פרקים בהמשכים

../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifפרקים בהמשכים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

משחק חדש!!! מישהו יתחיל לכתוב פרק אבל קצר אולי תמצית או תקציר לפרק וישאיר במתח אחרי זה מישהו ימשיך את הפרק עד שתיצא לנו עונה שלמה!!! וכמובן שזה לא יהיה מבולגן נעשה תור! מיש רוצה שיסמן
ומי שלא
הראשון שעושה
הוא יהיה הראשון והשני שיעשה
הוא אחריו וככה ממשיכים!!!
תתחילו לשרשר!

אני ראשון../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

רגע אבל לא הבנתי מאיפה נשיג את התקצירים של הפרקים
ודרך אג ברוך שובך

nadiwainer

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif ברוכה השבה...

אתה אמרו להמציא
כל אחד ימציא עלילה של פרק וככה נבנה לנו "עונה" קפיש?

אתה כל כך מתלהב מה"קפיש" הזה../images/Emo35.gif

אההה הבנתי טוב אני ימציא (לא ייקח קצת זמן) וישים פה קפיש

nadiwainer

New member
קפיש!

אל תתפלאו אם לא יהיו גלריות בחצי שעה הקרובה, כי אני מוחק את כולם, מסדר את התמונות (כן,כן הן שמורות אצלי במחשב) בסדר שונה בתוך גלריות שונות. אח"כ תור הלינקים והמאמרים, הדף הראשי ודף הפורום.

הנה זה קצת ארוך אבל...

לקח לי הרבה זמן לקבל השראה... קבלו: יום אחד כרגיל, קם ג´קי בחנות של הדוֹד {וכמובן כבר היה צהריים כי ג´קי יצא אתמול למסע ארכיאולוגי ארוך , והוא גם חזר ממדור 13}, וכרגיל הדוד התחיל לבלבל לו את המוח "ג´קיייי מה עם התה
שלי" וג´קי ענה לו "דוד רק עכשיו קמתי..."...וג´קי כמובן ידע שהוא חייב להביא לו את התה, כי אם לא הדוד יבלבל לו את המוח כל היום... "ג´קיייי, איפה ג´ייד
היא צריכה לעשות שיעורים.." שאל הדוד,ובדיוק ברגע הזה צלצל הפלא פון של ג´קי ומי זאת הייתה
כמובן ג´ייד " ג´קי אני בעולם הצבי עם תורו" והדוד התפרץ ואמר "ג´ייד יש לך שיעורים.. וג´ייד ענתה לו "דוד אני כבר חוזרת" אמרה ג´ייד בקולה השובב... באותו זמן בעולם הצבי שבו הייתה ג´ייד עם תורו היא מצאה חפץ מוזר שדומה מאוד לרדיו..."ג´ייד מה זה הדבר הזה
" שאל תורו בקולו הנמוך... "אין לי מושג... מצאתי את זה על אחד המתקנים" השיבה לו ג´ייד.. באותו הזמן {או קצת אחרי} בכלא השדים... "אחי השדים, עלה במוחי רעיון שאולי עלול לחסל את צ´אן" אמר שנדו.. "כן ומה הרעיוטן הזה אחי הקטנטן" שאלה שדת ההרים
... "הרעיון שלי הוא ..." "נו דבר" אמר שד השמים "זוכרים את אבינו.. ´בוקדאי´
" אמר שנדו בגאווה "תגיד לי אתה השתגעת
הוא בגד בנו והפך להיות בן מות וטוב" אמרה באי צה במצח נחוש.."כן אבל מה אם נגיד לו שבתו ´ג´ייד צ´אן´ בגדה בו ונכנסה לעולם השדים.... אמה אתם חושבים שהוא יעשה
הוא ישתגע ברור" אמר שנדו במצח נחוש יותר מבאי צה ובגאווה רבה.. "רעיון טוב אחי הקטן" אמר דאי גאי שד האדמה.. "אם נגיד לו שהיא הייתה בעולם השדים הוא ישתגע ויש גם הוכחה," אמר שד השמייים ושלף את המצלמה של ג´יד ששכחה שם בביקורה האחרון שם.... "כן וגם הוא מרוב שיגעון יהפך שוב לשד חזק לאב השדים וגם ישכח שאי פעם היה טוב ...." אמר שד הברק "אבל שכחתם משהו" אמר שד הרוח "כדי להפוך לשד ולהיות שוב אחד מאיתנו הוא צריך לשבור את הברית שלו עם בני האלמות" אמר שד השמיים "ומה היא הברית הזאת
" שאלה באי צה "אני זוכר שאני היייתי נוכח כרת את הברית עם בני האלמות שניצחו אותנו דקות ספורות לאחר מכן וסילקו את כולנו לכאן" אמר שד הירח הגבוה.. "ואני זוכר שזה היה דבר דומה למכשיר קטן שנקרא אצלהם רדיו" אמר שד הירח "ומי שישבור אותו יזכה להיות העוזר הנאמן של אבינו" אמר שנדו "אם יימצאו אותו בכלל " הוסיפה באי צה "אני אדאג שמישהו ישבור את נהמכשיר הזה...

המשך..

באותו הזמן ג´ייד ותורו חזרו מעולם הצבי וג´ייד הניחה את הרדיו על השולחן ברצון לשמוע בו, היא ניסתה להדליק אותו אבל לא הצליחה.. "אוף,, עד שכבר אני מוצאת משהו שימושי הוא לא עובד לי"... אמרה ג´ייד בבאסה היא ניסתה לדפוק אותו על שולחנה אבל ... לא עזר ... ניסתה לשבור אותו על הרצפה והוא נשבר.... נשמע צליל דק מאוד וצורם אוזניים.... והדוד שמע את הצרחה הדקה והתחיל לצרוח "הצ´צ´צ´צ´צ´צ´צ´צ´אאאאא" "ג´קייי ג´ייד בסכנת חיים" שאג הדוד.............. הסוףףףףף
עכשיו תמשיכו אתם....

avihay 2

New member
המשך../images/Emo70.gif

המשך.... דוד: מה עשית זה הלדיו של הבלית בין אבי השדים לבני אדם ג´ייד: ממממממהההה דוד:ג´ג´ג´ג´ג´ג´ג´ג´קקקקקקקקיייייייי ג´קי:מה ת´רוצה אני לישון רוצה אני דוד:היא הלסה את הבלית בין אבי השדים לבני אדם ג´קי:מה אתה רוצה אני לישון דוד:לכל השדים שנלחמנו נגדם יש אבא בוקדאי הוא השד החזק ביותר דוד:השד הזה לא מסוכן כי הוא עשה בלית עם בני האדם סימן לבלית היהרדיו עכשיו הוא מצטלף לבניו השדים הרעים ג´קי:קודם נתקשר למדור 13 אני ישאל את בלק ררררררררררריייייייייייייייייננננננננננגגגגגגגגגגגג בלק: הלו מיזה ג´קי:זה ג´קי יש בעיה האבא של אבא השדים השתחרר ג´קי: הוא השד החזק ביותר בלק:תרגע תן לי לחשוב בלק:אני חושב שאתה צריך להלחם איתו עם הקמיעות ולהוציא אותם מהמנזר ג´קי:רעיוןטוב רעיון בלק:אני חייב לרוץ יש לי פגישה עם ראש האף.בי.איי ג´קי:ביי דוד: נו מה הוא אמל ג´קי:שננסה להשתמש בקמיעות דוד:לעיון טוב
למחרת ג´קי והדוד וג´ייד נוסעים למנזר המשך יבוא

האמת היה יפה ושלי../images/Emo35.gif

שלי היה יפה
אבל שלך היה קצת קצר אבל לא נורא... ואני לא זוכר גם תבדוק באתר שיש בו תקצירים של פרקים

יש פה מישהו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

nadiwainer

New member
אני כאן.......

ועכשיו, בדיוק, אני עורך את זה בשביל המאמרים, תשדלו שזה יהיה ארות, ´קיי?

nadiwainer

New member
עכשיו אני מתחבר

ואתם לא הבנתם
כל אחד כותב פרק שלם ! לא פרק בהמשכיפ, אלא פרקים, כל אחד אמור לכתוב פרק או שנייים ואז תצא עונה... קפיש?

למעלה