פינת הסירטונים

סוכריה16

New member
אוף לא נותן קישור!! אוףףףףףף

rapidshare.de/files/2552705/Marcela_le_Quita_el_Celular_a_JuanchoEstan_a_Punto_de_Besarse_Puerto_Peasco.wmv.html rapidshare.de/files/1513481/jessica__juan_david_y_clara.wmv.html rapidshare.de/files/1513481/jessica__juan_david_y_clara.wmv.html rapidshare.de/files/2280604/antesdeboda.wmv.html rapidshare.de/files/2280604/antesdeboda.wmv.html rapidshare.de/files/2279994/johndavidtvgrw.wmv.html

ג ב ש ו ש

New member
דיקלה למה לפתוח הודעה חדשה?../images/Emo88.gif

בישביל זה אתם פותחים שירשור סירטונים יומי לא
באמת שאני לא מבין אתכם

צודקקק

אנשים שחכתם ת'תקנון?!!?!?! אני לא אמרתי כלום כי נמאס לי כבר להגיד לכולם!!!! טוב לילה טוב..

../images/Emo127.gif צודק!! חברתי חזרתייי

הייתי היום בים בבת-ים(הייתי אמורה לת"א )אבל החלטנו לבת ים היה נחמד לאללה תפסתי צבע שחום יפהההה.... היו מלאא חתיכים!! ופול מדוזות.. ואח"כ טיילנו בראשל"צ וחזרתי בערך ב8 וחצי לבית..אז מה חדש?? דיקלה תודה על הסירטונים!!

היית בעירי?!?!

היית בבת ים?!?!!?!?!?!? יואו נכון שיש חתיכים?!!? איזה חוף היית?!?! פעם הבאה לכי או ל4X4 או לחוץ הגולשים לא משנה לאן תסתכלי תראי רק כוסונים!!!

תותים?!!?!? חחח ממש לא..

מה תותים?! איפה זה?ליד איזה חוף? וכן אני מבת ים ואני גרה בטיילת..יותא נכון לידד

אה ליד חוף הסלע אני יודעת איפה זה..

פשוט אנחנו לא קוראים לזה ככה... לא משנה..אני גם לא הולכת אליו... טוב...איך היה?? איך בת ים?!? חח

blondi rebelde

New member
חחחח בגלל זה

אני הוכלת לקאנטרי או לימית 2000 ולא לים... סתם זה בגלל שאמא שלי שונאת מדוזות והיא מעדיפה לבריכה

מה זה?!??! כולם מבת-ים?!?!

חח אני שונאת את חוף הסלע..אני אומרת לך לכי לחוף הגולשים או 4*4... הכי שווה...

כבר הלכתי מה זה משנה

ובפעם הבאה אני ילך לעיר אחרת...חחח לגוון בי-ם אין ים לצערי!!

eveligne406

New member
חחח מהה זה?! גם אני מבת ים!!!

חח דיי קורעעע... וחוף התותים זה ליד חוף הסלע פשוט יש שם קיוסק כזה שכתוב עליו "חוף התותים" בכניסה...חחח... די מי עוד מבת ים פהה???

למעלה