stush

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo66.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif

בזמן האחרון התחלתי לקרוא הרבה ספרי פנטזיה/ מדע בדיוני ואני נורא נהנית.... רציתי לדעת אם יש לכם המלצות על ספרים מהסגנון הזה... תודה

Athaclena

New member
יש גם פורום מד"ב ופנטזיה

אבל בכל מקרה יעזור לדעת מה קראת, מה אהבת ומה לא. אני אתחיל בספרי ילדים שהם מד"ב/פנטזיה, ויש הרבה מהם: נארניה, חומריו האפלים (המצפן הזהוב והסכין המעודן), ארטמיס פאול, כל ספרי רואלד דאהל כמעט, קורליין...

נ"ש..למי שקרא את הספר "חברות עלומים

". יש לי שאלה למי שקרא את הספר והיא: אני צריכה לעשות יומן של אחת הדמויות. לאיזה דמות כדאי לי לעשות יומן?הדמויות הן:רובי,אסתי,יוסי,שלמה,עליזה, חיהלה,יענקלה,שלמה,רבקה,דובי. תודה על העזרה משיר.. ורק אלה שקראו את הספר יכולים לעזור לי.תודה שוב משיר.

שיר-את לא באמת צריכה את עזרתינו...

קראת את הספר ואהבת אותו ואם המשימה שלך היא לכתוב יומן של אחת הדמויות אף אחד לא יכול להמליץ לך-אין דמות שכדאי או לא כדאי לכתוב עליה, השאלה היא איזו דמות הכי מצאה חן בעינייך אישית ואת יכולה להזדהות אתה. השאלה היא לראש של איזו דמות את אישית יכולה להתחבר ולכן זו לא משימה שמישהו אחר יכול להמליץ לך עליה, בטח שלא בלי להכיר אותך... תתני לדמיון שלך קצת קרדיט ותעשי את זה . בהצלחה!

stush

New member
אממ... עכשיו אני קוראת ../images/Emo41.gif

את הסדרה "אמבר" של רוג'ר זילאזני... מכירים? זה מאוד מומלץ למי שאוהב מד"ב ופנטזיה... וגם למי שלא

bla blla

New member
באמת?../images/Emo41.gif

בת דודה שלי המליצה לי על זה.. ואני אקח את זה מתישהו מהספרייה.. אם יהיה...

stush

New member
כדאי לך... ../images/Emo41.gif

זה באמת ספר מעולה! ושיהיה לך יום מהמם!

bla blla

New member
באמת?../images/Emo41.gif

בת דודה שלי המליצה לי על זה.. ואני אקח את זה מתישהו מהספרייה.. אם יהיה...

guyon

New member
מד"ב

כל מה שכתוב עליו היינלין או אסימוב זה מומלץ. יש רבים טובים אחרים כלארי ניבן, ורוברט סילברברג, אבל אלו הקלאסיקות הטובות והישנות.

למעלה