HAPPY BIRTHDAY

../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifHAPPY BIRTHDAY../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

חבר´ה יקרים היום זהו יום מיוחד... לא מספיק שבחו"ל חוגגים את ה-4 ביולי כיום העצמאות,אלא יש יומולדת לחבר פורום יקר The Matrix!!!!!!!! ושמו בישראל זה אריאל..(אני לא טועה נכון?!
) אז זה הזמן לשיר......
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לאריאל
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לאריאל
חג לו שמיייייייייייייייייייייייייח וזר לו פוריייייייייייייייייייייייייח היום יומולדת לאריאל
אז באמת אני יכולה לאחל מכל ה-
, שיהיה לך יום הולדת הכי שמייח שבעולם, שתצליח בכל מעשי ידייך ,ותגשים את כל חלומותיך!!! ובעיקר המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון
מ=ז=ל ט=ו=ב !!!!
LOVE ענת.

../images/Emo41.gifולא לשכוח../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בעוד 10 ימים בלבד,אני גם מזדקנת בשנה!!!
LOVE ענת.

../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifHAPPY BIRTHDAY 2../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

חבר´ה יש עוד יומולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לחברנו היקר IC4,איתי !!!!!! אז גם לו מגיע איזה שיר קטן לא???
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לאיתי
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לאיתי
חג לו שמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייח וזר לו פוריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייח היום היום הולדת לאיתי
המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון
LOVE ענת.

IC4

New member
אני רוצה להודות לכל מי שהביאני לפה!

לאבא על הזרע וששכח לשים קונדום ולאמא על ה9 חודשים ולשאר האנשים שאוהבים אותי בפורומים של תפוז קיצר לענתי ול_המתוקה תודה ילדה! אוהב אותך!
אגב מזל טוב גם ל THE MATRIX שהשם שלו בלבל אותי כי זה הפורום שאני מנהל
אז מזל טוב ואתה מוזמן לראות את מקומך בפורום 21

../images/Emo70.gifהקפצה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif

חבר´ה חבר´ה מה קוקורה פה??????????????????? זה המקום שכל אחד יוסיף את ברכתו לכבוד יום הולדתם של שני חברי פורום יקרים!!!!!! אז יאללה למה אתם מחכים?????????????????????
מ ז ל ט ו ב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
אז עוד פעם...

המון המון
לשניכם
ול יודעת נראה לי שיש לעוד מישהו\מישהי אבל אני כל הזמן שוכחת סתאאם בקרוב אצלך

חחחחח../images/Emo6.gif כן אחותי האהובה...

בעוד 10 ימים......................
יא אללה איך הזמן טס......
LOVE ענת.

ƒire

New member
מזל טוב !!!

מה קורה פה לכולם יש ימי הולדת בזמן הזה ! , לי יש מחר (5.7) אז בשביל שרשור עוד יותר ארוך ... מזל טוב !!

../images/Emo41.gifHAPPY BIRTHDAY 3../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

אז גם לך שיהיה המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון
ויום הולדת שמייייייייייייייייייייייייייח!!!!!!!!!
LOVE ענת.

למעלה