עדידה

../images/Emo41.gif ../images/Emo65.gif עדידה ../images/Emo77.gif ../images/Emo110.gif ../images/Emo39.gif

יפתי
המונמונמונ מזל טוב!! שישאר לך חיוך יפייפה על הפרצוף
תמשיכי להקסים את האנשים סביבך
, ושתמשיכי להיות חרמנית כמו שאת!!
(חחחח הייתי חייבת!!
) אוהבת אותך מעזה עד רפיח, דנע
יאללה כולם לשרשר לעדי

jingle bell

New member
עדידהל'ה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב עד כמה שבא לך(מי אני שאחליט לך לחיות עד מאה ועשרים??)

אובלינה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

דיי הפסקתי לעצב ברכות עם תמונות..
אולי אני אחזור לזה.. אז מקסימום אני אשלח עוד מעט.. מזל טובבבבב

6gaia9

New member
מזל טוב !!!!!!!!!!../images/Emo65.gif

טוב אני לא ממש מכירה אותך אבל עדיין המון המון מזל טוב !!!!!!!!!

ג ו א ט ה

New member
מזל"ט!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif

גם אני לא כל כך מכירה.. אבל... יומולדת שמייח!!

fushi e

New member
עדידית../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

מזל טוב מתוקה
המון המון המון המון אושר והצלחה בה-כ-ל
תמשיכי להישאר כל כך מדהימה אוהבת אותך

טולָה

New member
../images/Emo24.gifמזל"ט../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

שיהיה לך יומולדת נהדר!!
והמון מזל טוב
ופשוט דפוק לחזור על כל הברכות יומולדת אז אני רק אגיד לך שכל מה שאת רוצה וחסר לך בחייך-יתגשם!|
טולה

ShadowiT

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif

המוןןןןןןןןןן מזל טוב, עד 120. תמשיכי להיות איך שאת ולהינות מהחיים כמה שיותר. אממ כולם אמרו כבר הכל אז זהו נראה לי

אובלינה

New member
אווווווף אחרתי../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

גמאני רציתי להגיד לך מזלט
אם אני אכין ברכה את תסכימי לקבל אפילו שזה עכשיו
טוב, בעצם, מי שואל אותך..
מזלטטטטטטטטטטטטטטטט
מבלינסקי..

אובלינה

New member
ואני אפילו לא ידעתי..../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

איזו צלמת טובה את

רותמיקה

New member
עדידה אישתי האהובה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

באמת שניסיתי לשלוח את ההודעת מזל"ט שלי אתמול והמחשב פשוט סרב לעבוד... בקיצור בובה.. אני רוצה לאחל לך את מיטב הברכות שלי ליום ההולדת , אני רוצה להגיד לך שאת אחת מהאנשים כאן(ואין הרבה) שמשאירים אותי פעילה בפורום, שתדעי שאני מתה עליך ושאת מהממת!! ושאת אחת הבנות הכי חמודות שיצא לי להכיר... בקיצור כפרה!! המון המון המון מזל טוב
והקעקוע מדהים!!! אני כנראה יעשה 2.. אחד של פיק מתנדנדת על נדנדה כזאת בגב ושל שדון ברגל, או הפוך.. בקיצור אל תשכחי שאני מתה עליך.. לאב יו בובה מזל טוב

Just Adi

New member
יאי טנקס שוב וכולם לפתוח את ההודעה!

הקעקוע שילי יש תמונה שלו שחן העלה בשירשור אוף.. תמונה שלי פשוט הוא הקטין אותה בשבילי והעלה אותה
מוואה תנו תגובות :)

למעלה