Boys &Girls

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifBoys &Girls../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif

המממנ...יש לי שאלה אליכם.. זה פורום נושא-כשהנושא הוא אנוק. השאלה שלי היא: -אתם מעדיפים שייפתח שרשור
כל זמן מסויים [שאתם תקבעו:)] על-ידי? -אתם מעדיםים שלא ייפתח אחד כזה, אבל כאשר מישהו ירצה לכתוב משהו שלא קשור לנושא הפורום [בתגובה למישהו, או בשרשור חדש] הוא ישים את הסימן
[שהקוד שלו הוא | א-ט |, ללא רווחים], או [+] בנושא ההודעה? -או שאתם בכלל מעדיפים שלא יהיו אוף-טופיק'ים בפורום? שהפורום יישאר "אנוק" בלבד, ולא יהיה למשתמשים חלק אישי בו? ובאותה הזדמנות...בבקשה תשננו את התמונה הזו-
...למען הסדר בפורום
*סיימתי דבריי, עכשיו הגיבו*

Torn

New member
מנסיון

חייב להיות מידי פעם שירשורי אוף אחרת יהיה משעמם בפורום...

love_asp

New member
לירי, אני אוהב אותך!!! ../images/Emo24.gif

איזו השקעה!!!! כמות עצומה של תמונות, קישורים, תאריכים ואפילו יש גם סקר אחד (שלצערי אין שם שום תשובה שמתאימה לי - אני אוהב הכל באותה מידה....) ממש ממש "יישר כח" על ההשקעה. אני שמח שיש לנו כזו מנהלת. בקשר לשאלה "האם לעשות שירשורי-
" - אני חושב, כמו שTorn וטוטאל קראש אמרו, שצריך שיהיו, אבל רק מדיי פעם. הערה קטנה בקשר לזה: לא צריך כל כמה זמן ליזום שרשור-
, זה בא בעצמו... מישהו אומר משהו אוףטופיק, וכולם אחריו...

Ne§t£A Gi®L

New member
תודה!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

ובקשר ללוחות...פרסמתי רק את אלה שידעתי את התאריך שלהם [שרשמו את התאריך בשלב שאני כתבתי בלוח...]- מי שלא נמצא שם, ורוצה להמצא, תוסיפו את עצמכם:)

למעלה