שאלון יום פעילות...

../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gifשאלון יום פעילות...

סעווו בו שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? התחלתם לעבוד על הפורימון? שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

Kobi2402

New member
ראשון............

שם: קובי............ שכבה:שישיות סניף:מערב השולטים תפקיד:תרבות שואף לטכני מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?שלישי איך עבר יום הפעילות?טוב באיזה שעה הגעת לסניף?זה שיא היום לא פתחתי את הסניף!!!!!!!!!3.30 באיזה שעה עזבת את הסניף?כרגיל מאנשים שיוצא אחרון.......8.10 כמה חניכים היו היום בסניף?לא יודע............ אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):א. שביעיות סיימו לפני!! ב. חגגנו לי יומולדת............ פחחחח חגגנו כולה הבאתי עוגה........ ג. מכולת נווה דקלים יקרנים רצח
ד. ונילי התותחנים היו אצלנו
ה. נילי ומערב אני מת עליכם בכל נשמתי
אתם אוהבים אותי
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10000 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:תאמת לא יודע .........נראלי נועה נוי עדי רועי (בוגר חדש) ולילו
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?היה ...... התחלתם לעבוד על הפורימון?לא יודע........... שביעיסטים-שמיניסטים:לא שביעיסט......... יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? מדריכים>> אם היו לי חניכים אני מרחם עליהם
איזו שכבה אתה מדריך?לא מדריך
כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף?לא רוצה להדריך
איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): בטח אצל ספיר מלכי
משהו להוסיף: היה נדירררר בסניף
יום שישי מסיבה בסניף המושלם שלי
כולם באים

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאניי

שם: רביד שכבה: שישיות סניף: גדרה תפקיד: מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שישי איך עבר יום הפעילות? נחמד +\- באיזה שעה הגעת לסניף? 2 ורבע באיזה שעה עזבת את הסניף?רבע ל-6 כמה חניכים היו היום בסניף?ממ לא ספרתי, חח אבל יותר מ-100 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): לא זכור לי.. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7 אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: כל השביעיסטים שיצאו לסמינר מיון, שיהיה להם בהצלחהה מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?אינלי מושג.. אבל בא ללייי התחלתם לעבוד על הפורימון?כןן מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? 19 כמה נרשמו לסניף? 24 איזו פעולה העברתם? דמוקרטיה מה היה בפעולה? משחקי הבחנה בין דקטטורה לדמוקרטיה ובחירות למועצת חניכים איך היא עברה? גרוע, המשחקים התחלפו בשיחה רצינית עם החניכים על ההתנהגות שלהם, והקטע של הבחירות היה מכווור צרפו את הפעולה אם היא במחשב. לא צריך חח איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את זה שאני ויעל ישבנו איזה מאה מטר מהם וכל אחד בא בתורו להצביע חחח הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה:--- נהנתם בפעולה? ממ אפשר לומר תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):---- משהו להוסיף:

שי559

New member
תורי.../images/Emo13.gif

שם: שי שכבה: שישיות סניף: ראשל"צ מערב תפקיד: מדריך+אחראי קיוסק מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי איך עבר יום הפעילות? מגניב ביותר. באיזה שעה הגעת לסניף? שלוש וחצי. באיזה שעה עזבת את הסניף? שמונה+-. כמה חניכים היו היום בסניף? לא ממש ספרתי. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): בנות נילי הגיעו לסניף.. היה ממש נחמד. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: אממ.. נוי'לה החמודה. אני כל כך אוהב את הימי פעילות שהיא באה. ^_^ מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? לא, לצערי. התחלתם לעבוד על הפורימון?
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג'. כמה חניכים הגיעו? 10. כמה נרשמו לסניף? כולן לדעתי. איזו פעולה העברתם? פעולה בנושא קהילה, נושא קצת מעפן. מה היה בפעולה? חפש את המטמון (שפשלה סיימה אותו בערך ב-2 דקות, משחק שהיה אמור להיות לפחות 20), חבילה עוברת ועוד קצת מכל דבר. איך היא עברה? סביר+-. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? חבילה עוברת היה מגניב. הבאתם מושמוש? לא. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? ככה ככה, בכללי כן. בשלישי הבא קיוסק בסניף!

Kobi2402

New member
אולי ...........

לא הספקתי להגיד לך אבל
יא'מוכר................... אני בטוח שהקיוסק יצליח גבר............

למה קרה עם חפש את המטמון?

והחבילה עוברת עברה פשוט מצוייןן!!!!!!!!!!!1 ואו. ראיתי ונפעמתי.

עונה

שם:ספיר שכבה:שישות סניף:נילי(-נעלה) תפקיד:צוות צהוב XD מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?היום איך עבר יום הפעילות?אחלהD: באיזה שעה הגעת לסניף?15:15 בערך באיזה שעה עזבת את הסניף?19:36 כמה חניכים היו היום בסניף?לא יודעת חצי מהיומ"פ הייתי התרמות אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):נגה מראשון באה לבקרP=ועזרה לנו כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:הדס. מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?פסח. התחלתם לעבוד על הפורימון?כןD: מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?לא מדריכה אבל עזרתי להדס עם ד' חחח כמה חניכים הגיעו?אממ נראה לי הגיעו 11 בערך כמה נרשמו לסניף?----- איזו פעולה העברתם?אממ הדס העבירה פעולה על קהילה ואז יצאנו להתרים שוקולדים מה היה בפעולה?התרמותD: איך היא עברה?בסדר כלא צעקתי על חניכים שלא יברחו איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?לחזור לסניף XD הבאתם מושמוש?לא. במידה וכן- צרפו תמונה:-- נהנתם בפעולה?בערך תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):כשאני אעלה למחשב משהו להוסיף:לא דעת

yaelula94

New member
לה לה לה...

שם:יעל שכבה:חמישיות סניף:נילי תפקיד:מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?היום, חמישי איך עבר יום הפעילות?סבבה :] באיזה שעה הגעת לסניף?אממ.. שלוש ורבע באיזה שעה עזבת את הסניף?הלכתי בשש וחצי עקב אסיפת הורים וחזרתי שוב בתשע והלכתי הביתה ברבע לתשע
כמה חניכים היו היום בסניף?20 משהו כזה אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):היה יום הורים כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 אייקון שמתאר את יום הפעילות: נו יומ''פ הבוגר של יום הפעילות: נמממ...ניסים, שהגיח לראשונהביומ''פ מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? פסח אהמ התחלתם לעבוד על הפורימון? נראה לי מדריכים>> לא הייתה היום פעולה כי החניכים לא יכלו. תהיה ביום ראשון, אבל בכל מקרה הפעולה מצורפת תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אין אין אין משהו להוסיף: יש לי את החניכים הכי מושלמייםם בעולם כולו האהאהאאא :]

הסתכלתי בפעולה שלך..

אהבתי את המתודה עם המוזיקה ולהתחבא כשיש בום.. מחכה לשמוע איך היא עברה. ועכשיו ראיתי שלא העברת אותה. אופס.
פיספסתי את השורה מקודם.

assafein

New member
טרי לי לי לה../images/Emo13.gif

שם: אסף שכבה: שביעיות סניף: נילי-נעלה תפקיד: מדריך ה' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? אתמול(חמישי) איך עבר יום הפעילות? היה נחמד מאוד.. באיזה שעה הגעת לסניף? 4 וחצי בערך.. באיזה שעה עזבת את הסניף? 10 וחצי.. כמה חניכים היו היום בסניף? איזה 20 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): נחתכתי קשה עם הרבה דם+עוד כמה חתכים קטנים שגיליתי היום
וגם נגה באה לסניף שלנו
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8-9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
--->
הבוגר של יום הפעילות: אני... חח סתם... אממ לא יודע
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? יאפ.. התחלתם לעבוד על הפורימון? מזמן
שביעיסטים-שמיניסטים: אכן
יוצאים לסמינר קורס? יצאתי
אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? סדנאות או הדרכה... מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? 6 כמה נרשמו לסניף? --- איזו פעולה העברתם? התרמות
מה היה בפעולה? הסתובבנו בישוב ומכרנו שוקולדים שמכבי הכינו והכסף עובר לאנשים בשדרות... איך היא עברה? היה ממש נחמד.. ויש אנשים ממש נדיבים
צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הקטע שנכנסנו לבית אחד והאכילו אותנו פנקייקים
הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? מאוד
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): יש תמונה של השוקולדים... זה כמו האלה של הארומה, באים 3 בחבילה שעולה 10
משהו להוסיף:

yaelula94

New member
שבחיים שלךךך!

לא תישאר ככה כל כך הרבה זמן לבד בסניייייף!
ועוד ככה לעבוד כל כך הרבה לבד?! ובאמת, ישר כוח

assafein

New member
תודה../images/Emo13.gif

אבל לא הספקתי את מה שרציתי בגלל האצבעות שדיממו

למעלה