עידכוניישן:)

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifעידכוניישן:)../images/Emo79.gif../images/Emo108.gif

טוב, אני מתחילה במסורת עדכונים שבועיים:) הבה נתחילה
פורום:
הוחלף הסקר. באשר לסקר הישן, אלה התוצאות:
איזה מהאלבומים של Anouk הוא המועדף עלייך
44% הצביעו לUrban Solitude 28% הצביעו לTogether Alone 20% הצביעו לGratuated Fool 8% הצביעו לLost tracks אז המנצח, בענק-הוא Urban Solitude:)
יש לנו עמוד ראשי, סוף סוף:)
ובנוסף, עודכנו הגלריות
ברוכים הבאים ל:
הכובענית המטורפת,
DIRRTY,
justinsanity.
חדשות-אנוק: אנוק בהריון שוב, מרמון. את הבטן החדשה שלה תוכלו לראות בHAIL, שאמור לצאת באמצע החודש לMTV כקליפ:) אגב, התגלה לי השבוע על שיר חדש של אנוק [למרות שאני די בטוחה שהוא לא כ"כ חדש, הוא פשוט לא פורסם בשום מקום, לפי מה שאני יודעת
]-Between these walls. את השיר היא מבצעת עם Junkie XL.
לאלו מכם שמנגנים על גיטרה, הרווחתם:) אני אפרסם פעם בשבוע תווים לאחד השירים של אנוק, בעיבוד לגיטרה [אם אני אמצא לעוד כלים, זה יישתנה. אבל בינתיים...]... השבוע-Nobody's Wife
-=עד כאן=- שבוע טוב!

Torn

New member
../images/Emo45.gif

עידכון מצויין
והתוצאות של הסקר ממש לא הפתיעו אותי

Angiepants

New member
וואו, נסטי, איזו השקעה!

אני בטוחה שכל הפורום (גם אלה שלא הגיבו) מעריכים את זה כמוני. למרות שאני הייתי חושבת על תמונה יותר מחמיאה לשער, אבל על טעם ועל ריח... יש לי רעיון+שאלה: נוכל לעשות פינת חדשות שבועית, לכל מה שכל אחד מאיתנו הצליח להוציא מהאתרים השונים של אנוק.... תוסיפי לזה סימן
, כי זה גם שאלה...

כל הכבוד../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif|ש

Ne§t£A Gi®L

New member
אין לי בעייה:)../images/Emo108.gif

אני אחליף את התמונה בשער, אם זה מפריע
ובקשר לעצה שלך, בכיף, אבל...תיידעו אותי במה שאתם מביאים:)

למעלה