מרגישים שמיציתם את החופש והקיץ? ל-א אתם מרגישים שעברתם שינוי [פיזי או נפשי, איך שבא לכם] החופש? אולי השמנתי קצת. מתרגשים לקראת תחילת השנה? כן. קניתם כבר הכול לבצפר? לא, שונאת לקנות דברים לבית ספר. אני עם אותו ילקוט מכיתה ד'. בקלמר ויומן אני לא משתמשת. ואת כל שאר הדברים (מחברות, עפרונות, אנערף) אמא שלי קונה, כי אני מסרבת לחגוג במסע קניות את תחילת הלימודים. מה היה הבילוי הכי כייף החופש? שטסתי לאיטליה. עשיתם את השיעורים לחופש? כן, הייתי בקורס מתמטיקה, עברתי אותו בהצלחה ועליתי ל5 יחידות

matron

New member
עונה!

לאיזה כיתה אתם עולים? ט' בכמה מילים - איך היה החופש והקיץ הזה? זה היה 'ה-חופש!'. למה הכי תתגעגעו מהקיץ? למים, ושמש... וחום... למה הכי תתגעגעו מהחופש? לדעת שאין לי מטלות של לימודים. הכנתם את עצמכם נפשית לתחילת הלימודים וסוף החופש? לא אתם מרגישים שמיציתם את החופש והקיץ? דה! אתם מרגישים שעברתם שינוי [פיזי או נפשי, איך שבא לכם] החופש? כן, שינוי ענק. מתרגשים לקראת תחילת השנה? כן קניתם כבר הכול לבצפר? כן היום במקרה. מה היה הבילוי הכי כייף החופש? מחנה שטח עם תיכוניסטים... עשיתם את השיעורים לחופש? לא... השארתי את הכל לימים האחרונים.

למעלה