פספוסים

../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gifפספוסים../images/Emo28.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

מצאתי מלאאאאאאאא קבצים עם בלופר'ס בעיקר מהעונה השניה אבל גם קצת מהעונה הראשונה. רוב הפיספוסים הם של אדם והם ממש מצחיקים, חלק מהם כבר שמתי להורדה בפורום. בכל מקרה-ריכזתי את כולם (בערך 20 קבצים) בתיקיית Zip ושמתי ב-YouSendIt הקבצים, לא מכילים ספויילרים, וגודל כל התיקיה הוא בערך 27 מגה. ניתן להוריד מהקישור הנ"ל: http://s19.yousendit.com/d.aspx?id=3RMI8L2UCWEU91VB4NFELUDKQA אמממ- לקח לי בין 30 דקות ל-45 דקות להעלות את כל החומר לשרת של YouSendIt אז אני ממש אשמח אם תגיבו על ההודעה. תודה

שלטון

New member
ברור שנגיב

תודה!!!!!! את ממש גדולה ללא ספק. הפורום לא היה אותו דבר בלעדייך

חחח תודה../images/Emo140.gif

לא התכוונתי הודעות סגידה...
אבל אתה יודע..לפחות שירשמו "תודה הורדתי היה נחמד/לא נחמד" ע"מ שאני אדע אם זה מעניין בכלל מישהו או שאני מתאמצת לחינם. אבל תודה על התודה במקסימה שלך בכל מקרה

almog500

New member
את האמת..

ראיתי את הפיספוסים רק החשיב והם ממש נחמדים ומצחיקים...וזה באמת מעניין ואת ממש לא מיתאמצת לחינם כי אולי הכשיו אנשים לא היראו את זה אז אחר כך הם היראו ויגיבו.. וממש תודה

WonderSinai

New member
באמת...

באמת את גדולה... וראסמי הפורום לא היה שווה בגללך... את תמיד יודעת הכל.. ומוצאת את הדברים הכי מגניבים... תודה :)

נצל"ש../images/Emo108.gif

It's pronounced Tee-ah-HUANA. God Mom, you are so white ק-ו-ר-ע עד שהצלחתי היום לקרוא את זה בבירור ולהבין חחחחחעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה