../images/Emo41.gif ../images/Emo68.gif בקרוב: פינה חדשה../images/Emo70.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo41.gif
בקרוב אפתח בפורום (ברשות המנהלת שאישרה זאת כמובן) פינה חדשה בנושא שיחזור הלוקים של גאגא. בפינה יהיו בכל שבוע (או שבועיים, אני עובד על זה) 2 שלבים: 1. בשלב הראשון אציג בפניכם שני לוקים שיצרתי לגאגא בעזרת המשחק "סימס 3" (למי שלא מכיר אסביר ממש בקצרה- זה משחק שמדמה חיים אמיתיים. ניתן לעצב בו את פני ובגדי הסימס, לבנות להם בתים ולחיות איתם בשכונה. למי שלא מכיר ורוצה להכיר, תגגלו "סימס" או שתקראו בוויקיפדיה
). הלוקים שיצרתי הם כמובן לוקים שגאגא כבר הופיעה איתם, ואני אנסה ליצור את המראה הדומה ביותר להופעה המקורית. הלוק יכלול בגדים, נעליים, אקססוריז, איפור, רקע, תנוחה מתאימה של גאגא... למי שמכיר את המשחק וגם למי שלא, אני אומר שאני לא אשתמש בהורדות שאפשר להוריד למשחק (יש הורדות של כל מיני חפצים ותלבושות למשחק באינטרנט), אלא אשתמש אך ורק באפשרויות שניתנו עם המשחק עצמו (יש לי את תוספת ה"Ambitions", וגם בחפציה אשתמש). זה יהיה אתגר מאוד גדול בשבילי, ליצור לוק של גאגא עם מספר פריטים מוגבל מאוד! לאחר שאסיים להעלות תמונות של הלוק המקורי ושל הלוק שיצרתי, אבקש מכם להצביע בתגובות ללוק אחד שיותר אהבתם מתוך השניים שהצגתי. 2. בשלב שני אני אציג את התוצאות השבועיות, והם שיקבעו איזה לוק עובר לשלב הבא, ואיזה לוק מודח. בסיום השלב הזה אתם תוכלו לבקש/להמליץ לי ליצור לוק אחד/כמה לוקים של גאגא שאתם אוהבים ומסוקרנים לגביהם, ואם אראה שהרבה תמכו ברעיון אז אבחר בלוקים המומלצים למתמודדי השבוע הבא! את כל ההוראות, תהליך הבחירה, חוקי הפינה ופרטים נוספים אתן בהמשך. אשמח מאוד לשמוע מכם דיעות והמלצות לפינה (באמת, חשוב לי לשמוע את דעתכם! זה יעזור לי מאוד כרגע
). בהצלחה לנו, ותודה שקראתם עד לכאן!
בקרוב אפתח בפורום (ברשות המנהלת שאישרה זאת כמובן) פינה חדשה בנושא שיחזור הלוקים של גאגא. בפינה יהיו בכל שבוע (או שבועיים, אני עובד על זה) 2 שלבים: 1. בשלב הראשון אציג בפניכם שני לוקים שיצרתי לגאגא בעזרת המשחק "סימס 3" (למי שלא מכיר אסביר ממש בקצרה- זה משחק שמדמה חיים אמיתיים. ניתן לעצב בו את פני ובגדי הסימס, לבנות להם בתים ולחיות איתם בשכונה. למי שלא מכיר ורוצה להכיר, תגגלו "סימס" או שתקראו בוויקיפדיה