שירשור שאלות
*|

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif שירשור שאלות ../images/Emo70.gif*|

אני מבקשת לפה
כי שירשורים יורדים והם חשובים
אז בבקשה .. נשיקות חברה...

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif טוב שאלה חשובה ../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif

אני רוצה כנות, זה קשור לאדום שלי.. מישהו הדליף לי , ואני לא אומרת בכעס אלא באכזבה.. שאתם חושבים שתפסתי תחת בגלל האדום, זאת זכותכם, אבל אני מבקשת לא ללכת מאחורי גבי לאנשים ולהתחיל לספר, אני המקור, אני הכתובת, בדיוק כמו שאני בחיים לא יעשה לכם דבר כזה אני מבקשת גם אתם אליי. אם לא שמתם לב
אני די משקיעה בפורום, ותמיד אני ככה , גם בפורום סאקורה אני לא שיניתי התנהגוץ, שימו לב שרק הבליטו אותי, גם בלי ההבלטה אני ישאר ככה. אני רוצה כנות, ותגידו לי עם אתם רוצים שאני אבקש מקטי או מאורן להוריד את האדום, כי אותי זה די משמח כי אני אוהבת אינויאשה וזה די עוזר לי במשהו שנקרא *כימעט קרובה לניהול* אני רוצה לפתוח פורום CSI ולכן זה עוזר לי.. אבל זה לא קשור.. אני שמחה שיש לי את האדום ואני לא משתמשת בו לרעה... ואני עדיין פה אותה ילדה ואני לא מרימה אף או תופסת תחת כמו שאמרתם. ואני די נעלבתי בכנות אחרי שאני משקיעה בשירשורים ובמשחקים ובעזרה לכם אני חוטפת בומבה שהיא בכלל לא נבונה . ואני לא רוצה לקבל צומי.. זה בכלל לא אבל אני די בכיתי בגלל זה כי זה פגע בי קשות.. ואני לא צריכה ניחומים כי אני רגילה לזה.. אז מה שאני מנסה להגיד זה שאם יש לכם תלונות בואו אליי ולא לאף אחד אחר.. כי אחרת מה זה אומר לי אלייכם? שאני אפסיק להשקיע? אפסיק להיות פה? זה לא מה שאני רוצה.. המשך יום נעים

איררון

New member
לי ממש לא איכפת אם יש לך או לא.

ואני יודע שאת משקיעה ומציירת ציורים מדהימים שאני שומר תמיד. אני
בציורים שלך. יותר יפים משל הסידרה. מי בכלל מעליב אותך? אני אסקול אותו! *מרים אבן*

blck angel1

New member
קיפ אני לא מאמינה אלייך...

חשבתי שאת מכירה אותי.. מסתבר שלא..

keep smiling

New member
נומי ._." ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

~______________________~" את יודעת שאנוכי לאהוב אותך המוני המונים

keep smiling

New member
ואני אמרתי "אויש?!" ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

בנאדם, מה נסגר איתך? XDD~